Съпруги на военнослужещи - 32

• 40 741
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Ние не сме ходили там, та не мога да помогна. Съжалявам.

От мен поздрави от север, чудесни разходки се случват, детето е щастливо, ние си почиваме и така.
Приятна вечер!

# 241
Събота - разбърква кафе, подрежда мисли.
Добро утро!

Аз наистина успявам да си подредя мислите в събота и вещите и т.н. Когато мислите не са заети с работа е друго.
Мис Ю, къде в северна България?
Queen - не съм ходила и не знам, но все пак това си е планина и е нормално да е по-хладно. Заложете на разходките и чистия въздух.
Честито на имениците и рождениците в темата - здрави да сте!
Вчера моят баща стана на 75 години и аз не успях да се прибера. Мъчно ми е, но важното е да сме живи и здрави, ще се видим скоро.
Фло, може ли и мен да вземеш под крилото си Satisfied? Слушкам, папкам и мога да чистя /това ще ми е помощта/. Шегувам се разбира се.
Днес времето пак ще е прекрасно, мисля да изляза по магазините, че доста неща ми липсват и трябва да си ги купя. Ще стане бавно, защото подбирам - все пак нов дом, нека ми е както искам.
Прегръдки на всички!
Хубав ден!

# 242
  • Пловдив
Свърши нашето испанско преживяване. Един поздрав от последната ни вечер в Мадрид - фламенко, вълнуващ спектакъл
Програмата ми е изпълнена на 90 %, остава още за следващ път. Но времето не беше с нас, умряхме от студ, валя ни дъжд, духаше. Иначе Мадрид е чудесна дестинация на приемливи цени. Много красив град с много зеленина, добре уреден транспорт и е доста чисто. Много сме доволни.
За Боровец, басейнът по принцип не е много топъл, без значение дали отопляват хотела или не. Разходете се някъде - Царска Бистрица е на пешеходни разстояние, в Самоков има чудесен парк покрай реката, Сапарева баня не е далеч, Цари Мали град ще е интересно за децата.
Поздрави от мен, усмихнат ден на всички.

# 243
И аз имам информация, че е студено по принцип в хотела и че пускат отоплението в някакви часове, а не работи постоянно, така че нищо чудно все още да не е пуснато...
Аз сега ще си почина малко покрай есенната ваканция на детето, взех си отпуска да се гледаме. Започвам да мисля коледните подаръци, то ми идват идеи, ама и финанси ми трябват Simple Smile
Днес малко упражнения по български правихме, две перални пуснах, събирахме листа и сега почивка Simple Smile Хубав и слънчев ден!

# 244
  • Пловдив
Сети, ходили сме няколко пъти на Олимп в края на ноември и винаги е било много топло. В стаите парното се регулира и сме го намаляли, за да можем да спим. През деня го изключват или се самоизключва, когато навън е топло. Един път е било студено на басейна за един ден, имаше проблем с климатизацията, но го оправиха и на следващия ден всичко си беше ок. Но в самия хотел винаги е било топло.
Но в момента и навън е топло.

# 245
Не споря, не съм ходила, защото там и от моята работа имаме база и я предпочитаме. Иначе това са ми го казвали колеги, които ходят мисля всяка година на някакви срещи там, даже сега през идния месец пак са там на такава среща и моите колеги вече не спят там, а в друг хотел и само през деня ходят за мероприятието. Надявам се Queen да се включи с актуална информация.

# 246
Отварям рано очи, за да посрещна неделя, а сърцето си, за да приютя слънцето и прекрасната, топла есен!
Добро утро!

Навън грее слънце тези дни, а по магазините е затрупано с коледни украси - ами не го разбирам, честно. И миналато година го обсъждахме това. Каква е тази ранна истерия?
Днес ще се отдам на почивка, може да отида на СПА, но не е сигурно. Вчера след всички обиколки бях с болки в краката и днес трябва възстановяване Laughing.
Дунди, добре дошла! Мисля, че е крайно време /след 2 години/ да се видим отново Smiley.
Хубав ден!

# 247
  • София
Добро утро!!!
За Олимп - преди ходихме всяка година служебно в първата събота и неделя на ноември (обичайно не е добре отоплено точно в тази седмица, но най-вече на басейна, даже два пъти не работеше). След 2020 не сме ходили по това време вече. Последно бяхме през април - много беше топло и приятно. Храната е зле, най-зле от всички места според мен. 
Половинков е на работа вчера и днес, аз съм дежурна и ще ви пазя в изборния ден... Милите ни деца отново не уцелиха кога да са във ваканция... Все пак на 31 (ще почивам заради днес) и на 1 се надявам да отидем до Панчарево на топъл басейн. Имам една болежка на крака, която много неприятно напомня за себе си, та да я натопля и Малечка да поиграе!!!

# 248
  • София
Здравейте, прекрасни!
ДУНДИ, добре сте си дошли! Колкото и времето да не е било с вас, все пак сте се разнообразили, заредили сте батериите, заработили сте си спомени. Когато ние бяхме там, улучихме прекрасно време, а и в тези дни беше националният им празник, та музеите работеха безплатно.
При нас веселбата е на макс. Вчера със сина ни ходиха на суши, а вечерта с мен на опера. Гледахме Пепеляшка. Над сцената вървяха субтитри на български и на английски. Трите госпожици бяха много доволни. Ще следим програмата за някой класически балет. Покрай Коледа обикновено дават Лешникотрошачката.
Днес поспахме час повече, изпихме си кафето, гласувахме. Малката внучка много се интересучаше от изборите, та дойде с нас до училишето. Разрешиха й да влезе с мен и с дядо си в стаичката, а после пусна и бюлетината в урната. После ходихме на кафе, на пазар и след всичко това - давам дежурство пред печката.
Изчезвам, че е време за обяд.

# 249
Сърдечно благодаря на всички включили се.
За съжаление не мога да добавя актуална информация, защото в петък вечерта аз и съпругът ми ни хвана вируса с повръщане (сряда голямото дете беше с повръщане) и съответно вчера едва го изживяхме деня. За разкош дъщеря ни вечерта вдигна висока Т (явно пък градински вирус) и както каза мъжът ми - имаме си от всичко, което върлува. Сега само Бебка трябва да опазим. Та, съответно Боровец отпадна. Вчера когато звъннах да откажа резервацията жената на рецепцията обаче каза че: "навън е по-топло отколкото вътре".

# 250
  • София
Здравейте, в последния ден на октомври!!! У дома си е повод за празнуване... Малечка и яз сме на басейн в Панчарево!!! Направо е невероятно!!!

# 251
Ноември е усещане за уют и споделеност! Ноември е очакване. На нещо тайно и красиво. Като сбъдване. Ноември е увит в дебел шал. Оголял, мълчалив и дъждовен. Ноември рисува взаимност. Прегръдка. И щастие!
Добро утро!
Честит празник на всички будители!
Будители е имало, има и винаги ще има! Трябва да се огледаме и да ги познаем! Радвайте  се на привилегията да ги откривате  и възможноста да общувате с тях! Помним...

Аз съм в болничен и успях да се включа днес! Навън е лятно почти, но все пак си е ноември и скоро ще си покаже истинското лице.
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 09:19 от dafinov list

# 252
  • София
Честит празник на будителките в темата - ЛУННО ЦВЕТЕ и ДИМИТРОВА. Момичета, всяка една от вас е оставила следа в душите на децата. Бъдете благословени! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, каквото и да ти е, нека по-бързо да свършва. Времето е много лъжовно. Непрекъснато подсещам децата да си взимат якетата. Шом на мен ми е хладно, значи е хладно.
Тази вечер бяхме на цирк. От малка не си падам много, много по този вид изкуство. Жал ми е за животните и се нервя на фокусниците, защото не мога да разбера как точно ме лъжат. Майсторлък си е. Децата останаха доволни, а това е целта на занятието.
Отивам да спя, че от утре отново ще ставам рано - добре ми беше, докато бях ваканция. Simple Smile

ЛУННО ЦВЕТЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ОБИЧ, УВАЖЕНИЕ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ. НАЗДРАВЕ!

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 23:56 от Flo 51

# 253
Честит празник и от мен!
Нека винаги носим в сърцата си спомена за нашите родолюбци, просветители и книжовници!

Магии, свърши Октомври, Ноември как е? 🤭
Радинка, замислила съм ви тези дни, как сте?
Мъничето ги видях предната вечеер ли да беше, провикнах се от колата в тъмницата 🤣 сигурно ме помислиха за луда, маааа нямам бибитка на моята количка хахах
Дунди, намерихте в крайна сметка пощата... Много готина сграда, нали? Иначе и аз харесах Мадрид, сега ни е ред да го посетим и с малката, ама ще видим кога ще е
Фло, неуморнаа си ти, късметлии са твоите хора с теб! ❤️
Queen, бързо оздравяване на всички, а на Боровец много хубаво да си изкарате.
Дафинов лист, бяхме в Плевенска област ние, много добре си изкарахме при Свекито, при мои братовчеди, хубаво пътешествие си спретнахме, хубаво беше и времето, много добре мина.

Пожелавам ви лека нощ и отивам да спя, за мен тази работна седмица приключи днес, а следващата започва от Сряда... Последни дни отпуска от тази година, живот и здраве догодина пак...
Прегръдки! ❤️

# 254
  • София
Добро утро!!! Тук превалява... Ами заприлича си на есен, но е топло още. Обичам ноември, вече съм се разделила с лятото, на работа остава работата, обичайните нерви покрай завръщането от отпуски и изостаналите задачи са зад гърба ни, абе с две думи "октомври мина", време е да си размотая от калъбцето и да живна.
Фло, и аз ни обичам цирк. В Пловдив една братовчедка на ММ водеше децата, сега не може да им се случи. Умирам за театър и не пропускаме детска постановка (не куклени - тези са ми наравно с цирка). Докато се наканим да отидем на виенското колело в парк Възраждане и ще вземат да го вдигнат...
Ние в почивните дни ще ходим към Велико Търново само тримата с малката и вероятно ще зачезна от ефира. Поздрави и хубав ноемврииии!!!

Общи условия

Активация на акаунт