Отговори
# 270
Момичета теста излезе супер бързо 13% фракция Simple Smile това бебе яко се е закотвило явно и слава богу , понеделник го пуснах днес излезе всичко е наред и второ момиченце 🎀
Браво, честито. Еми ние сме отбор двама мъжаги💙💙, вие две дами🎀🎀 😁

# 271
ще тря има някви договорени бракове 🤣

# 272
  • София
Bochinka, честито, друго си е да му олекне на човек! Май няма много момиченца засега в темата, но ще видим след 1-2 седмици как ще е съотношението между половете Simple Smile 
Процентът фракция какво общо има с якото закотвяне? Питам, защото моята беше 10% и да знам дали да се надъхвам, че това е важно и е добре Grinning

# 273
а не знам какво общо има просто така ми дойде 😀всъщност това което ми отесниха че просто при всички бременни по ращлично време навлиза кръвта на бебето в кръвта на майката и при някои с по малък% просто това е станало по късно. Аз за това викам като е 13% явно по рано е станало и сме се закотвили но това е чисто моя фантасмагория с закотвянето Simple Smile

# 274
  • София
А, добре, помислих, че нещо съм пропуснала, пък уж ми обясниха доста подорбно.

# 275
Извинявам се, ама Сигридов ли е казал, че заради прогестерона, който приемаме допълнително, се раждат джендъри???? 🤣🤣🤣 това не може да е сериозно просто

# 276
абе сигридов понякога си ги плямпа едни имам чувството че переодично получава факс от космоса

# 277
Извинявам се, ама Сигридов ли е казал, че заради прогестерона, който приемаме допълнително, се раждат джендъри???? 🤣🤣🤣 това не може да е сериозно просто
Да, малко несериозно звучи, но със сигурност е човек, който постоянно чете и надгражда. Повечето лекари дават прогестерон без да е излседван, а на мен ми каза като стане стойност 100 да го спирам, както и че има едно естествени спадове и пикове, а от личен опит знам, че мнозинството АГ-та не са и чували.

# 278
Аз съм почти в 10 г.с. и ми се гади чат-пат, но силната умора и отпадналост са налице винаги. Уморявам се в пъти по бързо и лесно от преди.

Мами, вие сънувате ли някакви брутални неща? Аз сънувам неща, свързани само с бебето. Два пъти сънувам, че е момиче, каквото всъщност и аз вътрешно усещам, че е. И онзи ден, че бебето е момче. Но това са приятни сънища..
Обаче много често сънувам лоши неща - загуби, кръвоизливи и т.н. и то много реалистично като хора, място, ситуации .. Успокоявам се, че когато сънуваш лошо, уж било на хубаво.

И тук от няколко дни съм на вълна шопинг за мен. Моля препоръчайте ми хубави клинове за бременни. Хубави за мен означава - да не се свличат, изобщо да не прозират и цвета на плата за корема и останалия клин да е един и същ. Къде ли не гледах, но като нямам опит.. какво да взема.

Идва уикенда. Приятен да ни е! ❤🙏🤰
аз имах усещане за момче още като разбрах, че съм бременна 😁обаче 2 пъти сънувах, че е момиче и в последствие пренатеста потвърди, че е момиче 🌸 иначе сънища бол, предимно екшъни😁иначе не знам дали след като прочетох коментара ти нещо подсъзнателно не си вкарах, ама снощи и аз два пъти такива гадни сънища за загуби и беше ужас 2 пъти се събудих, даже на втория със сълзи😐но аз и доста си се притеснявам и мозъкът явно ми прави някакви шашми докато спя 🤗🤗 прегледът ми е чак на 22.08 , а последния беше 13.07 😑и времето не минава и не минава 🌸

# 279
Момичета, забравих да питам нещо тези от вас които са на фраксипарин, значи аз през ден го редувам с аспирин(надявам сега на прегледа след десетина дни да ги спирам вече), та до преди две седмици беше ок като ги слагам, бия ги в корема, обаче сега започнаха да стават едни големи подутини които се зачервяват и сърбят аааадски много, защо така, някой има ли идея?

