История с бивша колежка

• 17 932
  • 516
  •   2
Отговори
# 420
Авторката може да е ревнива, но не е ограничила свободата на мъжа си. Засега е на границата между адекватното ориентиране в мераците на мъжа й и собственото си тормозене. Ако не е станала системно заядлива и депресирана и не му пречи на любимите занимания, няма драма.

# 421
Мисля даже че свободата му е в повече Simple Smile За 40-ия му рожден ден го пратих сам на екскурзия с двамата му най-добри приятеля. Идеята беше моя. Тормозенията са единствено за мен. Защо съм така устроена и ревнива, не мога да ви кажа. Ако знаех, щях да работя върху това.

# 422
Много хора намират отговори на въпросите си, чрез семейни констелации, психотерапия, регресии, инверсии и т.н.т.

# 423
+ БГ МАМА 😄

# 424
А нямам илюзии, че мъжете ще спрат да се заглеждат по други жени.

О моля те, не ми казвай, че  като видиш хубав мъж си затваряш очите  и се кръстиш . Прекален светец...

# 425
Мисля даже че свободата му е в повече Simple Smile За 40-ия му рожден ден го пратих сам на екскурзия с двамата му най-добри приятеля. Идеята беше моя.
Габи, това е повече като освобождаване на терен и премахване на всякакво неприятелско наблюдение.
Хем си толкова ревнива, хем божа кравичка, хем беше налапала по колегата? Ми ако колегата не беше забил към другия отдел, дали нямаше пъна да изгори. Кажи, че не си за сопа.
Само ме нервираш тука...

# 426
Е щом има колега в картинката е ясно защо си ревнива авторке. Съдиш по себе си.

# 427
Е, това е от ясно по-ясно. Хората със слаби ангели мислят, че всички са като тях. Аз като чуя, че някой е прекалено ревнив, веднага ми светва лампата, че не може да му се има доверие. Авторката не знам защо така убедено си вярва, че мъжът й не познава тази толкова важна черта у нея. Или си мисли, че е толкова глупав и не знае, че му чете чатовете и случайно пита за колежката.

# 428
  • София
Всяка ревност е унизителна за партньора.

# 429
Глупости на едро.

# 430
Прави сте. Аз самата знам какво е цял ден да си с човек/колега, който е привлекателен и затова толкова ревнувам. И да не го бяха преместили, едва ли щеше нещо да се случи. Не съм от типа, който може да изневери и забрави. Щеше да стане много по-сериозно. Затова си "страдах" скришом Simple Smile Ама мъжете не мислят така.

# 431
  • Далечният изток
Е, друго си е мъжът ти да си страда тихо и скрито по колежката... Ти въобще усещаш ли се?!

# 432
Значи жената може да си "страда" по колегата, а мъжа не може да пие кафе с колежката. Странна логика. Ние не сме сигурни, че мъжът има влечение към колежката, но е сигурно, ча авторката е имала увлечение по друг мъж. Последното е даже по-зле от това да изч@ка колежката, защото знаем, че жените са по-емоционални.

# 433
Че тя по библейските закони нашата ревнивка е прелюбодейка Wink И сега се опитва да се отърве от угризенията си с атака към половинката Simple Smile Че и по мненията на много мами, ако мъж мечтаеше за колежка, вече да е омазан с катран и перушина.

# 434
Насочихме разговора в правилната посока.
Кютека заради кафето може да се размине.

Общи условия

Активация на акаунт