Български брандове и бутици -Тема 3

• 103 400
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • FRANCE
Благодаря  за споделеното. Харесах си едни сандалки. По принцип съм 23.3 см стъпало. На някои марки 36, на други 37. Мъка. Грабнаха ме , че са шаренийски, по магазините голяма скука. Чудех се дали да не поръчам 36 и 37 (безплатна доставка) и да върна едните Blush

# 496
  • Варна
На Габина пъстрите боклуци са красиви, но боите падат на първия дъжд. Отмиват се, а в магазините им обещават пълни али бали, които не изпълняват. Последно купих раница и боти, преди няколко години. Ботите изхвърлих, раницата още нося, но един лев не давам за техните продукти.

# 497
Момичета, минавам само да споделя за тази перната тениска от Кристин фешън

Акцентът на ръкавите пуска много черно. Предполагам или е от перата или от кожата 💁♀ след като я носих за първи път станах цялата черна в тази зона, изпрах я на ръка за да не боядисам нещо и отново същата работа. Сега пак ще я изпера на ръка и дано се оправи с времето. Иначе е много приятна материя и добре ушита.

# 498
  • Бургас/Пз
За пореден път да похваля качеството на Стилна жена. Ленът е страхотен, а за шевът нямам никакви забележки.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 08:10 от ani_d

# 499
  • На зелено
Страхотен сет от Стилна жена. Онлайн ли го купихте? Някъде вече да са започнали летните намаления?

# 500
  • Бургас/Пз
Страхотен сет от Стилна жена. Онлайн ли го купихте? Някъде вече да са започнали летните намаления?
От реалния магазин в Бургас. Нямаше го оналайн

# 501
  • София
Завиждам, че имате и реален магазин там, а и в Несебър. Винаги има по нещо, което не е качено в сайта. По-пипнати ленени елечета от техните не съм виждала другаде. Иначе наскоро взех тази памучна риза от Elizabeth, като цяло не пазарувам от тях и дори не влизам в магазина им на Витошка, но тази риза е много красива и приятна за носене:

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 10:11 от Lizzy_Crow

# 502
Намерих си доста интересни бг брандове благодарение на тази тема, аз мога да споделя положителни отзиви от този бранд ако не сте го споменавали: https://fotevafashionhouse.bg/
Качеството е много добро, дрешките са много пипнати и сега чакам есенно зимната колекция.

# 503
  • София
Имате ли препоръки за красиви сетове, които са подходящи за свободното време?
Не за спорт, но за разходка може би- тип фино плетиво или пък памучни, например хубаво горнище и панталон. По-спортни имам на verychi и съм доволна.

# 504
LUCY fashion - много са им интересни спортните комплекти, защото съчетават елегантното излъчване в по-лежерно облекло.
Аз лично,съм голям фен на бранда, е имала съм някои не сполучливи неща, но на фона на сполучливите, чинно съм си клиент.

# 505
Аз най-накрая успях да поръчам от Деница Бутик дреха, която да ми хареса чисто визуално (от форума научих за сайта им). Понеже всичко толкова бързо се изчерпва. Като пристигне пратката ще оставя отзив тук в темата. Размерите им не знам как са, но съдейки по модела от снимката и мерките й сме един размер - ХС, дано не са по тесни кройките им.

# 506
За мен са леко уголемени, рокли и блузи имам в XS, стават ми, но ми стоят доста свободно.

# 507
Благодаря! Добре, че поръчах ХС размер тогава.

# 508
Здравейте!
Имате ли впечатления за Авин и Кристин фешън дали са им умалени моделите?

# 509
Здравейте!
Имате ли впечатления за Авин и Кристин фешън дали са им умалени моделите?

От Авин доста неща имам -блузи, рокля, сако, клин. Нося С размер попринцип и техният С размер ми е идеален, не мисля че са умалени.
За Кристин фешън не съм останала с добри впечатления бях поръчвала бял панталон в размер С от тях и ми стоеше впит като клин, отделно й ми прозираше може би защото беше толкова впит и ме описваше адски много. Скъсах етикета и така й не го върнах този панталон и сега си стои просто в гардероба.

Общи условия

Активация на акаунт