Съпруги на военнослужещи - 32

• 40 729
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честит празник на патерица на всички свързани с ВВС.
Само да отбележа, че за самолетите си има срокове за изработката им. Наистина ще закъснеят, но Ковидът е форсмажор и във всеки договор си има такива клаузи.
Няма магазин, където да отидеш за готов самолет и директно да го подкараш към къщи. Не коментирам избора на марка и модел.

# 211
Честит празник на всички. Фло нищо не ти обягва. Аз няма с какво да се похваля. Търся си усилено работа ,но в малкия град е трудно. Реших обаче да си подам обходния лист на края на месеца и каквото сабя покаже. Боян докара вирус ,който той прекара леко но от днес и каката е болна и се очертава да е тежко. Та не е лесно,един малък дивак,кака в пред пубертетно състояние и майка в критическата .....картинка. Прегръдки за всички.

# 212
  • Пловдив
Радинка, дано бързо всички вкъщи оздравяват.
И аз да кажа нещо за самолетите. Те сега няма и къде да кацнат... Ние работим с една от фирмите, които действат по ремонта, ама те не знаят къде се намират и всички вече са много закъснели.

# 213
  • София
Цитат
Само да отбележа, че за самолетите си има срокове за изработката им. Наистина ще закъснеят, но Ковидът е форсмажор и във всеки договор си има такива клаузи.
Няма магазин, където да отидеш за готов самолет и директно да го подкараш към къщи.

Cuckoo, едва ли, когато сме получавали самолети от СССР, сме ги плащали авансово и после сме чакали да построят завода, в който да ни направят самолетите и да ги получим, когато вече морално са остарели. Това е моето мнение по въпроса.

ДУНДИ, лек път и добре да си изкарате. После ще разказваш. Simple Smile
РАДИНКА, бързо оздравяване желая на децата, а вие да не се разболявате.
МАГИ, мисля, че на спирка Нишава има сладкарница Неделя. Много ми се иска да се видим. Прати ми на ЛС телефон за връзка. Мисля, че го нямам.
Отивам да спя, хайде, лека нощ и на вас. Hug

# 214
  • София
Фло, има сладкарница Неделя! Пиша и на лични.

# 215
момичета мен ме няма,няма ама появя ли се не махам 😀. Минавам много на бързо за една почерпка,че днес официално остарях,дано и да съм помадряла малко. Но за това времето ще покаже. Благодаря за пожеланията дано бързо да мине. Лек ,усмихнат и ползотворен ден!

# 216
  • София
Честит празник, Радинка!!! Пожелавам ти освен пораснала и помъдряла да си и пощастливяла!!! Хубав ден и наздраве!!!!

# 217
Честит рожден ден, Радинка! Бъди здрава, щастлива и намери скоро работа, на която да се чувстваш добре и на място!
Бързо оздравяване и за децата!
Фло, много ми стана интересно с това дете, на какъв обмен е , че толкова дълъг престой в страната ни? Племенницата ми ходи така в Англия, но траеше само 10ина дни и доколкото разбрах се организира, когато са ученическите ваканции. Много хубаво, че така сте си паснали и им възможност да остане във вас.
Дунди, приятно изкарване и на вас!
Поздрави на всички!

# 218
  • София
Привет, прекрасни!
РАДИНКА, Честит рожден ден! Бъди здрава, бъди благословена! Желая ти още късмет, успехи, удовлетворение, обич и признание! Наздраве! А тортата е чудесна! Grinning
СЕТИ_БЕТИ, и аз не знам каква е тази програма. Фондацията, която се занимава с това е почти неоткриваема. Даже нямам желание да ги търся и да ги питам. Никак не съм доволна от тях и се замислям къде бих могла да разкажа за тяхната "дейност". Здраве да е, ние ще си гледаме детето до края на учебната година. Учим я да говори български. Чудесно дете е!
МАГИ, мисля, че ще мога да дойда и да се срещнем, да се запознаем. Не знам другите момичета дали биха дошли. ЛУННО ЦВЕТЕ, СЕТИ_БЕТИ? Ще ти се обадя. Blush
Желая ви добър, усмихнат, позитивен ден! Hug

# 219
Ахх, за малко да изпусна рождения ден в блокчето...
Радинкаа, пожелавам ти най-вече здраве, другото се постига, кога по-лесно, кога по-трудно! Нова работа съвсем скоро, спокойно да ти е и добри колеги! Приятна вечер! ❤️
Дунди, приятно изкарване на вас! Чакаме снимки и разкази! Любимата ми сграда в Мадрид е пощата им, изключително красива, като си знам нашите пощи какви са тук... 🤣
Фло, как обичам да те чета, зареждаш ме винаги толкова позитивно! ❤️
Маги, пуснахме един гълъб към вас, че стана многоо време, направо срам вече!
Мъничето, ме мина като малка гара днес около 18.30ч май отидоха на танци семейно 😃
Ние сме горе долу добре, мен ме беше хванало нещо тези дни, но сякаш вече от днес съм добре, лека хрема и паднал глас имах за 3 дни .. ама може и да е от купона с приятелките, дето бях в Петък.. че даже и на дискотека бяхме, добре че си имам златно момче и детето гледа и излизам спокойно!
Чудесна вечеер беше!
Тази седмица отново сме навън, но този път семейно, със същите приятелки. В Неделя сме на коледна фотосесия, тази година рано ще ходим, но това е най-свободния ни уикенд в следващите поне 4 🤣
Вече бяхме на пазар уж за нещо за мен и ММ, както винаги той с неговите универсални размери, веднага си купи,аз отново ще поръчам от интернет и ще чакам доставка...
Май стана дълго, ама като не съм се включвала 100 години
Хайде отивам да четем с дребчето и да се готвим за сън.
Лека вечер! ❤️

# 220
  • София
Mис Ю, гълъбът е разконспириран, но цяла сутрин го мислих. Имам мейл... и понеже аз основно по интернет пазарувам цяла сутрин мислих какво пропускам... после си викам - таен обожател ще е Wink ... ама много невероятно звучи ... и после... проверка пълна на номер, източник, офис... имена и стигнах до теб... и се успокоих. Даже щях да пиша, но Малечка беше на рожден ден и окъсняхме.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 09:55 от magi_sveta

# 221
Добро утроо,

Не знам как на този свят има хора, които сутрин стават бодри и супер активни... Така ми се спи сутрин, че сигурно изглеждам сякаш ще убия някой 🤣
Но пък Маги много ме развесели с конспирацията, как ме е разкрила значиии... Ама той моето гълъбче ми ги върши тези неща с пратките, защото аз нямам време... По-скоро работното ни време с куриерите е еднакво и не успявам да ги хвана.

Пожелавам ви приятен ден и много усмивкии!

# 222
  • София
Добро утро, прекрасни!
Е аз съм от тия, дето и малко да съм спала сутрин скачам и политам.
Снощи бяхме на 70 годишен юбилей на приятел. Изкарахме много хубаво - то танци, то хорА...Бях си взела и кастанетите и тоалетът ми беше подходящ за латино танци, но нямаше подходяща музика, та не направих атракция. Нищо, друг път. оОтавихме децата сами. Добре са се забавлявали без нас. Щерката за една седмица е на стаж, та наистина бяха съвсем сами.
От сутринта закарах внучката, напазарувах и като се прибрах, видях, че си е забравила тетрадката по Математика с домашното, та отидох още веднаж до училището. Спасихме забележката, че е без домашно.
Сега да ви нагледам, да си изпия кафето и започвам да готвя. След обяд съм на тръстиката.
Гушкам ви и ви желая спорен ден!

# 223
  • София
Добро утроо,

Не знам как на този свят има хора, които сутрин стават бодри и супер активни... Така ми се спи сутрин, че сигурно изглеждам сякаш ще убия някой 🤣
Но пък Маги много ме развесели с конспирацията, как ме е разкрила значиии... Ама той моето гълъбче ми ги върши тези неща с пратките, защото аз нямам време... По-скоро работното ни време с куриерите е еднакво и не успявам да ги хвана.

Пожелавам ви приятен ден и много усмивкии!

Мис Ю, снощи бях от телефона, та не ми се пишеше надълго. Но и аз имам една такава история с куриери и не ми се вярваше, че ще попадна в ролята на "това от кого е, какво е, аз не чакам пратка".
Една приятелка от Финландия ми пише, че брат и има годишнина от сватбата и моли да и направя някаква специална картичка, да я изпратя от нейно име по Еконт до морето, че там празнували... До тук изпълнявам стриктно, но момичето в Еконт ме познава и хич не ме е слушало, че трябва да пусне пратката от друго име и телефон и нещото тръгва с моите данни. И така Мъжът получава пратка с документи от някаква Маргарита (на връх годишнината от сватбата - първа при това). И човекът решава да провери в Гугъл - открива, че аз съм  майор (тогава) и съм във Военна академия... и бяха модерни повиквателните по някакъв военен повод пак наоколо и човекът изпаднал в паника - ще го вземат в запас... Цял ден се чудил да отиде ли да получи пратката или не... Накрая отишъл плахо, помолил да му кажат какво е точно, не могли повече да го осветлят, получил я и после беше голяма радост... Сигурна съм, че още си помни тази годишнина от сватбата.

Фло, от къде ги намираш тези нормалните 70годишни? Баща ми ще прави 70 след два месеца... Е няма толкова отказал се от живота човек (ама той и на 50 беше така)... То това повод ли било за празнуване, не му трябвало парти и торта... На 60то отидохме да го изненадаме, ами много зле се чувствах, като натрапник у дома... Сега ми е едно свито... Събота е... ако не ни канят обаче, не съм сигурна, че ще правя изненади.

# 224
  • София
Хора всякакви, МАГИ. На мен ми дай празници и купони. За 50 годишнината ми започнах подготовка една година преди това - Ходих при диетоложката Доц. (тогава) Байкова и отслабнах 23 кг за една година.  Бяхме поканили много гости, направих подробен отчет от къде съм, кои са родителите ми, какво съм постигнала, какво не съм успяла, за какво мечтая. Получи се малък спектакъл. За 60 годишнината също имаше хубаво тържество, споменах тези, които вече не бяха с нас, но затова пък благодарих на децата ми, за това, че доведоха в дома ни други деца, които аз много харесвах, споменах внуците ми. И пак разказах за мечтите ми. Получихме от децата и брат ми подарък круиз за една седмица по Средиземно море. За тези годишнини направихме хубави тържества и за гаджето, като говорител на семейството аз разказвах как е преминал живота му до този момент. 70 годишните си юбилеи отбелязахме сами,само двамата, заради проклетия Ковид, но затова пък си обещахме да празнуваме Златна сватба и 80 годишните юбилеи. Само здраве и живот да е!
Въпрос на усещане е, но аз мисля, че все пак не е лошо да го поздравите, а ако той много се съпротивлява, оставете. Пожелайте му здраве, спокоийни бъднини и толкова. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт