Отговори
# 150
Не дълъг, а такъв за 2-3 дни, колкото докато отшуми гадното главоболие. Не искам за бременност.

# 151
е тогава си вземи от ЛЛ но ако искаш дълъг АГ само Simple Smile

# 152
# 153
Здравейте! Имам въпрос към майките, които вече имат дете и съответно опит.
В спалнята ни за съжаление няма място за голямо бебешко легло, със шкафове, повивалник и т.н. (Ако трябва да намерим място, трябва да разбутаме всички мебели..).
Мислим това легло да си е в детската стая, а докато не искаме да оставяме бебето да спи само през нощта да ползваме легло next to me в спалнята ни. Отделно това легло да го носим, когато пътуваме или при бабите ако гостува.

Въпросът ми е дали бебето ако свикне в next to me леглото, после няма да иска да спи само в кошарата си?! Имате ли някакви съвети в тази ситуация?

Знам, че е рано, но предпочитам от рано да обмислим детската стая и какви мебели да закупим. Пък и не мога да крия, че се вълнувам. ✨️ Благодаря! ❤️🤰

# 154
ние имахме кошара в нейната стая , и некст ту ми в наща , от ден 1 денем тя спеше в нейната стая а нощем в наща . След време я преместихме просто в кошарата когато некст ту ми омаля Simple Smile и като цяло като стана на 4 точно месеца мина към самостоятелно заспиване което е част от без проблемкн сън сам в стая

# 155
ние имахме кошара в нейната стая , и некст ту ми в наща , от ден 1 денем тя спеше в нейната стая а нощем в наща . След време я преместихме просто в кошарата когато некст ту ми омаля Simple Smile и като цяло като стана на 4 точно месеца мина към самостоятелно заспиване което е част от без проблемкн сън сам в стая

На нас ще ни е първо дете, но и моята идея е да пробваме по този начин. В началото нощем при нас, денем в нейната си стая. Плановете са такива дано да успеем да ги реализираме 😁🌸

# 156
Много благодаря! Полезно мнение! 🙏

# 157
Моят опит е друг - не спеше НИКЪДЕ! Люлки, кошари, колички...Първите 2 месеца спяхме аз облегната на дивана, а тя на гърдите ми, после имаше няколко месеца опити за кошарата( тя ставаше некст то ме ама ситното като не ме усеща и се буди),  накрая просто я взех при мен и така откарахме в сладки сънища до втората година :d

Разбира се, чувала съм и за деца, които спят където ги сложат, но не изключвайте и някое бебе с характер. Бих посъветвала да си планирате както на вас би ви било удобно, но имайте в предвид, че може да не се случи както си го представяте.

# 158
Трудно може да се предвиди как и къде ще спи детето зависи от много, много неща. Като са още бебета и не разбират не мисля че ще свикне в определено легло. Така че би трябвало да се получи на теория, но практиката вече е друга работа Grinning

# 159
  • София
Момичета, тези от вас, които са раждали, може ли да споделите в държавна или частна болница? Бихте ли родили пак там или сте се насочили някъде другаде? Рано е, но вече лекарите започнаха да ми задават този въпрос и се чувствам неудобно като кажа, че е рано и не съм решила.

# 160
По-скоро някой който е раждал и на двете места да сподели опит.
Аз съм раждала в частна и все едно бях на хотел. Доволна съм много.

# 161
User,
Къде и при кого? Какво беше раждането? Благодаря!

# 162
аз съм ражлала в държавна но съм си правила инвитро в частна , лежала съм в частна болница , и ще си родя пак в шейново. А какъв е тоя зор дет ти дават то е супер рано 😀

# 163
User,
Къде и при кого? Какво беше раждането? Благодаря!

Аз съм от Пловдив. В Селена през 2019 родих секцио. Да кажем, че тогава бяха много насочени и подкрепящи комфорта на майката и бебето.  Надявам се все още да е така.

# 164
  • София
аз съм ражлала в държавна но съм си правила инвитро в частна , лежала съм в частна болница , и ще си родя пак в шейново. А какъв е тоя зор дет ти дават то е супер рано 😀
Че е рано, рано е, но явно искат да предложат…Ходих на кардиолог заради кръвното, веднага предложи болницата, в която работи, а беше мъж. Помислих си да го питам от опит ли, но се стърпях. Grinning Аг вчера също ме попита. Ендокринолога…. Феталната… Неудобно ми става, чак. И всички с една и съща тъпа физиономия казват, е да има време, но все пак….

Общи условия

Активация на акаунт