Тренировки в домашни условия - 120

• 65 047
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
МарТ,  относно програмата, която ти се струва лесна, вдигни тежестите така , че последните 2-3 повторения да са ти доста  трудни , но с правилна техника.

# 466
Това е супер, че си намерила нещо, което ти харесва. Хващай се за него и когато те хване негативна емоция, прави йога. Вероятно няма да е възможно на момента, защото имаш ангажименти орез деня, но гледай всеки ден или почти всеки ден да се занимаваш с любимия си спорт.

И още един съвет от мен: наречи емоциите, които те потискат и карат да ядеш, с точното им име. Страх (от какво), гняв, отчаяние, липса на енергия психоческа или емоционална и т.н. и след това търси начини за справяне с тази емоция. При мен проблемни са например моментите на страх или когато се чувствам, че не заслужавам определен успех. Тогава има опасност да посегна към сладкото. Важно е да знаеш точно кога изпадаш в слабост, за да може да започнеш да тренираш способността да се облекчаваш в такива моменти с нещо друго-с мислите си, с менталната си сила. Например изпадаш в страх от нещо и първата ти реакция е да посегнеш към нещо сладко, защото ситуацията ти се струва безизходна. Ако тогава за минута спреш и направиш ментална ,,лицева опора" да повдигнеш сама себе си от тази дупка и автоматизъм, с времето ще развиеш способността да се справяш с емоциите си и без храна. Трудно е, но не е невъзможно и с всяка изминала победа ще ставаш все по-самоуверена.

# 467
Не мога да не се похваля

Тренирам само в домашния фитнес и само Каролайн. Пет тренировки с тежести и кардио поне 4( бягане или бързо вървене).
От години подобрявам транителните си навици но и аз съм човек.

# 468
  • Бургас/Пз
Наоми, прекрасна си! Браво за постоянството ! ❤❤❤

# 469
Браво Наомче! Heart
Аз например не свързвам конкретна емоция или травма с яденето ,просто обичам да ям и това е ...не мисля ,че това е и нещо лошо,непременно...време е да нормализираме здравия апетит към добрата храна и шоколада например ...не премислям хранения и не героиризирам въздържане от конкретни храни,избирам по_доброто през повечето време ,но ако видя неква вафла и ми се прияде ще я мушна без да ми мигне окото...без вина
Три дена плътно ски -убих се от каране ,много съм доволна...
Днес мобилност с тренера.

# 470
Машалла, Наоми!

Спринкълс, разкажи за първоначалните си впечатления от режима!

# 471
Чудесна форма, Наоми Hug
Ясно се вижда трудът, упоритостта, постоянството, търпението... Поздравления Heart

Благословено да е онова ситно женчЕ, ирландската фурия, че направи тези 45-60 минути, които отделям за себе си сутрин, толкова продуктивни, мотивиращи, смиряващи и извисяващи духа. Буквално съм пристрастена.
В петък и събота не тренирах, не бях добре, затова само релаксиращ стречинг и мобилност. Вчера беше ден 13 от Unleash - глутеус и задно бедро, а днес - ден 12, горна част. Почти в средата на програмата съм, виждам голям зор, но и огромно удовлетворение, като се просна за стречинг накрая.
Засега спазвам новогодишното си обещание за две дълги йога/стречинг практики седмично, плюс 10 минути след всяка тренировка. При Карълайн стречингът накрая е по-скоро само маркиран или на мен така ми изглежда. Със сигурност не ми е достатъчен и си добавям според случая.

# 472
Браво Наомче! Heart
Аз например не свързвам конкретна емоция или травма с яденето ,просто обичам да ям и това е ...не мисля ,че това е и нещо лошо,непременно...време е да нормализираме здравия апетит към добрата храна и шоколада например ...не премислям хранения и не героиризирам въздържане от конкретни храни,избирам по_доброто през повечето време ,но ако видя неква вафла и ми се прияде ще я мушна без да ми мигне окото...без вина
Три дена плътно ски -убих се от каране ,много съм доволна...
Днес мобилност с тренера.

Да. И аз не свързвам с каквоарони да емоция. Обичам да ди похапвам, това.
Миже би ксронсън сгресирана и тревожна да се зслива малко.
В конкретната ситуация всичко ми е наред, и го отдавам на фактур, че се успокоих и се отпуснах.
Ни трябва обезарелно да намаля количеството храна и се опитвам.

# 473
  • Бургас/Пз
Ветрена , аз също съм много, много доволна от тази русокоска, която ми спира тока. Simple Smile Аз днес направих ден 11 крака и много, много ми хареса. Направо треперех накрая. Добавих и 15 мин корем и стана общо 60мин, което за мен е перфектно Simple Smile

Не мисля, че се храня емоционално. И аз съм от тези, които обичат да си похапват и много често прекалявам , но това е. Мисля, че тренирам достатъчно , за да мога да си позволя да хапвам спокойно 😂😂 Моята работа е малко - Тренирам , за да ям 😂🙈 не, че не ям и като не тренирам де …

Caroline _Bingley, моля те оправи си поста, защото половина думи не се разбират … като цяло и другите ти постове са така… просто хвърляй по едно око на написаното преди да публикуваш

# 474
Публикувала съм без да искам. Даже не знаех,че съм го постнала.

# 475
Ветрена , аз също съм много, много доволна от тази русокоска, която ми спира тока. Simple Smile Аз днес направих ден 11 крака и много, много ми хареса. Направо треперех накрая. Добавих и 15 мин корем и стана общо 60мин, което за мен е перфектно Simple Smile

Ани, ден 11 наистина е жесток трен! Браво, че си намерила сили за още, аз не успях Blush
Тази сутрин здраво треперех накрая от ден 14 - брутално цяло тяло.
Работих с много близки до нейните тежести, но с по-бавно темпо. Явно се претоварих, защото се чувствах много странно - хем супердоволна, хем наистина треперех, но не само от мускулен фалит... Пуснах си релаксираща музика и си направих моето любимо 10-минутно разтягане flow, а после да не разказвам как нападнах домашния кекс с извара и вишни Grinning

Емоционално хранене и при мен не съществува. Ям, защото е необходимо и защото много обичам.
Под силен стрес нямам никакъв апетит и храната, колкото и да е вкусна или любима, не ми действа успокояващо.
Под въздействие на позитивни емоции съм склонна към емоционално пиене Joy, но се познавам и знам кога да си сложа спирачката и да продължа радостно да пия тоник с лайм.

# 476
  • Бургас/Пз
Ветрена, аз съм много далече от нейните тежести и затова ми стигат силите. Бг клека го правих с 2*4 при нейните 2*10. Тягата с 9кг при нейните 17,5кг. Забелязвам,че последната 6 месеца, откакто тренирам с приложението много се отдалечих от нейните кг. Не че не съм доволна от резултата де Simple Smile Няколко пъти съм опитвала с близки до нейните кг ,но после буквално не мога да мърдам и много трудно се възстановявам, та реших , че няма смисъл да си го причинявам. Понякога обаче ей така ми се иска да се пробвам, че да си знам,че още мога и с тежко 😁 луда работа

Редактирам се, че ми е последен поста, но да ви питам тези, които ползвате приложението на каролин успявате ли от телефона да го пуснете на телевизора? Аз не успявам нито на телевизора , нито на таблета. Ако има нещо специфично явно го пропускам. Само да кажа че телефонът ми е iPhone а телевизорът е samsung. И таблетът ми е с Андроид. Как стои да пробвах все не се получава. Ако на някой му се занимава с мен ,моля да ми пише на лични.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 14:42 от ani_d

# 477
Здравейте.
Запалих се да тренирам вкъщи - главно упражнения със собствено тегло, ластици и 2 гирички по 2 кг всяка. Исками се обаче да си взема още някакви тежести, като се чудя дали да са дъмбели, пудовка или диск. Ще помоля за насоки и предложения. Абсолютно начинаеща съм. Благодаря предварително.

# 478
Щом тренираш с 2 кг може да си вземеш 3кг, 5кг или направо дъмбели със сменящи се, но те (поне на мен) са ми малко неудобни ако има малко тежест на тях - много стърчат. Не се бутай директно на много високи тежести и пудовки, за да не се контузиш. Постепенно качване на тежестта.

# 479
Здравейте.
Запалих се да тренирам вкъщи - главно упражнения със собствено тегло, ластици и 2 гирички по 2 кг всяка. Исками се обаче да си взема още някакви тежести, като се чудя дали да са дъмбели, пудовка или диск. Ще помоля за насоки и предложения. Абсолютно начинаеща съм. Благодаря предварително.

Най-полезни и практични биха били два разглобяеми дъмбела с максимално тегло 10 кг. Дават много възможности за тренировка на всички мускулни групи.

Ани, писах ти по Месинджър Blush

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 15:36 от Vetrena

Общи условия

Активация на акаунт