Звездни компромати - Август' 23

• 364 233
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 710
Според мен мъже като Здравко не намират лесно половинка, която да им сипва гориво за егото по такъв качествен начин, и това е причина подобни бракове да са доста трайни. Най-вероятно още 20 години ще четем за женски боеве.

# 1 711
Поколението, което идва сега, няма да търпи Здравковци Simple Smile В това ми е надеждата Simple Smile

# 1 712
Тоя клоун Здравко, здравата се кефи, че жените се избиват за него😅🤣🤣А той си е станал един чичка средностатистически, очите са му ластици, де що мине нещо и се блещи и пуска ретро смешки.
Жена му трябва да я е била с една ръка, лЬобвоницата, щото другата и е в гипс.
И явно много си го обича, щото материално не изглежда да е цъфнал и вързал.
Двамата си се заслужават взаимно.

За Серина- не само красивите имат право на любов:) Човек може първо да е привлечен само визуално, но после ако няма И друго ще се разсъхнат нещата. Изгледжа си я обича мъжът и с все мускулите. Може да имат много друго, което да го свързва.
И в живият живот съм виждала двойки с неравностойна “хубост” но те са си ок и са щастливи.

# 1 713
Не мога да повярвам, че тук има жени, които в случай на (поредната) изневяра ще хванат да бият ...любовницата.
Жени има всякакви. Дори к*рва да е една жена, това е нейно право. Проблемът е в този, който е поел ангажимент към жена, деца, семейство и после си го вее наляво надясно. Спорих много с една приятелка преди време, която се опитваше да ми обясни колко единствено виновна е любовницата на мъжа ѝ. Еми съжалявам ама за мен мъжете са единствените виновни в тоя случай. Честно, страшно унижение е жена да се бие с друга заради някакъв селски бек.. Направо недоумявам селското мислене на някои от жените тук.

# 1 714
  • Glasgow
Поколението, което идва сега, няма да търпи Здравковци Simple Smile В това ми е надеждата Simple Smile
на Коцето жена му е съща Христина, само дето не ги бие. А хубава, млада....

# 1 715
на Коцето жена му е съща Христина, само дето не ги бие. А хубава, млада....
Не е до поколение. До възпитание и характер е. Понякога и до възможности.
На Коцето жена му не беше с репутацията на най-умната още преди него. Но май има едно видео с булчинската рокля, бременна, в което се кефи как била “отмъкнала ли/спечелила” този всенароден коцкар от под носа на другите. Отиват си обаче.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 14:23 от Linda*kiss

# 1 716
Надето е много глупава наистина, но аз говоря за момичетата, които идват след нея. Набор 95 и нагоре.

# 1 717
Оф, какво звездно има в едни селяни от Приморско? По тези крайбрежни села от градски тип сезон 2 месеца, после цяла зима по анцунг в кафенето и после вкъщи, цяла зима какво да правят, @ексът е най-евтното занимание.

# 1 718
Чак толкова да е глупава Надето не вярвам. Но явно живее с мисълта, че е хванала най-желания мъж. Живее със затворени очи и му осигурява комфорт, само и само да не й го вземе някоя.

# 1 719
А накъде може да си по-глупава?

# 1 720
Чак толкова да е глупава Надето не вярвам. Но явно живее с мисълта, че е хванала най-желания мъж. Живее със затворени очи и му осигурява комфорт, само и само да не й го вземе някоя.
За мен е просто меркантилна.

# 1 721
Надето е много глупава наистина, но аз говоря за момичетата, които идват след нея. Набор 95 и нагоре.
Честно казано не изглеждат много умни - нито академично, нито като поведение. Освен от финансова независимост да могат да се разведат. Ама пък ще искат да имат гадженце за тик-ток/инстаграм.

# 1 722
Само Надя си знае вътрешно как се чувства, но аз съм сигурна, че Коцето се държи с нея много добре и си я обгрижва като кралица. Точно такъв тип мъже, на които е присъщо да изневеряват, много добре се прикриват и често законната им половинка никак не страда от внимание, комплименти, ласки и любов (па била и тя само привидна)
Когато една жена получава всичко това тя изпитва сигурност и увереност в чувствата на партньора си и дори да се появи някоя лека интрига или подозрение, много бързо може да й се замажат очите с "ама, скъпа, това ми е работата, фенки, колежки, веселим хората, знаеш как е"

# 1 723
Коцето да се прикрива?!

Има такива мъже. Но често жените се залъгват, защото не искат да им е гадно. Знаят, че розите са заради това, че не се е прибрал до 5 сутринта. Снимат подаръците и правят театър. А всъщност цялата околия знае.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 14:21 от Linda*kiss

# 1 724
  • Sofia
А не е ли възможно да им е такава уговорката? Всеки си живее живота, включително и Надя. Кой както си го разбира, нещо като съквартиранти, заради деца, удобство и т.н. Няма да са първите с подобна уговорка. Допускам, защото не виждам панаири, тя не изглежда засегната от нищо и си живее спокойно, поне привидно. Може би не го обича вече и няма зор да е обичана съпруга, нито иска да е нечия друга съпруга. Защо да има зор да се развежда? Съчинявам си по картинка, но на мен тези двамата така ми изглеждат от малкото новини, които съм срещала тук за тях. Тя изглежда, като изобщо да не се интересува от него. Не ги следвам никъде и може да бъркам тотално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт