История с бивша колежка

• 17 937
  • 516
  •   1
Отговори
# 405
Нормално семейство. Simple Smile

# 406
И все пак авторката да помисли дали са щастливи с мъжа си, дали си обръщат внимание, дали имат нормален интимен живот. Ако някъде нещо куца, то е добре да се работи върху него.

То щастието зависи от момента. Но като цяло нямам оплаквания Simple Smile Сексът е на приливи и отливи. Има периоди на затишие, особено когато сме стресирани или уморени. Когато сме на почивка сме като младоженци. Аз по принцип съм водещата във връзката. ММ е по-пасивен и ако аз не го ръчкам, няма да се сети много за романтика. Е, аз невинаги имам силите да го ръчкам. Ежедневието убива много неща, особено когато сте от години заедно.

# 407
Габонка, имате си нормална връзка, наистина ли ти се рови в дреболии? Погледни го реалистично, колежката може да е млада и готина и е искал да се похвали пред колегите, и какво от това?
Толкова нервна енергия изразходва, струваше ли си наистина?
Нагушкайте се, из**кайте се и гледайте напред.
Ма кой какво прочел, казал или помислил, Божеее... на Шерлок Холмс щеше да му се подпали шапката от тази детективска история.

# 408
Той Шерлок Холчс е в отпуска явно,тя го замества.

# 409
Не знам за другите жени, но аз определено мога да сложа Шерлок Холмс в малкия си джоб, когато стане въпрос за ревност. Но работя върху това, както се вижда не особено успешно.

# 410
И харесва ли ти такъв живот? Защо не седнеш с мъжа си и да видите какво може да се направи, че да живеете спокойно?

# 411
А, ако го хванеш в изневяра, ще го напуснеш ли? Готова ли си, мислила ли си за действие при такова разкритие?
Обратното - ако никога не го хванеш още 10г.(примерно), ще спреш ли да се съмняваш?

# 412
Признавам, че мойта ревност съществува отпреди ММ, така че той едва ли може да помогне да се преборя с това. А нямам илюзии, че мъжете ще спрат да се заглеждат по други жени. Искам само да знам, че не отива по-далече от заглеждане.
Ако го хвана в нещо, ще го напусна. А за след 10-те години, ще ти кажа тогава Simple Smile

# 413
Няма как да знаеш, да бъдеш сигурна какво ще направи мъжът ти. Може да сте си заедно до дълбока старост (пожелавам ви го), но може и утре да срещне някоя, която да му завърти главата и той да реши, че иска да се разделите. Не знам какъв е този твой страх, че мъжът ти ще изневери - ако го направи, негова ще си е вината.

# 414
... А нямам илюзии, че мъжете ще спрат да се заглеждат по други жени. Искам само да знам, че не отива по-далече от заглеждане.
Ако го хвана в нещо, ще го напусна. ...
Добре, но ти му нямаш доверие ли? Къде е "коренът на злото", какво трябва да пребориш? Някъде беше писала, че ти си по-активната от двамата. Поне това си помисли, че той едва ли би тръгнал да си разваля рахата заради някаква си чужда жена, след като иначе е по-инертен и отдаден на статуквото. По-скоро чисто теоретично вижда някакви хубави неща наоколо, но на практика няма да се заеме чак с нов проект. Wink

# 415
Габонке, колкото повече следиш мъжа си и го ограничаваш, толкова повече го буташ към това наистина да ти изневери. Веднъж премълчал за кафето с колежката не знам как очакваше да си признае след това. Сам щеше да се постави в кофти ситуация, далеч по-безболезнено е да поддържа версията си. Та, доста безсмислен ти е бил подходът. Единственият ти полезен ход е да сложиш картите на масата и да се разберете кой какво и как. Изумява ме, че един от аргументите ти да си мълчиш е да не се премести чата другаде. Тоест ти искаш да си го следиш, което значи две неща - едното е, че му нямаш доверие, което прави отношенията ви обречени и второто е, че изобщо нямаш намерение да работиш върху проблема си с ревността.

# 416
Не мисля, че Габонка има проблем с ревността. Има проблем с шавлив мъж.

# 417
Габонка си каза, че е била ревнива и преди да срещне мъжа си. Баш проблем с ревността има. А мъжът дали е шавлив - напълно е възможно да не е, но ми се струва, че в един момент ще му писне и ще изневери.

# 418
Габонка си каза, че е била ревнива и преди да срещне мъжа си. Баш проблем с ревността има. А мъжът дали е шавлив - напълно е възможно да не е, но ми се струва, че в един момент ще му писне и ще изневери.
Да!
Ако много бягаш от нещо, може в края на крайщата да го предизвикаш.

# 419
Точно така-не дърпай дявола за опашката!

Общи условия

Активация на акаунт