Отговори
# 420
Аз работя за себе си и ако не работя ще фалирам,така че нямам избор Simple Smile
А относно доплера моя е за 60 лв от емаг,но само да уточня,че това не е ехограх,защото видях,че някой го нарече така  Simple Smile

# 421
ToniShu Групата е затворена и не би трябвало да излиза. Аз също още не съм казала.
Днес ми излезе БХС и всичко е наред ☺️

Ходих и на контролен при АГ. Видях малката бубка ☺️ Накара ми се, че не си почивам достатъчно и че вдигам тежко (синът ми е 16кг и в тръшкащия се период), на всичко това отгоре бъдещият батко е с херпангина 😁
Забавно е!
Към мамите първескини - наслаждавайте се максимално на бременността си. Ако можете да излезете в болничен, направете го. Почивайте си, глезете се. Сега ви се е паднало ❤️
Стига, бе, Миша, даже аз не съм чак толкова изтрещяла Grinning За какво ти е, само да се ошашкаш, ако нещо не успееш да го издириш къде се е скрило малкото калпазанче Wink Като минала през това, казвам ти - стане ли нещо, усеща се. Аз просто знаех и двата пъти, че губя бременността (първия път се суетих чак при кървенето, но втория път отидох при доктора преди това и казах "идвам само да потвърдите").  Ако се чувстваш добре, изобщо не се вкарвай в излишни филми, според мен.

Аз четох за ултразвука, казват, че в наши дни изследването не е свързано с вредно облъчване като едно време, но все пак не се препоръчва излишно да ги гледаме малките, защото можем да си измислим от какво да се стреснем. Ще разпитам и док в сряда, но предположих, че може някой вече да е питал и затова писах Simple Smile

Благодаря за линка, Мама Еднорог!
Ако се присъединя, длаи ще се види в активността на ФБ профила ми? Че още не съм казала на повечето близки (ще ми се да е на живо, а не знам кога този месец ще пътуваме към тях).

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 13:29 от Мама Еднорог

# 422
Момичета имаме си група само от тук. В тези другите имаше и мъже тук там и в началото решихме да направим нова само за нас си. Никой от хората извън нея не вижда нищо писано вътре. Но не сме много активни там. Тук разговорът върви по-добре.
https://m.facebook.com/groups/286988997187001/?ref=share

# 423
  • София
Аз съм в болничен от 17.07 до 25.08. Смятам да се върна на работа за 2 месеца и от Ноември, в къщи. Четох, че прекъсване на болничен е по-неизгодно, като дойде ред за майчинство. Така ли е? Ако в действителност непрекъснатия болничен е по-изгоден, ще искам комисия да го удължава всеки месец.

# 424
Здравейте, девойки. 1во да кажа (от опит) количката трябва да е лека и подвижна/маневрена, че като мъкнете в едната ръка детето да не се чудите как да влачите и количката, особено като сте минали през ДМ за пюрета и памперси 😁. За SHEIN най - добре си изтеглете APP-a, много по - лесно се случва там всичко. Дават и купони постоянно с 10, 15, 20, 25% отстъпка. Доставката е безплатна до България и нещата идват за 12 работни дни. Размерите са си реални, както са нашите. Под всеки продукти има ревюта със снимки на други купувачи и можете да си направите реална преценка как изглежда всичко. Размерите също са написани под всеки продукт. Също така като оставяте и вие ревюта трупате бонус точки и след всяка поръчка ви се качва нещо като ранг, който ви дава всякакви бонуси, по - добри цени и т.н. Има супер яки попадения, банските са им супер ❤️
Сега за 1ви път поръчах дрешки за бременни, поръчах си моя размер, но нали maternity. Като дойдат, ще ви кажа как са😍 Качвам една снимка да покажа как се появяват размерите под продукта

# 425
И аз ще излизам в болничен от Септември. Мисля да се възползвам този път и насладя за последно на някакви свободни дни. Така или иначе с мъжа ми имаме и сайт за детски килимчета и играчки, освен че работим и друга работа, та ще се занимавам и с него. Направо нямам търпение да се върнем другата седмица в София, да се запиша на ЖК и да го взимам този болничен! На работа ще им дойде малко като гръм от ясно небе ама каквото такова.

# 426
EmSs тъкмо и аз подготвям поръчка от Shein 😁 Взимала съм си преди неща за мен и сина ми. Отговарят си на размерите. Има супер попадения. Сега ще поръчвам за стаята на баткото разни неща с космонавти, че е голям фен, и ще се надявам преходът към собствена стая да е по-лесен.

Наистина четете отзивите под всеки артикул, за да се ориентирате как е като качество. Качват и реални снимки потребителите.

На мен ми предстои да съм шаферка в началото на септември и мисля от Shein да поръчам рокля и ще се моля да се напъхам в нея 😁

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 15:18 от Мама Еднорог

# 427
EmSs тъкмо и аз подготвям поръчка от Shein 😁 Взимала съм си преди неща за мен и сина ми. Отговарят си на размерите. Има супер попадения. Сега ще поръчвам за стаята на баткото разни неща с космонавти, че е голям фен, и ще се надявам преходът към собствена стая да е по-лесен.

Наистина четете отзивите под всеки артикул, за да се ориентирате как е като качество. Качват и реални снимки потребителите.

На мен ми предстои да съм шаферка в началото на септември и мисля от Shein да поръчам рокля и ще се моля да се напъхам в нея 😁
Аз също доста често поръчвам от там, като най голямата ми покупка така да кажа беше една официална рокля - ами отговаря си 1:1 на снимката даже много по-добре отколкото очаквах

# 428
Мама Еднорог За градината имам страхотни лапички и градински джиджавки, както за банята и кухнята де😍 Тъкмо започнахме да правим ремонт на детската стая на баткото (на 6 годинки) и съм набелязала готини неща.  Междудругото май се оказва, че шият за Zara. Имат много еднакви неща, разбира се с огромна разлика в цената и някаква жена си била купила дреха от зара на етикета горе на яката пишело Зара, но долу при състава бил забравен етикет на Shein 😂 Като цяло дори и да поръчам нещо и да не ми хареса(изхвърлила съм една рокля за 3 - 4 години) не ми е жал, защото примерно съм я взела за 5 €. A за банята това ми е най - добрата покупка 😂
Да кажа, че съм от хората, които предпочитат да пишат във ФБ групата, нооо тъй като там не сте много активни се опитвам да се приспособя тук и не съм много наясно как се случват още нещата с цитатите, но напредвам😂😂😂

# 429
  • София
EmSs, добре си се справяш с форума, вижда се Simple Smile

Оф, и аз на първи септември ще трябва да се напъхам в нещо роклесто, че ММ ще става кръстник. Много ми е интересно дали ще успея да се сместя в наличните ми разкроени рокли или ще трябва да пазарувам (а как ме мързи само аз си знам).
После и море от 16-ти септември, за което не знам колко ще съм пораснала (живи и здрави да сме) и няма как да пазарувам от сега. 
Това чудо Shein какво е всъщност, явно не е просто онлайн магазин.

# 430
Ние с ММ работим за себе си, така че не виждам как ще спра да работя. Смятам до последно и да се опитам да изпреваря някои проекти, така че да имам после малко време на свършена работа и после пак повечко от къщи до колкото е възможно.

Относно зимно яке, аз си събирам за Seraphine с опция за бебеносене. Ще го нося две години и мисля, че ще се изплати.

# 431
Здравейте, момичета.
В събота ходих на фетална морфология и всичко е наред с бебчето. За съжаление обаче по пътя съм прегряла и съм хванала и упорит летен вирус и от събота вечерта започна да ме мъчи температура над 38... Парацетамолът и компресите с оцет не ми помогнаха, вчера вечерта дори вдигнах 38,9. Днес ходих на кръвни изследвания и за изследване на урина - потвърди се, че е вирусна инфекция. Трима лекари (личен, АГ в спешно отделение и следящ АГ) ми казаха (заедно с инфлуцид и окцилококцинум) да изпия аналгин, тъй като Парацетамолът не е оказал влияние и ако стоя с такава температура още 1-2 дни ще се наложи прием в болница. Днес следобед взех аналгин, температурата спадна на 37,6, но съм много притеснена за бебето, тъй като в последствие четох в интернет, че не се препоръчва за бременни. 13г.с. + 5 дни съм, много се притеснявам дали една таблетка може да е навредила на бебето. Според вас има ли повод да се притеснявам?Disappointed Relieved

# 432
Днес цял ден съм с болка ниско долу, която ту отпуска, ту ме хваща отново. Не е силна или нетърпима, но я има. Нямам и не съм имала зацапване. Някоя от вас усеща ли същото от време на време?

# 433
  • София
Щом лекарите са ти казали, слушай ги, за какво са учили толкова време. Ако все пак те притеснява се консултирай с АГ-то си, че не разбрах кой те е посъветвал за аналгина. Пожелавам ти бързо да се оправиш!

# 434
Днес цял ден съм с болка ниско долу, която ту отпуска, ту ме хваща отново. Не е силна или нетърпима, но я има. Нямам и не съм имала зацапване. Някоя от вас усеща ли същото от време на време?
Снощи бях с такава болка, леко се притесних, но ми мина. Честно казано не разбрах до тоалетна ли трябваше да ходя 🤣 или едно като придърпване, но си починах и ми мина 🌸

Общи условия

Активация на акаунт