Съпруги на военнослужещи - 32

• 40 733
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
Събота - дълго кафе и широка усмивка.
Преди да се погрижите за всичко останало днес, първо се погрижете за себе си.

Аз днес си поспах - почти до 9, но пък и четох до 1 Wink . Имам за пазаруване доста неща, ще идват да видят защо не работи фурната и т.н. Нещо ми е страшно мързеливо, но ще се стегна. Силичките са на привършване, ще трябва да презаредя.
Радинка, честита да си!
Мис Ю, ти прочете ли какво написах!
Фло, както винаги неуморна - браво.
Хубав и усмихнат слънчев ден!

# 226
Добър дееен!
Дафиново листенце, всичко съм прочелааа! Даже днес бях около вас, но бяхме рано още в 9 бях на фризьор и бях с малката, че татко й го чакахме от наряд... И трябваше да я взема с мен. Ще се обадя някой път като идвам пак!
Маги, получи ли пратката, всичко е ок?

Днес от 12.30 трябваше да сме на фотосесия коледна, но я отменихме за утре... Та затова и фризьора ми беше още в 9, че бях многооо за боя... Днес сме в подготовка на тоалети и аксесоари за снимки... Лудата ми глава не спира да я мъкне дребчето по такива места.. но после е толкова хубаво като си видиш снимките
Сега сме в обедна почивка всички, кой след наряд спи, кой си дремва следобедно, а аз си почивам с телефона и кафе.
Пожелавам ви приятен уикенд и ви оставям, че трябва и да изляза за букет цветя за приятелка, че сме на рожден ден днес!
Прегръдкии и усмивкии ви пожелавам! ❤️

# 227
  • София
Привет, Мис Ю,
Получих!!! Синът я взе. Аз снощи стигнах до нея и ми стана много мило от бележчицата!!! Много благодаря за подслажданито на октомври!!!

# 228
От тънки нишки тишина,
изплете си мъглата ново утро.
Неделно, есенно, уютно,
душата се събуди у дома.
Добро утро!

Да, хубаво е да се събудиш у дома - все още свиквам с новото, но това е приятно чувство.
Днес пълен релакс, разкрасяване, филмчета и така. Утре отново на педали.
Хубав ден!

# 229
  • София
Привет, прекрасни!
От вчера съм заредила батериите, та днес спирка нямам.
От сутринта направих палачинки, за обяд ще имаме таратор, виенски шницел с картофки и за десерт направих сутляш. Плодовете и зеленчуците са винаги на масата.
Вчера нашето дете попита да доведе приятелче, та поканих и другото дете на обяд. Всичко много му хареса. Щерката се смее, че детето дойде ли още 2 - 3 пъти ще си остане у нас. Simple Smile
Момичета, сигурно е трябвало да родя поне 4 - 5 деца, а защо не и повече. Супер е! У дома непрекъснато ечи смях. Хубаво е! И най-вече не ми тежи.
Гушкам ви и ви желая хубав ден. Очакват ни още топли дни. Дано да е така и през ноември. HugHeartKissing Heart

# 230
  • София
Охо, докато се наканя да кажа "добро утро" и станало за следобедно кафе!!!
Днес с дицата спретнахме парково-домакшнски ден - прередихме зимните и летните обувки, изхвърлихме омалялото и ненужно, изчистихме ... и сега всеки има лично време. Половинката по хоби дейности с приятел, синът на футбол, каката с бившите колеги от Т Маркет на кафе, а аз с малката тръгвам навън малко... помага много детето, сега мама трябва да го почерпи!!!

# 231
  • Пловдив
Един бърз поздрав от Испания. Тук е мрачно, дъждовно и студено. Слънце видяхме за малко вчера в Толедо и днес в Сеговия. Мадрид все още го гледам от далече. Ако утре не вали много, може и там да стигнем. Иначе се забавляваме - бг кръчма, шкембе чорба, баница и народни танци насред Испания. Важното е да е весело.

# 232
Здравейте, момичета. Виждам, че всички се забавлявате. Аз също. През почивните дни пътувах с групата по танци. Много зареждащо пътуване до Сандански. А там времето беше лятно. Имаше и купон.Не ми се прибираше.
Аз следващата година имам юбилей. Искам да пътувам. Ако мога, до Япония. Или поне Италия. Може и в Испания. Дунди, искам и в Мадрид. Имам много мечти, нали! Да сме здрави, за да ги осъществяваме!
Лека вечер от мен!

# 233
  • Пловдив
Лунно цвете, пожелавам ти да отидеш до всички набелязани места.
За Мадрид - чудесно място, не е скъпо, но времето да е подходящо, което няма как да се предвиди на 100%.

# 234
  • София
Привет от моя нов лаптоп! Стария боен другар излезе в пенсия. Служи ми вятно повече от 10 години. Дано на  клавиатурата на новия изписвам само позитивни текстове. Дано успявам да ви разсмивам и да ви доставям радост от общуването.
Днес е Димитровден. Мисля, че на ДИМИТРОВА момчето е Митко. Нека всички именяци да са здрави, да си носят с чест и достойнство името и без рекламации!
У нас е голяма веселба! А аз пърхам като пеперуда насам, натам. Кога по - бавно, кога по- бързо, върша си задачите и не се оплаквам. Сега мислим къде да водим децата за ваканционните дни. В събота и неделя сме на суши и на балет в Операта.
ЛУННО ЦВЕТЕ, бих ти дала идея да направите един круиз по Средиземно море. Това е нещо невероятно. Обикаляш и виждаш градове от няколко държави. Ние разгледахме - Барселона, Марсилия, Геноа, Неапол, Палермо, имаше слизане в Тунис, но ние се отказахме - имаше някакви размирици там, после Палма де Майорка и отново Барселона. Струва си!
Желая ви хубав ден и бъдете здрави! Нека усмивка краси лицата ви! Grinning

# 235
  • София
Иии, колко сте тихи!!! Днес моето момче добави на приход още една година. Да ми е жив и здрав!!!
Черпя ви с авторска торта "Пет прасенца на СПА"

# 236
Magi_sveta да е много здрав и щастлив рожденика!
Фло, благодаря от името на ММ

# 237
  • София
Жив и здрав да е Митко на Димитрова, а и всички останали празнуващи...

# 238
Привеет от северна България!
Честити да са празнуващите днес, рожден ден, имен ден, да са здрави! 🥂🥳
Ние сме на север, ще гостуваме тук до Неделя и от Понеделник на тръстиката пак за 3 дни... Че следващия четвъртък отново съм в отпуска и ще попътуваме живот и здраве пак, но само да сме здрави де..
Пожелавам ви приятен уикенд, ще се включа евентуално пак в края на седмицата!
Прегръдки! ❤️

# 239
Здравейте на всички!
Извинявам се, че така нахлувам в хубавата ви група и ви благодаря предварително ако ми помогнете с информация.
Имаме резервация от утре в хотел Олимп. Днес звънях да попитам нещо и жената на рецепция ми каза че хотела не се отоплява все още, което доста ме смути, понеже сме с три деца - най-малкото е на 3 м, големите са на 8 и 5, но чакат с нетърпение къпането в басейна.
Моля ви за информация били ли сте по това време на годината там? Много ли е студено и да обяснявам ли от сега на децата, че басейна ще е мираж. Честно казано даже се чудя дали да тръгваме, за това искам да сондирам мнения с надеждата да имате тази информация.

Общи условия

Активация на акаунт