Пазаруване от HМ, тема 64

• 57 091
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Мен пък ми излезе намаление на козметика в HM.
Не знаех, че самобръсначки имат маркови.
Ама 16 лв за 1 бр самобръсначка малко се оливат..

# 571
Всички боти и ботуши от НМ ми са 39, аз толкова си нося.
От детските даже имам 38, пак ми стават.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 15:32 от DeVa®

# 572
  • Mostly in my mind
Момичета, една приятелка издирва ето тази рокля в размер 122/128 за дъщеря си https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0892748009.html
Дали някой може да метне по едно око дали я имате налична при вас и ако има възможност да я изпрати. Има я във физически магазини. Мога да дам тел на лично за плащането и т.н.

# 573
Поръчах ненамалени клин с клоширан крачол и дълга и явно уголемена жилетка, но нека ми е овърсайз. С колан ще си я правя готино да седи.

# 574
  • Асеновград

Пристигна ми пратката, много съм доволна, това боди е жестоко но ми е голямко, ще го пусна в групата за размяна за размер Л или дори М, имах някаква надежда все пак че няма да ми е голямо.
Другите неща са супер също

Много е приятна материята на блузката и май ще се върже и със зеленото долнище, и май имам няколко подходящи худита към него.
На малчо пижамка с цип, страхотни им са, нямам какво да кажа, само ги пера и му слагам едни и същи.

И на мъжа ми един суичър и долнище, много хубаво тъмно синьо са на живо, този път всичко си отговаря на размерите.

Как се води бодито?
Мисля че беше боди thong с драперия, ако не се лъжа потърси го в търсачката им, но не ми зарежда приложението за да проверя, имаше в още два цвята, зелено и бяло с големи червени цветя. Точно влизах да пиша че днес пристигна втората ми поръчка с по-малкото боди в нея и ми заспа😍 и детските неща които бяха намалени за Хелоуин са мн готини, и за приятелка даже поръчах.

# 575
Здравейте, издирвам отчаяно този панталон в размер 44 (черен цвят). Склонна съм дори да го откупя от дама, която го има, но смята, че не е нейният Simple Smile

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1176512001.html

# 576
Гергана, има го в 44 в тъмно синьо (по-красив цвят от черно според мен). Защо не го вземете? Че има и страхотно сако в същия цвят. Костюмът става убийствен.

# 577
Кажете, моля,  в понеделник ми е тръгнала поръчката вечерта, имам ли шанс до утре да я получа?

# 578
Тръгнала, или създадена товарителница само, и чакаше предавене към куриер...

Моята от понеделник пише че е пратена, но реално в сайта на еконт пише че чака предаване към тях...

# 579
Даа, видях го в тъмно синьо, даже търсих в магазина да го пробвам (поне да съм сигурна как ми стои в правилния размер), но се предлага само онлайн. Просто на този етап ми трябва черен панталон. Изхвърлих всички стари дрехи, които имам и сега сглобявам капсулен гардероб Simple Smile

Гергана, има го в 44 в тъмно синьо (по-красив цвят от черно според мен). Защо не го вземете? Че има и страхотно сако в същия цвят. Костюмът става убийствен.

# 580
Пише, че е тръгнала наобяд в понеделник, а в еконт очаква предаване от понеделник 17 часа.

# 581
Не е влязла в БГ вероятно, и моята е така...виж ако искаш предните си поръчки, да видиш за колко са идвали...

# 582
Че те не тръгват ли от БГ?

# 583
С влака от Румъния идват.
Погледнах, мерси, на кантар е.

# 584
Сега гледах в моите поръчки, от деня на изпращането - когато съм получила мейл, че е тръгнала, след 7 календарни дни са ми ги доставяли. 7-8 календарни. Значи тази моята от  понеделник дето уж е тръгнала, но я няма още появила се в Еконт, птоест не е влязла в страната, я чакам понеделник.

Но то от град до град има  разлика, за това ти предложих да видиш в твоите поръчки.

Оффф, аз пак натоварих количката, че и пръстчето ми се отметна и цъкна поръчай...пък Гоше пак ще ми вика дай пари...пффффф...
Кожен пОнтУлон, оформящ сютюен един, едни сиви дънки....и махнах водонепромукаемите ръкавици за синко, че той и без това ги губи, защо да давам 18 лева нахалост ...

Общи условия

Активация на акаунт