Тренировки в домашни условия - 120

• 65 041
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте!

В понеделник стартирах Unleash и съм много щастлива и доволна, че отново имам възможността да тренирам. Преди поредното "защипване" на нерв бях успяла да увелича малко работните тежести и се радвах на новите си дъмбели, но предвид ситуацията, в момента тренирам с около 60% от момента "преди". Ден 1 (долна част) - работих с 2*5 и 2*3, в ден 2 (горна част) - използвах 2*6, 2*4 и 2*3. Имам голяма нужда от допълнителен стречинг, особено в зоните на гърба и задното бедро. Струва ми се, че тази програма ще се окаже най-тежката от всички до момента.

Ani_d,  моят телефон и телевизорът ни са като твоите. Аз пускам от телефона на телевизора като използвам функцията Screen Mirrrorin (особеното е, че и телефона и телевизора трябва да са свързани към една и съща мрежа).

Vetrena, може ли да споделиш кое е твоето разтягане flow и ако може рецептата за кекса? Flushed

Поздрави от мен!

ПП: Видях Naomi79 (виждала съм я и преди) и определено се забелязва вниманието, което отделя на храната и тренировките. Супер изглеждаш, Наоми!

# 481
Прекрасна новина, Деа Kissing Heart
Болките от защипан нерв са ужасни и много се радвам, че вече са зад гърба ти.
Unleash е огромно предизвикателство в най-добрия смисъл на думата.

Моето Flow не е нищо особено - просто плавна последователност от любими пози за стречинг, които съм установила, че ме отпускат там, където имам нужда, а и са ми приятни. Имам си едно за горна част, едно за долна и едно за цяло тяло. Ползвам таймер за табата, настройвам го на 18 серии по 30 секунди всяка и с по 5 сек между сериите, за да сменям позите. Това е малко над 10 мин. Така си почивам по-добре, отколкото ако гледам в екрана и особено ако слушам вдъхновено йога бърборене. И по-дълги практики си правя така, защото установих, че даже любими преди инструкторки ме дразнят с говоренето си Grinning Не ме вълнува духовната страна на йога, само физическата ми е важна и затова като слушам за издишване на what no longer serves me или за connecting with my inner self, ме хващат дивите Joy
Тъкмо мълчанието и ефективната здрава работа ме привлякоха в Каролинка преди време.
Довечера ще ти пиша рецептата на лични Hug

# 482
Благодаря на всички за хубавите думи.
За приложението на Каролайн и аз не успях да го пусна на телевизора и това беше една от причините да се откажа а другата причина беше че прекъсваше постоянно.
Моля споделяте за приложението,чакам да се оправи и да се абонирам. Иначе си карам с you tube.
Не пиша често но ви следя.

# 483
Отговарям как пускам на телевизора Каролин 😁
1 стъпка натискам това
2 стъпка - избирате вашия смарт телевизор често избирам на мъжът ми телевизора или на детето но е случват такива  неща 😆🤣

Аз тренирам с дъмбел 4 или 6
Хип тръст 15 кг
Но ще започна да записвам тежестите в залата…

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 23:00 от Bria

# 484
Спринкълс, разкажи за първоначалните си впечатления от режима!

Agent, получих си програмата в петък. В събота пазарувах Blush в неделя отидох до фитнеса, за да съм сигурна, че имам достатъчно време да си завърша тренировката. Хранене Като за начало, калориите ми са заложени на 1480, имам 3 основни ядения и едно междинно. Всички са доста добре балансирани. П/М/В - 30/30/40. Сигурна съм, че с течение на времето ще се променят/нагаждат. Има няколко интересни рецепти, които още не съм пробвала. Има съвети за замени, информация кога да ям спрямо тренировката. Има и други насоки - за сън, вода, т.н. Относно храненето, не бих казала, че има нещо радикално ново, но в момента имам нужда някой да ми каже прави това и това без аз да трябва да мисля, и най-важното, да успея да се върна към едно балансирано хранене. В последната година бях много на приливи и отливи и резултатът е налице.  Тренировки - Тренировките помолих да са само 3 в седмицата. Тъй като реших да тренирам в зала искам да съм сигурна, че имам достатъчно време, а не първата седмица да направя 5 и после да установя, че имам време само за 2. През седмицата ще тренирам следобед, за да мога сутрин да се наспивам. Това е ново за мен, тъй като години наред ставах в 5 да тренирам. В резултат спях около 6 часа, което не е оптимално. Самата тренировка ми отнема около час, има загряване и след това 15 минути кардио, така че ми отнема около час и половина + ходене до фитнеса и обратно - изисква си време.  Ако не успея да променя древния режим, може да се наложи да си поискам тренировки в домашни условия. Тренировките в зала за мен са ново нещо и не знам как да структурирам тренировката, така че в това отношение тази част от програмата ми е изключително полезна. Относно отчетност -има ексел документи за следене на тренировки (тежести), килограми (всеки ден), крачки, т.н. (опасявам се, че в един момент ще стане досадно). Веднъж на седмица трябва да се отчитам и изпращам файловете, веднъж в месеца има видео консултация за обсъждане на резултати/промени; междувременно по имейл с въпроси ... Като всяко ново нещо, съм ентусиазирана, надявам се ентусиазмът да продължи и в един момент да стане рутина. 

Наоми, браво!

# 485
  • Перник
Наоми, изглеждаш чудесно!
Искам и аз такава преса, но вероятно трябва да започна да ям по-малко. А аз обичам да ям. Вярно, полезни неща, но в не особено полезни количества Blush Но работата ми е цял ден на бюро и ядките и сушените плодове вървят неусетно. Поне успявам да пия по 2 л. вода, защото като съм вкъщи или някъде другаде и правя нещо по-интензивно забравям да ям, но и вода да пия забравям Grinning

Ветрена, нареждам се и аз за рецептата за кекса Simple Smile

# 486
  • Бургас/Пз
Спринки, и наистина звучиш ентусиазирана. Много добре изглеждат нещата, пожелавам ти само успехи в начинанието 😘

Момичета, благодаря за насоките за телевизора. Снощи не тренирах вкъщи , на днес ще пробвам и дано да се получи , че се измъчих на тоя телефон .

Вчера ден 12 Горна част. Една от малкото тренировки , която не ми хареса. Много хаотична и една никаква такава. Явно обаче пък ефективна, защото днес си усещам трицепса напрегнат. Днес ме чака глутеус. ММ ще си е вкъщи и ще го помоля да ми подава щангата, та се надявам да направя една хубава тренировка

# 487
Честит и спортен да ни е новият месец!

Аз отчитам 3 тренировки в залата тази седмица. Все още се опитвам да установя какви тежести са ми оптимални в момента. Откривам нови за мен упражнения и машини. Имам разни "куриозни" моменти ... Вчера се почувствах като пълен новак (каквато всъщност съм в залата), защото правих leg press без допълнителни тежести. Наистина ми се стори тежка самата машина и не исках да се изсилвам. Моят 15-годишен тийн ме изгледа странно (леко високомерно) как така ми е тежка Rolling Eyes Аз нали записвам с какви тежести се правя различните упражнения и попитах един от инструкторите в залата каква е базовата тежест -  75 кг Open Mouth. Та си възвърнах малко самочувствието и респект от детето, че не съм чак толкова зле Joy

# 488
И аз отчитам пет дни зала тази седмица, но за съжаление предимно кардио. Иначе откарвам по час и половина, но час по кардио уреди. И моят тийн ще идва да ме учи в понеделник:), живот и здраве.

# 489
Спринкълс много ми е интересно ,описвай повече подробности ,следя с голям интерес особено тренировките и храната .
Много обичам да започвам нещо ново и сега се вълнувам за теб...хаха ..
Аз доста попътувах и изпаднах от тренировъчната рутина ,трета седмица не пуша и съм качила 3-4 кг ,но не ми е никакъв проблем ...
Гледам да се движа ,но като цяло е неструктурирано - правя един 20 минутен пилатес за  крака  или wall  pilates ❤️ ,разтягане или йога задължително ,крачките ми са средно 10000 на ден или като съм в къщи 30 мин кардио във хоум фитнеса .
Когато съм в офиса разделям една по-лека 30 мин тренировка -разтягане ,пилатес или с медицинска или фитнес топка (имам ги там) и я правя на няколко части...доста добре ми се отразява...така на части хем не я усещам ,хем ме тонизира.
Да ви кажа -много е разтоварващо и ми харесва това разнообразие ...ще трябва да вкарам в релси малко храната .

# 490
  • Някъде по Дунава
Привет, дами!
Завърших първата седмица на Iron. Допада ми. Времетраенето предразполага да се добави нещо друго по желание. Аз добавих веднъж корем и веднъж кардио от предложенията на Каролин. Днес съм на йога с детето. Другата седмица ще се опитам да съм по - организирана и да имам време за повече допълнителни упражнения.
Относно тежестите, далече съм от тези на Каролин. Тя е просто машина.

# 491
  • Бургас/Пз
Бийч, какви цигари спираш - нормални или електронни?? Аз на 1ви направих един месец без електронни и засега варирам 1кг +-, но не го броя , защото и преди беше така. Не мисля, че съм увеличила храната, но тренировките са ми по- малко . Засега не се отразява.
От днес започнах 10 дни без млечни и без глутен, мисля да добавя и без никаква захар и шоколад . Като сладко ще си позволявам само плодове и мед. Нямам за цел да свалям кг-ми, по скоро искам да видя дали мога да спазвам някакъв режим- нещо като предизвикателство към мен самата Simple Smile

Тази седмица тренировките са ми по план. Четири през седмицата , днес актив рест дей - 7 км средно бързо  ходене край морето Simple Smile /5,5км/ч/ .Утре Горна част и ще добавя корем :€

# 492
Днес започнах седмица 2 във фитнеса и определено се чувствам по-вече в "свои" води. Вече изградих идея кое упражнение с какви тежести го правя и не губя много време. Тази седмица упражненията ми са същите, но другата имам нови, така че пак че има нагласяне. Затова записването на упражнения, повторения и тежести ми стана като "втора природа." Самата тренировка с почивките между упражненията (без загряване, разтягане, т.н.), от начало до край, ако не трябва  да чакам за уреди ми отнема около 50 минути.

По Нетфликс гледах You are What You Eat и определено ме отказаха от рибата отглеждана във ферми ... Заинтригуваха ме с един скенер за мазнини - DexaScan и сега ще търся къде около мен да намеря такова чудо.

# 493
  • Бургас/Пз
Аз успях да направя днес петата тренировка за седмицата и съм супер доволна ☺☺☺ Надявам се и другата да успея.
И съм 10дни на без млечни и без глутен. За първи път правя подобно предизвикателство, защото никога досега не съм пазила някакъв режим , освен следенето на макроси и ще видим колко ще издържа. Определено изварата, скира/киселото мляко и котиджа ще ми липсват като лесен протеин. Купих си грахов и си правя смутита с него, ама е много гаден на вкус.

Спринки, много е интересно при теб 😘

# 494
Днес започнах първата седмица във фитнеса и определено се чувствам супер за ден първи. Днес  тренировка ми около 60 минути.

Общи условия

Активация на акаунт