Пазаруване от HМ, тема 64

• 57 103
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
Г-жа Шантал, много благодаря. Открих ги.
Странно е, че търсих 2 чифта дънки, които са налични в Сердика и в дъ мол, а онлайн всичко е изчерпано...🤔 Тези в Сердика имаха сякаш дефект и не ги взех, а сега се чудя дали ще се вредя онлайн. Нямаха други в моя номер. Онлайн пише "очаквайте скоро", това значи ли, че ще се появят?

# 436
Не, не означава, че ще се появят, по-скоро не ги чакай.

# 437
Не, не означава, че ще се появят, по-скоро не ги чакай.
Аууу, лошо...влюбих се, утре отивам, с дефект, без дефект - отнасям ги, само да ме чакат.
Благодаря отново. Не разбирам как не се виждат онлайн, след като физически видях някакви бройки от моделите.

# 438
Има разминаване, аз така поръчах тъмно сивия с номер на горе и ми е голям.
Имам тъмно бежово и кафяво карета, които пък с номер на горе са ми добре. При това те не се отпуснаха въобще.
От години си купувам от тях и като правило тези с памук в състава много се отпускат.

# 439
и аз имам дрехи от ХМ от един модел различни цветове и са различни едните са ми тамън а другите същия размер са гигантски ...

# 440
Специално тези панталони цигара са различни материи за различните цветове и затова така се получава.

# 441
Момичета, днес си купих дънки и при първото обуване се скъса плата... случвало ли ви се е? Чудя се дали мога да ги върна? Направо не мога да повярвам как може да се скъса така, само ги дръпнах, за да ги сложа... Sad

# 442
И днес се разписах, за девойката поръчах С, и за мен това водоустойчиво яке, за разходки с кучетата. Blush

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 00:23 от DeVa®

# 443
  • Вестерос
Oтивай да ги връщаш дънките!

# 444

Това поръчах аз, дано якето е хубаво, за сега ми трябва, поларчето за пролетта.

# 445
Момичета, днес си купих дънки и при първото обуване се скъса плата... случвало ли ви се е? Чудя се дали мога да ги върна? Направо не мога да повярвам как може да се скъса така, само ги дръпнах, за да ги сложа... Sad
Връщай ги с рекламация. И компенсация трябва да ти пуснат...Open Mouth
Аз вчера изненадващо намерих търсените дънки, че и доста размери в дъ мол. Много ми е странно наистина- смятах, че онлайн им е всичко, а по магазините е по разпределение. Явно всеки магазин си е със свои особености. Толкова съм пазарувала онлайн, този принцип за първи път го виждам...
Сега се чудя на тези дънки и в черно. Обаче искам да е плътно черно, а това ми се вижда графитено. Иначе модела много ми допада как ми стои.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1175455006.html

# 446
Пуловерът (рокля уж) пристигна. Много съм доволна, покрива дупето, по-дълъг пуловер просто, хубав цвят, ефектен е за мен, препоръчвам. Взех М, височина 170. Рокли нося Л, свободен, без да е огромен, не е плътен за студове, но за есен и пролет и за фасон ми е супер.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1123501002.html
Зеленото долнище го взех М, точно ми е ,харесвам го, дори го нося, разшири се, малко ми е късо, но ...доволна съм от него, сега дори е по-надолу, че се разшири. За цената е супер.

# 447
Пуснали са и от тъмно розовото, но само хл. Зеленото днес с бели кецове и лилав суитчър го сложих до градината и е супер. Розовото долнище и горнище се отпуснаха при носене, но мен ме кефи да съм размандена. Но определено това ми е любим модел и ще чакам за още цветове, искам яркочервено.

# 448
Не поискаха да заменят дънките, камо ли да ми върнат парите. Супер недоволна съм! Да скъсаш дънков плат при първото обличане, дали е моя вината или в плата?

# 449
От абаут ю замениха дънки, които бяха второ или трето обличане.
В ХМ  са ми приемали дънки, които пристигнаха скъсани. Ако не си махнала етикета, засили им ги.
Те да ги заменят не могат. Могат само да върнат парите.

Общи условия

Активация на акаунт