Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 106 929
  • 642
  •   1
Отговори
# 585
слагам снимка от нета, туй като го оставих в хотела. Този душ гел не можеше да ми измие слънцезащитата от тялото , повече няма да купя.

# 586
  • USA

Нямах намерение да снимам празни опаковки тази вечер,но серума ми свърши.

1. Peter Thomas Roth Peptide Skinjection Amplified Wrinkle-Fix Refillable Serum
Този серум го купих преди 2 седмици и съм го ползвала в рамките на седмица,евентуално 10 дни. И вече е празен.
Няма как 30 мл серум да изразходя за седмица, въпреки че съм с широки пръсти и не пестя продукти.
Възможно ли е помпата да не работи,не знам.Не съм голяма фенка на марката и сега поръчах нещата просто защото са хвалени и нови.Нямам намерение да прави повече експерименти.

2. St. Ives oatmeal & shea butter shower gel - за тези душ гелове вече съм споменавала.Пенливи,ухаят добре, имат някакви екстракти.

3. Низорал против пърхут - шампоан на съпруга ми.Има гъста,чуплива коса до раменете и му се появява пърхут по често.Има някакъв ефект,но трябва да се ползва редовно.

4. Gryph & Ivyrose Bare It All Shampoo & Body Wash - 2в1шампоан/душ гел за деца с изчистен състав и много екстракти и масла.Много добре се отрази и на моята коса. Не е най-добрата миризма,няма нищо бебешко в нея,но това е така,защото няма изкуствени аромати, парабени,минерално олио,фталати.Втората съставка е сок от алое.Единственият минус е,че залютява на очите.

# 587
  • Mediterraneo

Парфюмът е страхотно лятно попадение. Термалната вода също, направо усещаш как кожата ти се успокоява.

Найкът е чиста водичка. Пръскаш и докато се обърнеш, вече не мирише на нищо. Другият е доста по- траен, ползва го дъщеря ми.

Маската за коса и почистващия крем са постоянно присъствие у нас напоследък, всички много ги харесваме. Двата душ гела на Сиен са някакви лимитки със страхотни аромати( аз обожавам ванилия).

# 588
  • Варна
Минавам да споделя, че доста неща се насъбраха.
Любима термозащита, 2 или 3 та опаковка ми е. Купувам от фризьорката ми. Косата ми мирише разкошно, на парфюм. Не слепва или омазнява, добре се държи. Сега взех на CHI спрей и няма да се разберем с нея, бетонира ми косата като лак. Та пак ще се върна на Фолоу ми Алфапарф.

Ползвала съм всички видове води на ДМ, разлика не намирам освен във вкуса 😁.Вършат ми чудесна работа за цената си. Подновила съм със зелена.

Слънцезащита, N-та на брой опаковка, не мисля да сменям продукта. И друг път съм я хвалила- няма бял филм, попива веднага, не тежи под грим. Никога не съм изгаряла с нея даже и на плажа. Та подновена е- в Лили е намалена на 25 лв. ако някой иска да я пробва.

Део спрей, отново любимец, и преди съм споменавала- на работа ходя с бяла тениска, благодарение на този спрей нямам една пожълтяла под мишниците тениска или повредена от рол он. Не мога да кажа че има дълготраен аромат, подновявам често. И винаги имам по един на работа и и дома. Важно ми е да няма алуминий и алкохол.

Отново положителен коментар- няма аромат, за бременни е важно, поне аз в началото не понасях миризми. Бързо попива, надявам се да не се “нацепя”, времето ще покаже.

От години не съм ползвала Дав душ гел, разнообразих Балеите, които купувам. Еми нямат нищо общо. Супер аромат, задържащ се на кожата, но не за дълго, ухаеща баня. Бих подновила по - натам пак.

Забравих да добавя и още един стар любимец, подновен естествено. Лакочистителя на Лили с масла. Изключително приятен, не изсушава плочката.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 20:58 от Daisy_D

# 589

Душ-олио Balea
Много ми хареса ,втора опаковка ми е. Прави кожата мека ,измива добре ,ще подновя.
Тоник за лице Bioten
Поредна опаковка ,доволна съм ,сменям го с овлажняващият тоник на Balea.
Любим продукт.
Крем за тяло Garnier
Хареса ми ,попива бързо ,овлажнява. Мисля да пробвам и другите от серията.
Пачове за очи Garnier
Охлаждащи са и са много приятни за отмора на околоочната зона. Поредна опаковка.

Конец за чувствителни зъби Dentalux
Редовна покупка. Доволна съм и не бих го заменила.
Слънцезащитен гел крем за лице и тяло Sun Allergy Protect 50+
Много съм доволна. Попива бързо ,защитава много добре ,не оставя бели следи и е перфектен за чувствителна околоочна зона.
Намерих го тази година края на лятото и се радвам ,защото няма да нося в себе си две слънцезащити.
Слънцезащитен гел крем за лице Oil Control 50+
Купих го преди да намеря този за лице и тяло. Поредна опаковка. Но вече ,ще купувам този ,които е за алергична кожа ,защото не намирам разлика в консистенцията и действието му върху кожата.
Иначе поредна опаковка.

# 590
  • София
Този лакочистителя на Лили и аз го пробвах. Определено си е попадение.
Взех колагеновата маска за коса на Karseell + хидратиращия шампоан. Засега се държат ок на моята коса, но не са нещо чак толкова върховно, за каквото се представят в соц. мрежи. Поне засега.
Взех нощната маска на uriage water sleeping mask. Засега съм доволна, но я ползвам от седмица.

# 591
  • на последния етаж
- добра основа за лак, но не се справя с разслояването на ноктите. Да, бих купила отново, но не и ако трябва да се справям с този проблем.

# 592
Пробиотична маска за лице Garnier
Много хубава, освежи видимо кожата, поизглади я, определено ще взема пак.

Маска за крака на Scholl

И от нея останах доволна - добре подхранва сухата кожа. Ако се ползва няколко пъти предполагам, че резултатът ще е доста добър.

Душ олиото на Avène е голямо откритие за мен - изключително нежно, прави достатъчно пяна, лесно се изплаква, любим продукт. Купувам редовно.

Шампоан Ultra Sensitive на Алверде

Ужасен ужасон! Много гъста консистенция, подобна на гел, едва се разпенва. След изплакване косата става толкова скърцаща, че скубе при допир. Освен това се омазнява бързо. Единствен плюс е, че прави косата блестяща. Остава ми още малко и не мога да се насиля да го доизползвам.

# 593
  • Варна
Още няколко продукта отиват към кофата.
Шампоан за руса коса Балеа силвър гланц- обещава матиране на руси и сиви коси. Нищо такова не прави, освен, че по цвят на съдържимото го докарва, на косата нищо не остава, плюс, че и изсушава косъма. Без маска няма сресване. Определено няма да повторя.
Крем за крака на Балеа с чаено дърво става крема, съдържа чаено дърво, което има антисептично действие има съответно по -особена миризма на крема. Хидратира моментно, но не и дълготрайно. Бих повторила, но сега е наред  друг за проба.
Тонер за лице Харухару хареса ми, до сега съм ползвала само Пюнга, достоен заместител е. Няма аромат, спирт, добра телстура не е супер воднист. Отново бих взела.
Крем за лице Харухарумалко странна опаковка не до там удобна. Като текстура добре се разнася, даже леко водниста става на лицето, в началото ми беше много силен аромата. Сега е ок. Не знам на първия триместър ли да го отдавам или просто вече привикнах с тази силна за моя нос миризма. За сега не бих повторила.
Балеа мляко за коса с маракуя четох добри отзиви за него и го взех. Ами не ги оправда, нищо особено, да не кажа, че нищо не прави този продукт. Не бих взела повече.
Така бях взела и един спрей с морска сол на Балеа уж за мокър ефект. Ужасен беше- заплете ми косата, изсуши я, никакъв мокър ефект не видях и отиде в кофата.
Рядко уцелвам хубав продукт за коса на Балеа.