Здравейте,
Фраксипарина може да се бие около пъпа, дори и от горната страна, в мекичкото от вътрешната страна на бедрото, може и в паласките - така ме посъветва др.Тончев(хематолог). Иглата трябва да е перпендикулярно на гънката- не наклонена. Биеш малко по-бързичко, не вадиш въздуха, изпомпваш леко, защото е тежка и мазна дечност и дърпаш рязко, не бавно. Аз също бия всеки ден по 1. Пак ми се получават, но доста по-добре е от колкото беше. Правя компреси с риванол и мажа с едно гелче Арнигел. Също доста помага за абсорбиране на синките.
Дано съм помогнала.
Успех! 🤗

# 280
Момичета, забравих да питам нещо тези от вас които са на фраксипарин, значи аз през ден го редувам с аспирин(надявам сега на прегледа след десетина дни да ги спирам вече), та до преди две седмици беше ок като ги слагам, бия ги в корема, обаче сега започнаха да стават едни големи подутини които се зачервяват и сърбят аааадски много, защо така, някой има ли идея?

Здравейте,
Фраксипарина може да се бие около пъпа, дори и от горната страна, в мекичкото от вътрешната страна на бедрото, може и в паласките - така ме посъветва др.Тончев(хематолог). Иглата трябва да е перпендикулярно на гънката- не наклонена. Биеш малко по-бързичко, не вадиш въздуха, изпомпваш леко, защото е тежка и мазна дечност и дърпаш рязко, не бавно. Аз също бия всеки ден по 1. Пак ми се получават, но доста по-добре е от колкото беше. Правя компреси с риванол и мажа с едно гелче Арнигел. Също доста помага за абсорбиране на синките.
Дано съм помогнала.
Успех! 🤗
Благодаря много, аз мислех, че е от външната страна на бедрото, но довечера ще ида до болницата която е до нас да ми сложат в крака,че да видя как става. Синки няма само големи подутини, които се зачервяват и сърбят, а това от какво се получава, имате ли представа? Да взема да сменя с Клексан мисля, така ме посъветва и докторката

# 281
подутини и сърбеш к реакция на фракси, и много ама много жени я имат то за тва клексана е по скъп

# 282

Здравейте,
Дано съм помогнала.
Успех! 🤗
Благодаря много, аз мислех, че е от външната страна на бедрото, но довечера ще ида до болницата която е до нас да ми сложат в крака,че да видя как става. Синки няма само големи подутини, които се зачервяват и сърбят, а това от какво се получава, имате ли представа? Да взема да сменя с Клексан мисля, така ме посъветва и докторката

Аз също ги получавам, но доктора каза, че е нормално, не е алергия. Алергичната реакция е с пъпчици все едно сте се ужилила на коприва. При мен се появяват, сърби 1 след обяд и минава.
Мисля, че свиквам с това. Особено като правя и компресите с риванол, съм ок.

# 283

Здравейте,
Дано съм помогнала.
Успех! 🤗

Аз също ги получавам, но доктора каза, че е нормално, не е алергия. Алергичната реакция е с пъпчици все едно сте се ужилила на коприва. При мен се появяват, сърби 1 след обяд и минава.
Мисля, че свиквам с това. Особено като правя и компресите с риванол, съм ок.
Да явно е и до кожа ли не знам. Аз като сложа инжекцията вечерта няма проблем и вече на другия ден се подува и зачервява мястото и ме сърби може би ден два. Обаче последния път доста се зачерви, бая голяма червенина стана може би 4 пръста е като гледам, но си признавам че и аз доста го разчесах, просто много ме дразнеше. После отивам да ми сложат в крака, просто имам още от фраксипарина и искам да ги изхабя и след това ще взема Клексан ако трябва.

# 284
Привет!
От 2 дни усещам търпими и краткотрайни болки в корема и то само когато лежа. Даже болки е силно казано. По-скоро е някакво боцкане, разпъване, подръпване. Усещанията не са концентрирани ниско долу, а между пъпа надолу и настрани към яйчниците.

Мисля, че не е притеснително, но все пак..
Появяват се 2-3 пъти на ден и са по 5-10 минути. Търпими, не пия и но шпа дори. В 10 г.с. съм ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт