Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 47 775
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Пени не беше успешна в нито един смисъл на думата. Тя започна да прогресира точно заради това, че влезе в тяхната среда. Ако имаше много добри социални умения, щеше да пробие в някоя сфера, а не да се мъчи да става актриса.

Това с пъзелите е шега - играта по начало е направена за обикновени хора, а не за гении. Те мислят прекалено много и търсят сложно решение на прост проблем. По никакъв начин не доказва че някой е по-интелигентен.

# 481
Почнах Сем.Дарел, ама много обикновеничко, аз очаквах да е комедия.

# 482
Като цяло The big bang theory си е направен за комедия, да има сблъскване на светове и мирогледи. Като цяло не мисля, че Шелдън, ако съществува в реалността, би могъл да живее с друг освен себе си.
Пени си е една типична кифла, може би покрай другите се приземи малко и започна да мисли не толкова повърхностно.
Не ми хареса, че представят Ейми като една леличка, която тича след Шелдън за едното внимание, а тя си е супер свежа и готина.

# 483
И аз мисля така за Шелдън, обаче ето например Стивън Хокинг успя да изневери на жена си, да се разведе и да се ожени отново, без да може да ходи и да говори... И има три деца... А Шелдън поне е подвижен...

# 484
То по вкус и цвет.....

Стивън Хокинг се е разболял след 20 годишнината си. Мисля, че вече е имал децата си. А разводът и новата връзка вероятно са заради това, че той е прекарвал цялото си време с мед.асистентка и са се сближили.
Както и да е, отклоних се от темата.

# 485
  • Галифрей
Шелдън има вид аутизъм. Той не може да разбере сарказъм или някоя шега. Полудява само ако нещо му е разместено или го няма. Всичко трябва да е в някакъв ред и спазва режим. И той се ядосва а нещо не е какво трябва. Не понася човешка близост и има доста страхове. Но все пак направи доста големи крачки с Ейми.

# 486
Всичките деца на Стивън Хокинг са родени, когато вече е бил болен.

# 487
  • Вестерос
Шелдън обаче в сериала многократно казва, че майка му го е тествала и нищо му няма.

# 488
Шелдън обаче в сериала многократно казва, че майка му го е тествала и нищо му няма.
Когато са го тествали, не е имало достатъчно добри като сегашните тестове за аутистичния спектър.

# 489
  • Бургас
Като разчепкахме старите сериали да добавя още един по темата двойки, взаимоотношения, секс и т.н. - Coupling. Присетих се за него понеже нагоре някой спомена британски хумор, не беше лошо сериалчето.

Още един глас за Coupling от мен. През сълзи съм се смяла.

Британците знаят кога да спрат. Сезоните на комедийните им сериали са по 8-10 епизода. Правят по 2-3 сезона и приключват. Американските се точат по 10 сезона с по 20 епизода. Накрая става досадно.
В този ред на мисли препоръчвам още един британски комедиен сериал - Miranda с Миранда Харт, която освен това е и сценарист. Не знам колко пъти съм го гледала. Хем знам какво ще стане и пак съм се смяла през сълзи.

# 490
Чакам с нетърпение този сериал: Liebes Kind ще го пуснат съвсем скоро.
В момента чета книгата и подозирам, че ако са се справили добре, ще е голям хит!

# 491
  • Галифрей
Обожавам Миранда. Страхотен забавен сериал ❤  И аз това харесвам британските сериали  не са 27 епизода на сезон и вече не е същото. Качествени са. Да има някой сериали с повече от 10 сезона но епизодите са малко 6,8 или мах 13 на сезон.

# 492
Миранда съм го пропуснала, веднага си го отбелязвам и в скоро време се поправям. Благодаря за препоръката. И аз обичам британски сериали/филми.

# 493
  • Бургас
Миранда съм го пропуснала, веднага си го отбелязвам и в скоро време се поправям. Благодаря за препоръката. И аз обичам британски сериали/филми.

Пробвайте и The Worst Week of My Life - също британски. Аз съм го гледала по BTV comedy преди време.

# 494
Догледах Succession,хареса ми,краят беше неочакван и хубав,радвам се че се отърваха и всеки ще продължи по своему живота си.
От старите сериали Приятели и Малкълм съм гледала още от тийн и ги харесвам,няма как някой сега тепърва да ги разбере,просто времето беше друго.
Сексът съм го гледала,интересни ми бяха отношенията между тях,Биг никога не съм го харесвала.
Харесвам Хю Лори,Хаус го обожавах,мисля да видя препоръчания от вас мениджър.

Общи условия

Активация на акаунт