Тренировки в домашни условия - 120

• 65 053
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Привет! Тази седмица малко кардио( пътека и гребен тренажор  ,като гледам да не вдигам пулса ,съвсем лежерно го давам) Направих и един Айрян дупе и малко пилатес по 10-15 минути и стреч .Нещо ми се натресе някакъв вирус и две седмици съм като преуморена пффф 😑 писна ми ..чакам да се пооправя и да си пусна изследвания за да не се компрометират...и така ..

# 436
Линк към Chop Wood Carry Water ако на някой му е интересно да пробва
https://disk.yandex.ru/d/MdBJdft_sssjPg

НФБ, пожелания за скорошно оздравяване!

Аманда, намери ли кураж да отидеш на лекар? От любопитство, синът ти пие ли някакви добавки?  Моят 15 годишен също от около година ходи редовно на фитнес и се опитва да ме убеди да му разреша да пие протеин на прах, но аз смятам, че той до набавя достатъчно от храната ...

# 437
Sprinkles, не, не намерих Simple Smile за УНГ
Пие креатин, магнезий. Преди време и протеин, но напоследък се отказа, защото яде много месо и яйца.

# 438
  • Бургас/Пз
Аманда , браво на момчето ти! Страхотна форма за неговата възраст, още по хубаво , че хапва истинска храна. Само да вметна , че приема на креатин иска прием на много вода. И по възможност през 6 месеца чернодробни АСАТ и АЛАТ и креатинин в урината. Принципно добавката не е лоша, но много често поради неправилен прием удря точно в черния дроб и бъбреците. Протеинът е по- безобиден в това отношение, но пък креатинът “пази” резултатите дълго време .

Миналата седмица успях да направя само две тренировки за съжаление. Тази седмица се надявам да са повече.

# 439
Работя си и слушам с половин ухо, но около 55 - 57 мин нещо ми привлече вниманието, а именно: кардиологът каза, че повишеният прием на протеин води и до повишен риск за рак... не подкрепям, не оборвам, ще продължа да слушам, но понеже в тази тема обръщаме повишено внимание на протеина реших да споделя...
https://www.youtube.com/watch?v=RuOvn4UqznU&list=TLPQMTIwMTIwMjR … rbKav4Q-w&index=2

Благодаря за това инфо, Агент Kissing Heart
Изслушах го и съм много доволна, че в голяма степен потвърди това, което ми се върти в главата напоследък. Нуждата от много протеин е преувеличена, а дългосрочният свръхприем - опасен.

Скрит текст:
От 2017 та чак допреди три месеца пиех протеин след трен - мислех, че се налага, защото тренирам на гладно. Преди трен карах само на кафе и БЦАА. Стремях се да поддържам поне 120 г протеин на ден, често стигах до 140. Изграждането и запазването на мускулна маса е много трудно при мен, та затова.
От известно време чувствах, че трябва да променя нещо. Попрочетох това-онова за протеините, говорих и с прогресивни медицински лица.
На достойната възраст от 50 г. се научих да хапвам рано. Много пъти съм се проваляла в тези опити, но този път явно съм имала достатъчно вътрешно убеждение и затова успях. Ставам в 6, хапвам малка закуска (140 kCal) в 6.30, след нея кафе и в 7:15 започвам тренировката. Никакви БЦАА, протеини и тн. Нормална закуска в 9. Ами супер ми е, супер! И вече 120 г протеин е абсолютният ми максимумът, 100 е таргетът ми за деня (тежа 54 кг).

Днес правих ден 6 на Unleash Series. Леле, това беше страховито. Наистина трябваше, както казва Карълайн, да наведем главите... Тази програма учи на смирение, което не ми е сила и точно затова ми е така необходимо понякога Joy
Правих глутеус мост с 59 кг, напади с 2 х 15 и 2 х 12.5, а за "енергичната" част ползвах 8. Имах време и за добавка, но мерак - никакъв Joy
Прекрасен ден, момичета Kissing Heart

# 440
Да попитам - правила ли си Iron преди Unleash? След 2 седмици завършвам Iron от приложението и се чудя какво да правя след нея. Unleash ми се струва много подобна като структура пък нали е хубаво да изненадваме мускулите и да има разнообразие. А и заради очите не мога да вдигам супер големи тежести, но ми харесва Каролинката. Аз, разбира се, правя с от 1/2 до 2/3 от нейните тежести. Щеше ми се нещо подобно на Fuel с малко повече кардио за изчистване. Сигурно такава ще е следващата й програма.

# 441
Добро утро!

Не съм се отчитала, защото няма с какво...за съжаление. Бях си пожелала през тази година да нямам проблеми с кръста, но уви - миналата сряда пак ме "скова" и въпреки намесата на рехабилитатора, все още не съм в положение за тренировки. Но не съм се оставила без движение - всеки ден правя йога за болки в кръста и гърба, както и по 10 000 крачки. Когато се движа ми е по-добре, но работата ми е седяща и не позволява чести разтъпквания. В главата ми все повече назрява мисълта да си купя бюро, подвижно във вертикална посока и под него да поставя ходеща пътека (мисля, че така се нарича), за да мога да се движа и когато работя.

