Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 47 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
На мен Тузаря ми е любимият мъжки персонаж евър.😍

# 466
Сега подобен на Приятели е The bid bang theory . Смешен доста, ама след амнайсти епизод става едно и също...
Също любим, но е за нърдове. Не е за всеки хуморът му.
То да беше само за нърдове, ами и грозни нърдове.
Това за мен е много вреден сериал.
Прокарва идеята, че грозни, бедни, ниски мъже, които един пирон не могат да забият могат да имат красиви, умни и готини жени.
Да не говорим, че много грознииии повечето от тях. Аз като пусна теевизора искам да гледам красиви хора и красиви места.
Освен това ми направи впечатление, че доста от актьорите не могат да си служат с прибори за хранене.
А, била имала Емитуу докторат, язък за доктората, като не може да държи вилицата правилно...
Джони Галеки - много неприятен за мен. Не глозен, по-скоро безличен, неприятен. Като гледам сега няма други роли след сериала.

# 467
Те са учени, не са бедни - имат толкова пари, колкото имат учените навсякъде по света. Освен това са обикновено изглеждащи, а не грозни.
А Радж е от милионерско семейство.

На мен пък никога не ми е изглеждало, че Пени е в категорията на Ленард - той е перспективен млад учен, а тя - кварталната повлекана. А той май беше и от семейство на известни учени - просто е невероятно да избере някой като нея за партньор в живота.
И останалите съпруги в сериала (Ейми и другата - забравих й името) не ми изглеждат особено готини. Поне бяха по-умни от Пени.

# 468
  • Somewhere far away
Чак пък грозни... все едно ние/ вие тук всички сме Ален Делон. Grinning
 много е грозно да се обижда така. Като прочета че някой казва на някой друг думичката грозен - ми е ясно колко му е културата и възпитанието на този човек , да не говорим за етичния му и морален компас .
Хората от сериала са си напълно обикновено изглеждащи и да, те са учени - мислите ли че точно суетата им е присъща? да се гласят и обличат в лъскави дрешки не им е приоритет в  живота. те са над тези неща /Без Пени но и тя си има чар/ - а това че няокй иска да гледа само "красиви" актьори си е негов личен проблем.
Big bang Theory  е прекрасен сериал и винаги ще си остане като един от най- любимите ми и сериала , на който най-много съм се смяла!

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 22:20 от Deathcrush

# 469
  • Бургас
На мен като нърд програмист Blush хуморът в big bang theory изобщо не ми допадна. Един такъв плосък и елементарен, типично американски. Разбирам основнота идея - да противопостави учени и "красавици" и смешните ситуации, които произлизат от това, но на мен на места даже ми беше тъжно от отчаяните опити за хумор. Ако говорим за нърдове The IT crowd например, който е британски, ми беше много по-смешен. Британския хумор си е на съвсем друго ниво.

# 470
  • Вестерос
Сериалът е ЗА зрители малко или много нърдове, да, аз съм нърд. Актьорите не са грозни. Пени реално не е на нивото на Ленърд, просто е обикновена жена.

# 471
  • Галифрей
Ол Компютърджи ми е много съм се смяла. 😂❤❤

# 472
На мен са ми симпатични. Ленард особено, ако беше малко по-висок, направо щеше да си е супер вървежен. Радж е хубавец, също малко нисичък. Хауърд също е симпатяга, но в сериала го правят като наистина голям смотаняк - с шарените пуловерчетат и коланчета. Шелдън не го харесвам особено, много ми е лигав като излъчване. Може и да е само за сериала, но някак и самия актьор ми стои така. А Ейми и Бернадет са супер готини - красиви и умни. Пени си е само първото, но пък иначе е симпатяга.

# 473
На мен Тузаря ми е любимият мъжки персонаж евър.😍
Мои познати също много го харесваха, но не мога да разбера защо.

# 474
  • Вестерос
Той Тузара обаче не се промени за Кари, до последната серия си беше както преди Grinning

# 475
Deathcrush подкрепям напълно
Най-любим ситком за всички времена , и завинаги на харда е Бекър . Докторът грубиянин, с нулева толерантност към човешката глупост и слабост. Но със събраните за кола пари , плаща лечението на бедно хлапе. Приятно мрачно чувство за хумор, винаги ме зарежда . Любима реплика ми е - Извинете имате ли някакви излишни пари (просещ) ... Бекър - какви , такива които бих хвърлил , ако ти не беше минал наоколо ли ?
Друг от старите ленти е "На гости на третата планета". Главните герои са група извънземни , които трябва да проучат планетата ни. Снабдени са с всевъзможни знания , имат напълно човешки характери и възприятия, с едно малко изключение - по никакъв начин не могат да схванат лицемерието или по точно полезната "куртоазия" и предразсъдъците ,присъща на човечеството . И от там , изпадат непрекъснато в нелепи ситуации защото реагират на всичко праволинейно .
Модерно семейство също ми е много забавен, разчепкващ много клишета .
Как се запознах с майка ви , ми е най-близо до "Приятели" ..но как може Барни да е от другия бряг ConfusedConfusedConfused

# 476
The Big Bang Theory така и не харесах. Не ми е забавен. Приятели, HIMYM, Двама мъже и половина (първите сезони) са ми любими. Parks and Recreation също много харесвам, но трябва да се издържи първият сезон.

# 477
Хауърд се обличаше като някой от 50-те години, което няма как да не изглежда странно. Но специално неговата приятелка/съпруга не е по- добре изглеждаща от него (с което не искам да я обидя, просто актрисата е с обикновен външен вид). А и той години наред мечтаеше за Кейти Сакхоф, която е симпатична и има фигура на отдаден спортист, но не е зашеметяваща красавица.
Ленард на мен ми изглеждаше симпатичен, но ми беше странно да избере Пени за съпруга - много нереалистично.

Май съм опитвала да гледам The IT crowd, но на мен не ми беше интересен, може би защото не се интересувам изобщо от компютри (освен за обикновена употреба).
Докато попкултурата ме интересува и точно около нея се въртеше хуморът в Теория за Големия взрив.
Сериалът ми досади когато започна да се занимава повече със семейните им неща. И връзката на Шелдън и Ейми не ми беше особено интересна.

# 478
Като разчепкахме старите сериали да добавя още един по темата двойки, взаимоотношения, секс и т.н. - Coupling. Присетих се за него понеже нагоре някой спомена британски хумор, не беше лошо сериалчето.

# 479
Всъщност Пени е природно интелигентна, и притежава така липсващата на нърдовете социална интелигентност. Сценаристите тънко го показваха отвреме навреме, например в една игра с пъзели, в която Шелдън вложи твърде много разсъждения, а Пени по-бързо и интуитивно го изпревари. Явно не сте следили внимателно. Аз съм фен на сериала някъде докъм 5-ти сезон. IT Crowd се опитах да го гледам пак миналата година, но ми се стори малко дебелашки. Coupling  навремето ме кефеше много.

Общи условия

Активация на акаунт