История с бивша колежка

• 17 939
  • 516
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Fire666, +10
Ами спасява засега положението. Още не е готов да се развежда човека.

# 391
  • Далечният изток
Аз се чудя как прикриваш с години пред мъжа си, че си болезнено ревнива? Според мен никак, той си я знае, че е такава, колкото и тя да си мисли, че го крие.

# 392
Няма полезен ход. Ситуацията става като във вица:
-Габи, обаждам ти се от спешното. Блъснаха ме на пешеходната пред офиса. Вероника ме докара до болницата. След малко ще ме вкарат в операционната.
-Коя е Вероника?

# 393
В случая ще е:
"Вероника, с която пи кафе и се снима без да ми кажеш ли?"

# 394
А не може ли всеки да "си признае" и бъде "съден" според прегрешението - тя, че му е гледала Вайбъра, той - че се прави на дръж ми шапката. И някак си да се разберат - кое е по-страшно и непростимо.

# 395
Без значение какви са му мераците и дали ще има продължение, той злепоставя жена си.

# 396
Ами Габонка да му подметне ей така, между другото - Скъпи, една позната ми каза, че бившата ти колежка Вероника се е омъжила и чака дете, дали си чул нещо по въпроса? И да гледа реакции 😂

# 397
Да, бе, да ходи втори път в командировка да провери.

# 398
Ако му изстине физиономията, ще разбере дали е имало нещо между тях. Надали ще хукне да проверява лично. Пък ако веднага скочи с телефона в другата стая да звъни, работата е ясна.
И ако пак не се "сети" да сподели със жена си, че са се виждали, също е съмнително... Поне за мен.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 15:18 от Прекрасная Василиса

# 399
Много филми гледате.

# 400
Гледат я,че и сценарий пишат.

# 401
Филмари, филмари, ама истории всякакви. Не казвам, че партньорите трябва да си забраняват да работят, защото в офиса има хора от противоположния пол. Хубавото е че мъжът на авторката не е променил отношението си към нея.
Но е реалистично човек да има едно на ум за планирането, хваленето и лъгането. Не всеки разговор с Вероника трябва да е повод за скандали и закани, но някои неща не трябва да се пренебрегват, че много истории сме чували “ама ние бяхме така щастливи, а той един ден изненадващо си хвана багажа и се изнесе”. Преди да се стигне до връзка, се почва отнякъде.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 19:16 от Linda*kiss

# 402
И все пак авторката да помисли дали са щастливи с мъжа си, дали си обръщат внимание, дали имат нормален интимен живот. Ако някъде нещо куца, то е добре да се работи върху него.

# 403

А даже се досещаме и какви са по тематика Wink филмите.

# 404
  • Далечният изток
И при двамата герои в тази тема може да се окаже, че изненадващо ще направят каквото и да е, защото и двамата се преструват пред партньора си. Това какво семейство е... Те си знаят.

Общи условия

Активация на акаунт