Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 900
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, момичета,
Явявам се с последен маникюр за август. Престраших се на нещо по-ярко 😀
Зеленото е по-скоро жабешко ама не го хванах хубаво на светлина Simple Smile

# 286
Един ярък, но матов маникюр и от мен. За съжаление стикера, не съм го залепила гладко и ще ми направи проблем.
Уж натисках и заглаждах, но явно не съм се справила.
Дали има някакъв трик? Стикерите са от по-дебелите и релефни. Как ги оформяте по свободния край на нокътя? По-къси или се изравняват по дължината и кога след като всичко е готово или преди базата и топа върху него?

# 287
Вчера в панда не открих цветът, който ме интересуваше. За пробва взех един червен лак.

Ужас! Няма никакъв пигмент, трябваха четири нанасяния, за да се добие плътен цвят и пак стоеше на неравномерни черти. Добре че пробвам всичк на диспляй първо.

Ето го неудачникът:

# 288
m-angel, аз лично избягвам стикерите обхващащи целия нокът от до, по-нестабилни са ми - това е лично мнение. Друф вариант за поставяне на такъв стикер и да държи може да бъде с база от долу, слагааш стикера и после печеш. Аз така не обичам моите да лепя, защто много се хлъзгат, но скоро съфорумка беше качила инструкции от сайта на pnb. Описанието беше следното-преди стикера слагаш база и я пекваш за 5сек(предполагам е да не се хлъзга, но пък да хване полсе), вадиш, залепваш си хубаво стикера и вече печеш 60 сек., слагаш база горе вече, печеш и топ. Така май беше, ще намеря скрийшота и ще добавя картинката. Може това да помогне за такива големи стикери. Иначе аз заглаждам добре с ето това, което много помага:
https://www.aliexpress.com/item/32763508751.html?spm=a2g0o.order … 29.46de1802JY0LrO

беба28, много неприятно и жалко! Тези лакове ги водят "италиански", но реално и те са китайчета. Лошото е, че не са от хубавите китайчета или поне така разбирам от отзива ти. Ако имах коралов лак и си в София щя да ти предложа д ти улужа, но за жалост в моята гама има всякакви други цветове, но корал нямам Sad

# 289
  • Бургас
    "всякакви други цветове, но корал нямам"
Karmilla, как може такова нещо, веднага да се поправиш Joy
Иначе и аз слагам база под стикерите, без да пека, и то точно за да се хлъзга и да ги наместя по-добре. Ползвам предимно водни, а те са и доста фини и ако го поставя накриво, няма оправяне, ако е без база.

# 290
А идея този къде да го открия? Влюбих се,  но е изчерпан.

Намрих го!

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 15:14 от беба28

# 291
  • Бургас
Ами и в makeup и в Manicure Zone мисля, че е наличен

# 292
Благодаря много, Кармила.
Това с базата отдолу изглежда хитро и ще го пробвам.
Иначе съм си купила ето това и натискам с него:
https://share.temu.com/BB0yZnh1XLA

# 293
Погледнала ли си го в гугъл, защото на снимки е червен с шимър като коледен лак. Клареса имаха в summer stories коралово приятно и серия корал с различни нюанси.
https://manicurezone.com/product/%d0%b3%d0%b5%d0%bb-%d0%bb%d0%b0 … d0%ba-16-glitter/

sunny-n , не знам и аз как така е станало, но е факт че залитам много по розовата, лилавата, синята, зелената гама, блестулки и неони. Абе циганска му работа съм. Оранжевите са ми само неонови + 1 праскова и не са корали. Някак съм изпуснала да се сдобия с поне един Grinning

m-angel, то е почти същото. Оглеждаи на лампа много добре да няма останал въздух, особено в краищата, защото почне ли от там и пада много гадно.

# 294
И аз се включвам днес с една импулсивна покупка. Нямам оправдание.
Аерограф. Joy пише, че с всякакви продукти може да се използва, включително козметични, включително и бои за рисуване и подобни. Аз го взех за нокти, де.
Буквално от нищото, но 25 лева къде ли не съм дала, та любопитството надделя.
Да видим какво ще дойде, може пък да е находка. Grinning
https://a.aliexpress.com/_mLlz8UI

# 295
Честит да ти е и да му е бърза доставката. Аз ще се правя, че не съм го видяла линка, че само аерограф нямам Bowtie
Аз след избухванеето в неймастер мисля вече наистина да спра, въпреки че предния път пак така бях казала. Поне се бях въдържала за няколко месеца, а не взъщност купих полибазата на дидиер, че ми свърши гела в бутилка. И мен ме линучвайте, моля, ако пак поръчам нещо Grinning Сега ще се старая по възможност на две седмици да сменям, пък дано успея до пенсия да си разходя лаковете.

# 296
Да кажа, че в Шейн има много “боклученца” за нокти Grinning и много евтини. Лампи, стикери, приставки за пила всякакви, някой който тепърва си набавя може да се възползва

# 297
Здравейте,момичета.
Вчера след като синът ми заспа успях да си направя ноктите в 1ч през нощта 😬🤣. Пробвах аерографа и доста лесно и бързо се работи. Аз работя с гел лак 1-2 капки и разреждам с ацетон и се получава добре. Обаче ще избягвам среднощният маникюр ,че днес сутринта като се видях и не бях много доволна от резултата с формата и изравняването. Май ще трябва да си взимам нова лампа 🤷🏻.

# 298
Здравейте,момичета.
Вчера след като синът ми заспа успях да си направя ноктите в 1ч през нощта 😬🤣. Пробвах аерографа и доста лесно и бързо се работи. Аз работя с гел лак 1-2 капки и разреждам с ацетон и се получава добре. Обаче ще избягвам среднощният маникюр ,че днес сутринта като се видях и не бях много доволна от резултата с формата и изравняването. Май ще трябва да си взимам нова лампа 🤷🏻.

Лелееее…. Според мен е съвършен!😍

# 299
Antoaneta, маникюрът е топ топ. Много ми харесва този ефект, но вече обещах, че няма да купувам нищо до края на годината Grinning
Между другото, като го ползваш с гел лак, как избягваш да няма изцапване с гел лака от аерографа по кожата? Ритам във връзка с избягването на алергия.

Общи условия

Активация на акаунт