Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тежестите на новата програма Iron?
Какви са впечатленията от програмата за бързо тяло на Beachbody Fast Results?
Какви са впечатленията от тренировките на Каролайн?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тежестите на новата програма Iron?
Тежестите в програмата Iron се отнасят само за упражнението хип тръст и варират до 48 кг, което е предназначено за упражнения с тежести. Това е част от програмата на Carolyn, която използва лост от 8 кг и два диска по 20 кг. Въпреки че това не е голяма тежест за хип тръст, този тип тренировки изисква внимателно изпълнение, за да се избегнат наранявания.
-
Какви са впечатленията от програмата за бързо тяло на Beachbody Fast Results?
Програмата за бързо тяло на Beachbody Fast Results включва кратки интервали и дълги почивки, предимно фокусирани върху корема, и е предназначена повече за начинаещи. Въпреки че тези тренировки са кратки, натоварването на различните части на тялото не е равномерно. Някои упражнения могат да изглеждат странни, като например спринт с високо вдигнати колене и ластик около стъпалата.
-
Какви са впечатленията от тренировките на Каролайн?
Тренировките на Каролайн включват упражнения като хип тръст с тежести до 48 кг, които изискват прецизност, за да се избегнат наранявания. Освен това нейните програми се фокусират върху коремни упражнения и са предназначени предимно за начинаещи. Важно е да се отбележи, че упражненията трябва да се изпълняват внимателно, особено когато се използват тежести.
-
Какви са впечатленията от програмата на Dark Horse за отслабване чрез гребане?
-
Какви са възможностите за нови Apple Watch?

Не ме вълнува духовната страна на йога, само физическата ми е важна и затова като слушам за издишване на what no longer serves me или за connecting with my inner self, ме хващат дивите 

в неделя отидох до фитнеса, за да съм сигурна, че имам достатъчно време да си завърша тренировката. Хранене Като за начало, калориите ми са заложени на 1480, имам 3 основни ядения и едно междинно. Всички са доста добре балансирани. П/М/В - 30/30/40. Сигурна съм, че с течение на времето ще се променят/нагаждат. Има няколко интересни рецепти, които още не съм пробвала. Има съвети за замени, информация кога да ям спрямо тренировката. Има и други насоки - за сън, вода, т.н. Относно храненето, не бих казала, че има нещо радикално ново, но в момента имам нужда някой да ми каже прави това и това без аз да трябва да мисля, и най-важното, да успея да се върна към едно балансирано хранене. В последната година бях много на приливи и отливи и резултатът е налице. Тренировки - Тренировките помолих да са само 3 в седмицата. Тъй като реших да тренирам в зала искам да съм сигурна, че имам достатъчно време, а не първата седмица да направя 5 и после да установя, че имам време само за 2. През седмицата ще тренирам следобед, за да мога сутрин да се наспивам. Това е ново за мен, тъй като години наред ставах в 5 да тренирам. В резултат спях около 6 часа, което не е оптимално. Самата тренировка ми отнема около час, има загряване и след това 15 минути кардио, така че ми отнема около час и половина + ходене до фитнеса и обратно - изисква си време. Ако не успея да променя древния режим, може да се наложи да си поискам тренировки в домашни условия. Тренировките в зала за мен са ново нещо и не знам как да структурирам тренировката, така че в това отношение тази част от програмата ми е изключително полезна. Относно отчетност -има ексел документи за следене на тренировки (тежести), килограми (всеки ден), крачки, т.н. (опасявам се, че в един момент ще стане досадно). Веднъж на седмица трябва да се отчитам и изпращам файловете, веднъж в месеца има видео консултация за обсъждане на резултати/промени; междувременно по имейл с въпроси ... Като всяко ново нещо, съм ентусиазирана, надявам се ентусиазмът да продължи и в един момент да стане рутина.
Аз нали записвам с какви тежести се правя различните упражнения и попитах един от инструкторите в залата каква е базовата тежест - 75 кг
. Та си възвърнах малко самочувствието и респект от детето, че не съм чак толкова зле