Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пъзели 57

• 15 916
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Бързо оздравяване пожелавам!
Едва ли ще е успокоение, но аз също от началото на пандемията не бях карала Ковид и се разболях като бях бременна. Мъжът ми ме зарази, той го изкара доста по-тежко от мен. Аз имах малко температура за 2 дни и после само запушен нос, който за съжаление не ме пусна докато не родих. Направих си и една допълнителна фетална морфология за мое спокойствие. Сигурна съм, че и при теб ще бъде всичко наред!

Успех на всички състезателки! Много приятно ми стана като видях колко много представители на България има. Съмнявам се да успея да гледам на живо, че майка ми ще ми идва на гости и едва ли ще имам възможност, но ще следя тук! Тениските са страхотни!!!!

# 601
  • София
Тони бързо оздравяване! Пази леглото и лимончето.
Благодаря от името на всички ни за позитивните пожелания.

# 602
Тони, бързо оздравяване. Аз го карах 3 пъти, така че и да го беше карала, пак гаранция няма. Всичко ще е наред, въобще не реди с маска, няма смисъл да се задушаваш само. После изолация на пъзелите 20-30 дни и са готови.

# 603
Ох, Тони, да мине леко, и , моля те, в никакъв случай не се мъчи да редиш с маска, пъзелите няма как да ги заразиш.

# 604
  • Варна
Как маска бе, човек, не си го причинявай. Реди си там, с кеф. Нищо им няма на пъзелаците.

# 605
  • София, България
Тони, бързо да оздравяваш! Само ти можеш да го измислиш да редиш с маска! Моля те, оздравявай бързо и никакви маски, само това ти липсва! Искаш ли да дойда да ти донеса пъзели за редене, явно ще ти трябват доста на брой?

# 606
  • София
А, ама аз имам пъзели, споко хора Simple Smile Пък имам и Озон да си поръчам още - я колко ново заредиха след последната ми поръчка 😂 А и няколко дни ще има световно за гледане!
А с маска ще редя само ако ми е комфортно, ако не е - ще спирам на всяка кихавица или прокашляне, те не са често и без това Simple Smile Не го мислете, ще го наглася да е добре Wink

# 607
  • Варна
Тони, дано леко да я изкараш тази зараза. Мисли си, че си в отпуска и всичкото време е само за теб. Редиш си пъзелите и се кефиш... Heartbeat

# 608
  • София
Благодаря, Флорида!

Момичетата дали ще имат днес минутка да се обадят, че са пристигнали? Някой има ли с някого уговорка и ако да - после веднага да казва и на нас какво става Simple Smile Те имаха среща в Мадрид, после пак път до Валядолид, после ще се настаняват... заетичко си е, дано има време за някоя отборна снимка (пък аз и квартирата исам да видя, че не разбрах какво порменяха/не променяха) Simple Smile

# 609
Момичетата ще купуват куфари за пътуването и още никъде не са тръгнали Joy Довечера трябва да кацнат в Мадрид, все ще се обади някой, има време.
Аз съм в Истанбул и ми се спи Laughing

Тони, много неприятно, точно в този момент да се разболееш, но ще мине, дано да е по-бързо Hug

# 610
  • София
Ъх, чак довечера значи. А ти кога кацаш в Мадрид?

# 611
Момичета, успех на състезанието Flowers Four Leaf Clover
За нас вече сне победители Blush
Тони, леко да мине всичко!

# 612
  • София
Момичета, лек път! Много положителни емоции и победно завръщане!
 И нека Силата бъде с вас 😃
Тони, да оздравяваш бързичко!

# 613
  • София
Тони, бързо да оздравееш!
Момичета, много успех на състезанията, ще Ви стискам палци!

# 614
  • София
С един прекрасен cobble hill пожелавам на момичетата, а и всички, които имат нужда, с попътен вятър да им върви по вода, с късмет и лекота цветовете да се наредят Wink съберете само хубави спомени Heart

За съжаление с една липса, ама то против уроки Joy

Общи условия

Активация на акаунт