Разглеждам тренировките от Unleash, седмичните описания и понякога чета мненията на трениращите в групата. Виждам новия подход и с нетърпение очаквам да започна.

Относно протеина - от няколко месеца следя приема му, като моята цел е 120гр.(тежа 56кг). Аз трудно постигам това количество без да добавя протеин на прах (правя си овесена каша с протеин за закуска, което е и следтренировъчното ми хранене, т.к.тренирам в 5 часа). От няколко седмици нося обяд от вкъщи, който обикновено е салата с пилешко/пуешко/яйца. Вечерята ми е по-въглехидратна така да се каже, защото е еднаква за всички членове на семейството, а дъщеря ми не обича да яде месо всеки ден. Това, което забелязах (не че откривам топлата вода) е, че след като ям храна, богата на протеин, съм сита по-дълго време, нямам подувания и наистина усещам, че се отразява положително на мускулната ми маса. В момента се стремя към 1 800ккал/ден, при които поддържам теглото си, не целя отслабване.

Хубав ден!

# 442
  • Бургас/Пз
Да попитам - правила ли си Iron преди Unleash? След 2 седмици завършвам Iron от приложението и се чудя какво да правя след нея. Unleash ми се струва много подобна като структура пък нали е хубаво да изненадваме мускулите и да има разнообразие. А и заради очите не мога да вдигам супер големи тежести, но ми харесва Каролинката. Аз, разбира се, правя с от 1/2 до 2/3 от нейните тежести. Щеше ми се нещо подобно на Fuel с малко повече кардио за изчистване. Сигурно такава ще е следващата й програма.
Unleash е още по-силова от Айрън. Направила съм само първите три тренировки, но тези супер сетове от по 90 -120сек без почивки направо са убийствени дори и с много по-ниски тежести. Вчера правих ден 3 глутеус, само с 30кг за хип тръст и 2*7,5 за другите и направо ми се разказа играта. Толкова трудно скоро не ми е било.

# 443

Да, правила съм IRON от YouTube 3 пъти и от приложението - веднъж.
Unleash е много различна! Големите тежести са в първата половина на тренировката, а втората е по-енергична, с по-малки тежести и повече повторения. Неслучайно Карълайн пусна Unleash след IRON 2, точно както в YouTube пусна FUEL след IRON.
На мен Unleash ми харесва много повече от FUEL, която си е едно силово кардио...  Unleash комбинира страхотна силова част със силово кардио и така таргетира всички видове мускулни влакна. А и продължителността ми допада повече - при 30 минути трен винаги имам нужда от добавка, докато 42-45 минути здрава работа са напълно удовлетворителни Blush

# 444
Привет! Днес мобилност  с тренера,ще направя и малко кардио на уредите  после.
Вчера пилатес 20 Мин.
Спирам цигарите и гледам да го давам по-кротко през периода на адаптация ,да не се стресирам прекалено 🤣 даже любимото ми Джиу джицу отрязах тази седмица.

Редактирам с тренировка вместо кардио -новата ми обсесия -wall pillates! Heart

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 13:53 от No_frame bitch

# 445
  • Бургас/Пз
Днес  рамо  и трицепс с новата програма от приложението на Каролин. Много хубава тренировка, добавих и 10 мин корем.

Бийч, и аз в кюпа на спиращите цигарите. Не съм палила от първи януари . Но аз от две години съм на електронни и сега реших и тях да махна. Не ми образува никакъв стрес спирането, единствено само като излизам и пия алкохол ми се допушва Simple Smile

# 446
  • Стара Загора
Здравейте мацки. Минах първия месец от H&C. Много разнообразна и интересна програма. Харесват ми почти всички тренировки без две на Хамър. Но там правя заместващите тренировки (опциите). Може би ми се явяват почивки около 2 пъти в седмицата, а не 1 път. Но това не го следя чак толкова стриктно. Според ангажиментите.

# 447
И аз трябва да ги спра. С бездимни съм, но не ги изваждам от устата.
Ани, знае за пиенето на вода. Каза, че това било най-изследваната добавка.Днес още нищо, че съм яко схваната. Сигурно йога ще правя по някое време. Иначе почивам, че през уикенда работя.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 15:00 от Аmanda

# 448
Оооо браво Ании! Аманда аз съм страстен пушач ,направо умирам да пуша,но съм ги спирала за 8 години хахах даже не мислех за тях ....после се подхлъзнах и пак две години пафках.Сега съм си взела никорет спрей с никотин и нямам ядове ич...много е чил,препоръчвам!
Днес Iron цяло тяло.

# 449
Не съм се отчитала тези дни, но няма нищо ново при мен. Продължавам си с коуч Али и йога.

В края на месеца си очаквам програмата за тренировки и хранене от фитнес инструктора и силно се надявам да успея да се справя с нея. 😬Реших да тренирам в зала - нещо, за което досега никога не съм намирала време. Вероятно ще трябва да започна да тренирам следобед, защото сутрин не мога да отделя повече от един час. Вероятно ще трябва да направя и по-глобални промени в живота си и да работя по-малко. 😊

Тези почивни дни сме на ски ⛷️

Успех на всички отказващи цигарите! Това е един порок, който за щастие никога не съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт