Отговори
# 300
Да, аз ставам също 3 пъти да пикам вечер 😵💫
Аз преди да забременея спях на лявата страна и по- гръб, сега най- вече на лявата страна, но сменям и надясно, че то не става цяла вечер на една страна.....не че мнооого спя, будя се доста често и ходя по 3 пъти да пишкам. Вие биудите ли се нощем?

# 301
  • София
Ставам веднъж по тъмно (понякога в 2 ч, понякога в 4 ч)  и след това към 7 - 7:30 вече се събуждам и пак първо заминавам в тоалетната. До към 8:30 си давам шанс да дремна още малко, но рядко ми се получава. Първите седмици се събуждах в 6:30 и нямаше заспиване повече, така че сега 7:30 ми е супер Grinning

# 302
  • София
Аз си спя по принцип на една страна, сега гледам да е предимно на ляво, но ме заболява таза и от време на време сменям страните. За ставането нощем, ставам точно на 2 часа сън до тоалетната, заковавам ги до секунда, нямам идея как става Neutral Face

# 303
Аз като по часовник в 5:00 сутринта.

# 304
Ставам поне по 3 пъти на нощ да пишкам,после като се събудя не мога да заспя,будувам половината нощ,накрая цъфвам сутринта в 6.30-7.00,не знам дали ми се събират и по 4-5 часа сън на нощ.Направо е ужас с това недоспиване и после цял ден ми се спи.

# 305
Аз спя настрани, отскоро с възглавница. Спя си много добре, само дето ставам 2-3 пъти през нощта по малка нужда. Ставам в 7 ч за работа...

# 306
  • София
Всяка нощ ставам 2-4 пъти. Преди да легна, пак горе долу толкова пъти до тоалетна. Котката ме води и ме прибира. Горкото като пиян морков по нощите 😂 От самото начало съм пикла, в последните месеци, не ми се мисли.
Възглавница “П” от онези огромните ли? Опитвам се да си представя как се спи с това чудо. Като се приберем от морето, ще купувам възглавница.

# 307
Това с прогестерона и риска да е обвързано със сексуалната ориентация не го знаех. Четох, че има някакви проучвания по темата, които уж го доказват, но все пак според мен това каква ти е ориентацията едва ли се повлиява единствено от приема на хормон. Преди години жените не са приемали синтетични прогесторени и пак си има хора с хомосексуална ориентация. Аз до края на първи триместър слагах циклогест, а като гледам и доста жени приемат прогестеронови препарати, така че тази теория ми се вижда доста ексцентрична.

# 308
аз смятам че тва е неоснователно проучване . Ще се опитам ба кажа защо. Преди да проьваме за второ влезнах в дълбоки теми на натрупан естроген. Който на практика не се изследва обаче с кръв тъй като се трупа в тъканите . При бременност , стимулация най вече стимулация естрогена е напрааво като гейзер защото точно това се цели при стимулация ( увеличаване на естрогена за увеличаване на фоликули и бла бла бла ) и тоя естроген няма къде да се дене и се трупа в тъканите. Има доста симптоми които не са някакви страшни но много народ не знаят какво им е защото имат примерно пъпки , мигрена , менструални болки ( което всички смятата за нопмално ) но това е натрупан естроген . Той се лекува чрез високи дози на прогестерон ( дори и без бременност ) високи дози се слагат според Рей пит минимум 800 мг тъй като реално едва половината се усвоява а даже и 1/4 а реално погледна доста голямо количество народ особенно с натрупан естроген имат занижен прогестерон. При бременност нивата се увеличават драстично но не винаги оптимални нива се получават. Едно време не са знаели за тия неща и хората са губели статистически доста по голямо количество бременности. Сега с допълнителен прогестерон който едва се усвоява на 1/4 дори и при естественна бременност чак такива фантастични рискове не би могло да има . А при инвитро емтен защото той няма как да се инкрисне така как то би бил при правилни хормони и естественна бременност. А джендерите са също на хромозомно ниво сбъркани деца. И това е доста генетично

а за П то то си е истинско П лягаш по средата и спиш 😀

# 309
Не съм се интересувала от медицинските причини за появата на джендъри, но все му се струва, че това е по-скоро проблем на психическо ниво, размитите ценности, свободията и въобще липсата на вътрешен център на един човек...и много други причини от тоя сорт, но напълно възможно е и да е свързано с тези процеси, които казвате.

# 310
то има значение обаче дали си джендър ( тоест си мъж но се чувстваш жена ) или си гей или лизбийка. Джендъри са основно на генетично ниво сбъркани ( там вече е микс от гени и съответно сбъркани разбирания ) а второто е хормонална сбърканост и психология . Ама той едно време Сигрида и за магнезия викаше че прави аутисти. Той и той си е на некви вълни на нови научности които са я доказани я не доказани. Не се филмирайте

# 311
Не знам на какви кинг сайз спални спите, че да не се чувствате клаустрофобично с тези огромни възглавници 😂
Аз си спя по корем още. Не мисля че в тези ранни все още седмици има такова голямо значение. По-нататък съвсем ясно си проличава кога накъде не бива да се спи. По гръб и на дясно ми ставаше зверски лошо, по корем в един момент е невъзможно.
Аз днес се изпуснах да прегладнея и сега бера душа в леглото вместо да съм на плажа..

# 312
Огладнея ли за повече от 20-30 минути, цял ден ми е лошо и не мога да стана от леглото! Това и аз го установих. В началото изпаднах в ужас, че ще стана 100кг до края, но интересното е, че ям и въпреки това не качвам. Надявам се да си завърша първия триместър на тези килограми с това ядене и недопускане да усещам глад. 😂

Иначе и аз ставам нощем до тоалетна, но един път към 2-3 и сутрин към 7ч едвам стигам 😂😂😂

# 313
  • София
Аз се учудих, но при мен дори съвсем малко да хапна (примерно една бисквитка) и върши работа да ми мине глада и да не ми прималява. Като се събудя в 7:30, хапвам по нещо супер малко - бисквитка, някоя лъжичка кисело мляко, някой картоф, останал от вечерната манджа... И пак лягам, да се мъча да дремя до 9 без нещо.
Купих си кантар преди около седмица - 50-51 кг в зависимост дали се меря сутрин или вечер.

Обаче как не ми се прияжда месо, много ме е яд. Преди основно на месо оцелявах, сега все не ми се яде, а тъкмо четох, че в 11-12 седмица вече трябвало да опитваме да хапваме с повече протеини Sad Досега поне ядях много кисело мляко, а от няколко дни и това не ми се яде - все тесто ми е в главата (и често в устата).  Изядох картофите на света, казвам ви - тесто и картофи винаги ми се ядат. ММ чак се притесни, че изведнъж твърде много въглехидрати започнах да ям, днес отиде да обикаля за мръвки и да се чуди как ще ме изкушаваме да ги ям Simple Smile Ще правя опити да си превъзпитавам апетита пак към месо и млечни.
Анастасия, ти успя ли да си провериш с док това, което те притесняваше? Нали всичко е наред?

# 314
Момичета, вие колко сте наддали?

Аз съм си слабичка, но в 4-ти месец вече съм близо 3/3.5 кг нагоре в зависимост кога се тегля и се чудя дали е нормално. Разбира се на мен нито веднъж не ми се е гадило в ранна бременност и като цяло хапвам повече, но не се тъпча.

Общи условия

Активация на акаунт