Отговори
# 225
Ти тромбофилия имаш ли ?
Кръвотока мерен ли е
Аз пак имам нисък PAPP.. 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀ 0.22 някой наясно ли е с тези стойности? И изобщо нещо прави ли се? Предния път никакви мерки не бяха взети. В последствие се сдобих с високо кръвно и при раждането се наложи вливане на протеин.

# 226
Под 1000 е притеснително, даже на някой места не го отчитат като такова. Вашите са ок.
Да, при мен риска за Даун за възрастта ми е 259 , а резултата ми е 2259 и казаха че е ок.

# 227
Ти тромбофилия имаш ли ?
Кръвотока мерен ли е
Аз пак имам нисък PAPP.. 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀ 0.22 някой наясно ли е с тези стойности? И изобщо нещо прави ли се? Предния път никакви мерки не бяха взети. В последствие се сдобих с високо кръвно и при раждането се наложи вливане на протеин.

Не съм изследвана за тромбофилия.  Кръвотока как се мери? Мисля, че на преглед се проверява😳

# 228
Ами щом си имала високо кръвно и сега пак нещо има може би нее зле да помислиг чесно казано да пуснеш. Поне при мен това изследване беше заради лош кръвоток такова но и не само де в ония случай.Но тогава Сигридов така ми обесни.Иначе не всички АГ мерят кръвотока към матката

# 229
Здравейте !!! Има ли такива от вас ,които все още се борят с гаденето и повръщането . В 11 г.с съм!

# 230
Аз съм на 25 години. На 20 февруари ще направя 26. Ще видим, когато родя на колко ще съм.. 😀 Надявам се да е минал рождения ми ден и да имаме още една рибка вкъщи. ❤🤰

Аз правих кръвна група - В+ съм. Мъжът ми също е тази.
.

Аз съм на 21 февруари, а термина ми е за 19 пък да видим 😀

# 231
Аз съм почти в 10 г.с. и ми се гади чат-пат, но силната умора и отпадналост са налице винаги. Уморявам се в пъти по бързо и лесно от преди.

Мами, вие сънувате ли някакви брутални неща? Аз сънувам неща, свързани само с бебето. Два пъти сънувам, че е момиче, каквото всъщност и аз вътрешно усещам, че е. И онзи ден, че бебето е момче. Но това са приятни сънища..
Обаче много често сънувам лоши неща - загуби, кръвоизливи и т.н. и то много реалистично като хора, място, ситуации .. Успокоявам се, че когато сънуваш лошо, уж било на хубаво.

И тук от няколко дни съм на вълна шопинг за мен. Моля препоръчайте ми хубави клинове за бременни. Хубави за мен означава - да не се свличат, изобщо да не прозират и цвета на плата за корема и останалия клин да е един и същ. Къде ли не гледах, но като нямам опит.. какво да взема.

Идва уикенда. Приятен да ни е! ❤️🙏🤰

# 232
Здравейте !!! Има ли такива от вас ,които все още се борят с гаденето и повръщането . В 11 г.с съм!

Аз съм в края на 12г.с и все още ми е зле.. нищо не ми се яде,едва се храня карам само на тестено, но просто всичко друго ме отвръщава... нямам никаква енергия. От 3.07 съм излизала 2,3 пъти от нас.
Просто навън ми става лошо. Вечер е най-ужасно 😒

# 233
Гаденето по скоро отшумява минимум в 14 та . При мен бих казала че е намаляло защото е предимно само вечер но пак си е силно просто нее по цял ден.
Момичета вчера бях на преглед при моя любим Вецев. Та се засякохме с една дама и тя февруари ще ражда не знам дали е в групата но по историята която ще разкажа че ме познае 😀ако е тук
Значи седим си ние и тази дама и още една двойка .И господина яко възмутен как чакал 40 минути и видиш ли лекаря бил несерьеозен ( и кви ли не псувни ) щот не си държан на думата.Нахраних го аз щот то не се издържаше вече чесно казано от простотия.Все едно е отишъл при някво Аг а не при лекар който бачка до 1 през ноща братче и е доста натоварен и се знае.Та как и да е аз през цялото време виждам момичето му една не дебела нормална жена.Корема и приличен. И му обеснявам да не идва повече за да е спокойна жена му защото това са хубави мигове в които си вижда бебето 😀Как тя ще ражда а той само дудне. Тя жена му 200 пъти му каза да млъкне. Накрая ги прегледа лекаря и кво се оказа тя била моля ви се в 28 седмица и не знае че е бременна 😀а корема и голям бе хора смисл ние с вас имаме кореми повечето вие представяте ли си в почти 30 седмица то тва си е почти родила жена 😀аз направо така се развеселих  че не мога да ви опиша

ПС моя преглед мина добре , викам на лекаря покажи ми там тая кост дето Мира обесняваше , на момичешка прилича и според мен и според него. Моя чак сълза пусна че две момичета , не че няма да ги обича ама родамат му свършвала така.Та чакаме резултата де но аз като цяло не знам тук дали споменах не усещах че мога да имам момче та ще видим.Каквото такова де аз все ще си го обичкам.
А и няма да правим БХС се разбрахме в крайна сметка само фетална на 15 ти .

# 234
  • София
Здравейте и извинете предварително за дългия пост, но съм насъбрала! Включвам се при вас с термин 22 февруари. Чета ви от началото на темите още, за доста неща съм намерила успокоение, че при вас е като при мен. Доста неща и понаучих. Имам предишен нещастен опит и все ми е страшно да не си позволявам твърде големи надежи. Но този път прескочихме трапа, който друг път е водил до загуби, а днес излезе и чудесен резултат от най-пълния възможен НИПТ в Cell genetics, така че - ето ме, не ми се смейте на психариите, моля (ще се старая да ги ограничавам) Simple Smile Не си поръчах нищо от AboutYou, защото "как ще поръчам - нали може утре да се случи страшноото". Не съм казала на близките си, защото "после как ще ги успкоявам и тях, ако самата аз съм се сринала". Но днес май ми просветна и ще си позволя да се надявам (на 9-ти съм на преглед и ако пак сме живи, вече ще кажа на който съм решила) Simple Smile Човекът е мъж, последно във вторник се държеше за главата и както казах на доктора: "нормално, то с такава майка като мен"... Много е странно - хем съм спокойна, хем карам супер лека брменност (нито веднъж не съм повърнала, всичко си ям без проблеми, глава почти не ме е боляла, спя по 7 часа вечер), хем току ме изтрещи в главата, че толкова хубаво не е на хубаво Simple Smile Добре, че следящата ми АГ ми действа супер позитивно и успокояващо. Ако някой се е зачудил за проследяващ лекар в Надежда - д-р Илиана Христова за мен е Човекът (аз я открих в Америмед в Младост и си останах нейн пациент; предстои на 17-ти да ме регистрира в Надежда за проследяване). Ето, в отпуск е тази седмица, но настояваше да й пиша по Вайбър как ми е минал прегледа при колегата й (който преглед тя уреди извън графика на човека), после да й кажа за НИПТ (който тя насрочи и ме насочи къде да направя), а за 14-ти ми запази час за ФМ пак извън графика на д-р Патрикова. А днес имах и въпрос за цвета на влагалищния секрет (заради който снощи не спах между 5 и 5:30 ч), на който въпрос получих отговор в рамките на две минути. Друго си е да имаш такъв лекар до себе си, от опит казвам.  

За усещанията, да знаете, че и аз до вчера мислех, че е момиче, сигурна бях някак си. А днес на НИПТ резултата - момченце. Цялата рода са с момчета и аз така исках да ни се падне една кротка девойка да си я глезим всички, ама нъцки. Обаче ММ наскоро се изтърва и каза "той", сигурно е знаел по-добре от мен Simple Smile М/у другото, само моя мъж ли е такъв странен - не искал да знае пола, нищо, че аз го знам. И сега как ще издържа да не му кажа?!

# 235
Моето гадене мина много отдавна, беше само около две седмици и то съвсем в началото. Но и на мен ми е трудно с храненето особено вечер...нищо не ми се яде, ям просто защото в един момент огладнявам. Хемоглобина ми е на границата а хич не ми се яде месо...

# 236
И моето гадене е вечер, през деня нямам никакво оплакване 10гс +6 дни....при всеки е индивидуално- при едни приключва 4ти месец, при други почти до края им се гади, дано при нас скоро приключи🙂

# 237
Привет момичета, снощи имах кървене, днес кафяво зацапване явно прогестерона ми е нисък и Аг ми увеличи дозата ,междувременно бях днес на ранна морфология със свито сърце влязох ,като се имаше предвид случката от вечерта, ноо явно наистина всичко е хормонално и не трябва да се стряскаме за всичко прекалено много. Бебока е повече от добре, много шаваше едвам го прегледаха Grinning момче ще е ! Даде ми за биохимичен скрининг ,но се чудя все още дали да давам кръв и дали да се притеснявам докато излязат резултатите ..

# 238
Ох, аз сутринта дадох кръв за БХС утре съм на преглед и направо ми се е свило сърцето от притеснение… обаче гледам, че в повечето лаборатории мерните единици са различни… 😥  може ли някой да ми помогне с разчитането? 😃

# 239
И при мен е същото . Вчера ходих на пазар до Кауфланд и там повърнах ....ужасен ужас.

Аз съм в края на 12г.с и все още ми е зле.. нищо не ми се яде,едва се храня карам само на тестено, но просто всичко друго ме отвръщава... нямам никаква енергия. От 3.07 съм излизала 2,3 пъти от нас.
Просто навън ми става лошо. Вечер е най-ужасно 😒

Общи условия

Активация на акаунт