Звездни компромати - Август' 23

• 364 134
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 025
"Свидетелствата" на хотелския персонал приличат на ЕЖК...

Защо да лъжат хората? Защото Василиса Прекрасна е "важна" персона и "има" съвест да не шофира фиркана ли?

# 2 026
Официалната информация от Муньо беше здравословен проблем, свързан с някаква инфекция.
Аз съм чувала, че носът е такъв следствие тези весели години, но може би са слухове.

# 2 027
И за носа й Мунчо обясняваше, че е здравословен проблем.

# 2 028
  • София
Шофирала пияна и неадекватна, той с цялата си наглост обяснява, че това било малък проблем, който медиите се опитвали да направят голям. Не пиела алкохол, само вино. И то чаша. Явно е с големината на дамаджана тая чаша. Егати безочието. Наглост на n-та степен.

# 2 029
Муньос обясняваше, че си била ударила носа и се получило възпаление, вследствие на което се наложили операции. Аз не го вярвам това.

За Марчето и нейните демонстрации с яденето - според мен тя не ги яде изобщо тези чинии или яде веднъж на три дни. Николета също имаше подобен период, в който качваше разни бургери и пърженяци. Не мисля, че е хубаво това, защото младите момичета, които евентуално я следват, вероятно решават, че можеш да се тъпчеш и да си безумно слаб и се чудят какви хапчета и инжекции да вземат, за да постигнат ефекта, а то истината е, че тези калорични манджи са само за снимката или чийт яденето веднъж в месеца.

# 2 030
Андреа (фолк певицата) с брат си на някакво събитие. Снимките вероятно са минали известна обработка, но не по обичайния за нея начин.  Дланите ѝ сякаш не са от това тяло, а и този оранжев тен Flushed

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 031

Защо да лъжат хората? Защото Василиса Прекрасна е "важна" персона и "има" съвест да не шофира фиркана ли?
Защото се говори,че един от хотелските служители бил служител в Царска Бистрица и сега иска да си отмъсти на Царя.

# 2 032
Да си отмъсти кат’ напорка щерка му на кирка?

# 2 033
На кой цар?!? Симеон всъщност коронясван ли е за цар?

# 2 034
Обикновена справка в интернет ще покаже истинското обяснение на Муньос за носа на Калина. Става въпрос за зле направен горен зъб още в ученическата й възраст в Испания. По време на плаване в морето се възпалява и инфекцията тръгва към синуса. Били са далеч от брега и не са могли да се върнат навреме, за да получи адекватна лекарска помощ. Инфекцията засяга тъканите на носа и остава в настоящия си вид. Звучи достоверно, но колко е истина - само те си знаят.
И най-голямата красавица да е -  аман от това шофиране в нетрезво и неадекватно състояние.

# 2 035
  • Glasgow
За такъв план даже MI5 не биха се сетили Simple Smile))

# 2 036

Защото се говори,че един от хотелските служители бил служител в Царска Бистрица и сега иска да си отмъсти на Царя.
  Понякога се чудя човек ли си, бот ли си... Всичките ти теории, предвид пълноводието на усилията ти по много теми, едни такива пълни само с многознайство.

# 2 037
Mr. Green Рандъм бг пенсионер-охранител на МРЗ има власт върху полиция, лаборатория, прокуратура, медии и пр. и успешно реализира заговор срещу свой набор, роднина на половината монарси.

# 2 038
Евала и Боливудски сценарий.

# 2 039
Скрит текст:
Тцтц егати зъбатите изкуствени усмивки на сила..

Общи условия

Активация на акаунт