# 594
  • на последния етаж
- любим ми е и не оставам без него. Подновен! Yellow Heart

# 595
Здравейте, много празни опаковки съм събрала в последните няколко месеца. Днес една част само Blush

Започвам с шийт и еднократни маски.
Скрит текст:
Маските на Missha са ми любими. Купувам винаги, когато са намалени. Напоени са добре, пасват идеално на лицето ми, хидратират. Ще продължа да ги купувам.
Останалите на вторият ред не ме впечатлиха с нищо. По-скоро съм ги купувала за разнообразие. Единствено захарният ексфолиант на Balea ми допадна, защото освен че ексфолира, оставя маслен филм върху лицето. Ако още се предлага ще го взема.

Тампони за почистване на грим и едни ампулки от Лидл.
Скрит текст:
Тези на today и Cleanic купувам редовно, харесвам ги, ще продължа да ги купувам. Benri са турски, голям размер, от едната страна ексфолиращи. Много ми харесват, когато съм с по-тежък грим ги ползвам, ексфолирам с обратната страна. Не съм ги виждала тук в магазините за турски стоки, ако намеря ще си купя непременно.
Ампулките на Cien не бяха нещо особено. Даже малко изсушаващи, а уж с масла и трябваше да подхранват. Не бих ги купила отново, а ми се струваха добра идея.

Слънцезащита.
Скрит текст:
Piz Buin Allergy 50+, много ми хареса тази слънцезащита, добре се разнасяше, не оставяше бял филм, предпазваше добре, ще я купя отново.
Sun Dance 50 Sensitiv, въобще не ми хареса. Нито предпазваше добре, оставяше бял филм, не се разнася хубаво, изсушаваща. Харесвам слънцезащитните продукти на DM, но тази конкретно не ми допадна изобщо. По-скоро стандартната серия си заслужава.
Hawaiian Tropic Silk Hydration SPF 30. Много обичам този крем, много приятно ухае, хидратира, има миниатюрни блестящи частици, по-скоро озаряващи, предпазва прилично. Ползвала съм го както на плаж, така и в градски условия. Любимец ми е и ще го подновя.
Avene Very High Protection SPF 50+. За това кремче съм 50 на 50. Много добре предпазва, не се отмива лесно, дори от солена вода, издържа на много високи температури, цветът му пасва перфектно на тена ми, мога да разчитам, че дори без подновяване съм защитена много добре. Минусите му са, че е доста тежък, усеща се на лицето като маска, запушва порите, ако не се ексфолира и почиства много добре след него, цапа дрехи. Свърши си добре работата, но дали ще го купя отново незнам.

# 596
  • на последния етаж
- много любим, ползвам го вече 15 години. За съжаление все по-трудно го намирам, дано не го спрат. Засега подновен. Simple Smile

# 597

Купих го първо от Германия, сега видях, че и в ТТ маркет го има. Кожата ми е суха и през зимата тази сухота се засилва. Това душ олио ми пасва чудесно. След измиване кожата ми е хидратирана, без сухота.

# 598

Тези маски ги взех с мен на почивка, почистващата маска е страхотна - много ми допадна текстурата, след нея кожата е мека и почистена. Маската с авокадо много добре хидратира кожата.

# 599

Парфюм СК In 2U
Прекрасен аромат ,който обичам да използвам пролет или есен. Това е вторият ,който купувам.

Околоочен крем Balea
Изобщо не ми допада. Не прави нищо. Няма да повторя.
Не хидратира достатъчно ,не премахва подпухналостта.
Опаковката на всичкото отгоре се счупи ,там където се завинтва капачката и протече.
Маска за лице Balea 
По принцип нямам нужда от маски за лице ,защото кремът ми за лице ,който използвам има действие и на маска.
Просто си я купих за да се поглезя.
Мирише хубаво и освежава.
Хидратацията е слаба.

Общи условия

Активация на акаунт