Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 47 757
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
С Хю Лори има няколко комедийни сериали - Джийвс и Уустър (по книгите на Удхаус) и Черното влечуго.

# 496
  • София
На 7ми септември пускат Virgin river в нетфликс, нямам търпение! Simple Smile

Някой гледал ли е Resident alien? На един дъх го изгледах, много ми хареса.

# 497
Душички, драсвайте с една дума какъв жанр е сериалчето което препоръчвате Hug

# 498
Гледам Милиардите, много зарибяващо се оказа, отначало ми се стори твърде тъпкано с професионален жаргон, но  героите ми харесват, интересни личности са, тук-там малко е поразтеглено и диалозите буксуват на едно място, но е увлекателно да се следи историята, преполових го вече.

Succession подобен ли е?

# 499
Преди малко почнах новият за Индиана Джоунс,но след първите десет минути се отказах... Много предвидим и политкоректен... Просто не можах да продължа да го гледам...

Английските комедийни сериали наистина са уникални. Като "Да,господин премиер" или "Новият политик".

# 500
Започвам Painkiller, впечатляващо начало!

# 501
  • София
Ефибуш,
Succession е страхотен, по-добър е от Billions, но и е направен по един по-различен театрален начин.
И двата сериала са много добри и си заслужават.

NadezhdaML,
Resident Alien е много добър, но главно сезон 1. Като цяло е свеж и си заслужава.

# 502
Гледам Милиардите, много зарибяващо се оказа, отначало ми се стори твърде тъпкано с професионален жаргон, но  героите ми харесват, интересни личности са, тук-там малко е поразтеглено и диалозите буксуват на едно място, но е увлекателно да се следи историята, преполових го вече.

Succession подобен ли е?
Благодаря за препоръката. Ще го пусна тази вечер. Succession почнах и спрях на втори сезон. Има интересни персонажи, но не харесвам сериали, в които братя и сестри се предават. Надявах се да е повече като Suits.

# 503
Аз съм гвърде глупава за Наследници. Не им разбирам нито разговорите, нито интригите, нито предателствата..

# 504
  • Sofia
Succession ми е във вечния топ 3 на сериалите! Blue Heart Другите два са Homeland и Game of thrones. Няма 1,2,3 място, там, на върха са си Simple Smile Явно съм доста мрачна персона Grin

# 505

Succession подобен ли е?
Благодаря за препоръката. Ще го пусна тази вечер. Succession почнах и спрях на втори сезон. Има интересни персонажи, но не харесвам сериали, в които братя и сестри се предават. Надявах се да е повече като Suits.

Опитай Милиарди. И на мен Succession никак не ми хареса, доста неща в него, и аз го зарязах на втори сезон. Смятам, че нямат много общо като изпълнение двата сериала и за мен Милиарди е доста по-добър, но това е субективно.

# 506
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Наследниците заради отзивите тук няколко пъти го започвам. Последния път бях много ентусиазирана и стоически издържах почти целия първи сезон. Ами не е моето, не ми харесва, досаден, муден, отношенията в това семейство не са нещо ново и невидяно. Всички богати семейства имат горе-долу същите и всички до едно са също толкова гнили и съсипани отвътре. Не бих си причинила отново опита да си подновя гледането, за мен сериала е много надценен.

# 507
На мен лично ми хареса заради Кендъл,актьорът добре играе,интересна ми беше и борбата за власт.Последният такъв сериал,който гледах беше Suits,по добър е и по съвременен,но и 10 години разлика имат почти.Не се интересувам от богаташките семейства и корпорации,тук един нормален нямаше,но пък беше интересно кой ще спечели накрая.Ще видя и Милионерите,но по спомени от четенето тук са бая сезони.

# 508
Миранда съм го пропуснала, веднага си го отбелязвам и в скоро време се поправям. Благодаря за препоръката. И аз обичам британски сериали/филми.
По повод на британските сериали, Mum с Питър Мюлан, великолепен хумор, прекрасни три сезона!💪
По повод на коментирани тук сериали : понеже основно гледам Apple TV, там видях  Servant, с куклата вместо истинско бебе…Харесвам Lauren Ambrose още от Six Feet Under, но тук нещо сюжетът ми е далечен. Ще опитам още няколко епизода, да видим🤔
Now & Then, испански, започна интересно. Групичка гимназисти, празнуващи завършването на среднощно парти около огън на плажа, се прибират, но катастрофират и един от тях загива на място. Те решават да го оставят на място и бягат. Ни лук яли, ни лук мирисали. 20г по-късно, шантаж. Някой е проговори, но кой?! Иска им луди пари, за да замълчи…
The lawyer шведско-датска кримка, те са царе в жанра. Много ми харесва как всеки детайл е пипнат, чудесна игра! Две дечица, брат и сестра, стават свидетели на взривяването на родителите им в автомобила им. Тя става полицайка, той - адвокат и решават да намерят убийците. Оказва се, че баща им (полицай) не е бил с най-кристално чистото досие… Адвокатът успява да се вмъкне и работи във фирмата на уж убиеца,  завърта страстна любов с прокурорка, която вербува за разследването си, а тя бива простреляна от дясната ръка на убиеца…Като се започне от Borgen, мине се през The Killing и се стигне до The Bridge, скандинавците нямат равни, особено датчаните! Май ще има 4ти сезон на Borgen🤞
Succession… Още не съм гледала последните два сезона. Но наистина гледам с интерес. Аморалната, но преливаща от амбиции, сестра; Кендъл, чудя му се на арогантността?!?; кандидат-президента с широките пръсти и не по-малко арогантно държание спрямо баща си; великолепното превъплъщение на Киеран Кълкин🙌, без да забравяме абсолютната британска класа на майка им, ненадмината във всяка своя реплика🙏
Аз ще ги изгледам докрая. Не му е лесно на Брайън Кокс с подобни отрочета🤣
И Милиарди гледам.
И Don’t leave me, италианска кримка, случваща се във Венеция, красота!
Какво ще кажете за Yellowjackets?
Зарязах го точно на канибалския момент насред втори сезон🙄
Предстои ми Hi-Jack с Идрис❤ Харесах си го още от Лутър!
Иначе Gomorra и Mayans си вървят.
След шока от Sons of Anarchy❤

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 23:55 от Веселяшка

# 509
Следя Resident alien, като цяло ми харесва.

Вчера си свалих трети сезон на Рагнарьок - мисля да го изгледам наведнъж, но не знам кога ще ми остане време.

Чудя се дали да не започна този сериал (стига да го намеря някъде): https://www.imdb.com/title/tt20285780/
The Artful Dodger
Set in 1850s Australia the series follows adult double life of Charles Dickens' famous prince of thieves Dodger now a surgeon, but who can't shake his predilection for crime.

Като се има предвид, че е на Дисни+, сигурно няма да ми хареса...

Общи условия

Активация на акаунт