Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 903
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Antoaneta, маникюрът е топ топ. Много ми харесва този ефект, но вече обещах, че няма да купувам нищо до края на годината Grinning
Между другото, като го ползваш с гел лак, как избягваш да няма изцапване с гел лака от аерографа по кожата? Ритам във връзка с избягването на алергия.
И аз имах опасения за цапането и за това си поръчах от Алито едни предпазители ,които още чакам,но се изненадах ,че не се цапа много и без тях.
Иначе това са нещата ,които чакам ,също ще помагат предполагам и за омбре с гъбичка ,че там при мен е мазало и винаги се цапат пръстите. 

# 301
Бялото ли е с аерографа? Може ли линк?
Маникюрът е топ Heart Eyes

# 302
Бялото ли е с аерографа? Може ли линк?
Маникюрът е топ Heart Eyes
Благодаря 🫶
https://a.aliexpress.com/_m0Kdr9y
Този си взех и ми пристигна доста бързо за около 7 дена,аз обаче живея в Канада.

# 303
И според мен е топ! Не знам кас успя и кукур да му намериш?! Мен пък ме интересува декорацията на безимен е стикер или с пигмент? Много ме кефи!

# 304
И според мен е топ! Не знам кас успя и кукур да му намериш?! Мен пък ме интересува декорацията на безимен е стикер или с пигмент? Много ме кефи!
Защото съм си снимала приличната ръка и интересното ,че е дясната ми ръка  😂 , а аз съм десничарка. ето я и лявата(средният ми е любим 😂)
Иначе са стикерчета,да  https://a.aliexpress.com/_mPKsixc" target="_blank" rel="nofollow … ress.com/_mPKsixc

# 305
# 306
Antoaneta Peteva 614247, това само набито око го вижда! Супер е маникюра, а тия неща които забелязващ лесно се оправят с леко зпаилване. Много е красив и нежен! МОже ли само пак линк за стикерите, че нещо не ми се отварят, а тамън се кълнях че няма да пазарувам повече Grinning

# 307
Я спрете с тези линкове, че се разорихме. Втора работа почнах и пак няма смогване! 🤣🤣🤣
Антоанета, прекрасен, топ маникюр! Не знам какво не му харесваш, за мен е идеален. Браво. 🤍

# 308
Antoaneta Peteva 614247, това само набито око го вижда! Супер е маникюра, а тия неща които забелязващ лесно се оправят с леко зпаилване. Много е красив и нежен! МОже ли само пак линк за стикерите, че нещо не ми се отварят, а тамън се кълнях че няма да пазарувам повече Grinning
Благодаря ти 🫶
,…и аз съм същата ,споко.  😅😂 Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! C$1.25  20% Off | 1 Pc Nail Strip Stickers Black/Gold/Rose Gold/Silver Metal Strip Tape Nail Art Adhesive DIY Foil Tips Nail Sticker Decals NK11
https://a.aliexpress.com/_mOvabRu

# 309
  • на брега на морето
Присъединявам се! Да - спрете с линковете! Joy Вчера си поръчах от онези Аурора топове- и 3 наведнъж, а иначе си имам пудра Аурора.Ill
Антоанета, супер ти е маникюрът! Hug
Относно обсъждането по- назад, и за мен е терапия. Пиша от телефона и не зная как да сложа в скрит текст. Открих това хоби в скучните си дни в Норвегия. Носеше ми радост и утеха. А темичката винаги е била много уютна и пълна с радващи окото маникюри и полезни линкове.
И въпреки че животът ми тук е доста по- забавен, с едни весели, актрактивни нокти - настроението е още по - топ! Hug

# 310
Имам абсолютно същите лепенки и въобще не знаех, че могат да се огъват Close

# 311
А я кажете, за фурнаджийски лопати като мен, на които им омръзва маникюра на четвъртия ден още, имате ли някакви хитринки за експресна смяна на цвета/дизайна без цялостен маникюр?
Антоанета, мисля си, че смесването на гел лак с ацетон макар и само с цел разреждане на консистенцията, за да минава през аерографа, не е съвсем добра идея. Според мен със спирт е по-удачно. Ще тествам и аз, като дойде и моят аерограф, който поръчах днес, но все пак ацетона разгражда и сваля гел лака.

# 312
А я кажете, за фурнаджийски лопати като мен, на които им омръзва маникюра на четвъртия ден още, имате ли някакви хитринки за експресна смяна на цвета/дизайна без цялостен маникюр?
Антоанета, мисля си, че смесването на гел лак с ацетон макар и само с цел разреждане на консистенцията, за да минава през аерографа, не е съвсем добра идея. Според мен със спирт е по-удачно. Ще тествам и аз, като дойде и моят аерограф, който поръчах днес, но все пак ацетона разгражда и сваля гел лака.
Аз пробвах с ацетон ,защото изгледах няколко клипчета в ютуб и видях ,че така процедират. Следващият път ще пробвам със спирт,или ти като го направиш ,да споделиш как е. Simple Smile
https://youtu.be/UO-hO72mh24?si=tZg6yrLb_bd-Xt5y

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 21:52 от Antoaneta Peteva 614247

# 313
Хитрина не знам до колко може да се нарече, но редовно като ми израстне маникюра примерно на 2 седмици, запилвам, слагам един слой цветна база (млечно бялата или нюд с частици) и става като омбре. 😁 Така хем ми е нов, хем не е да правя изцяло нов.

# 314
Гледах преди време клипче на Елена арт, до седмица ако е маникюрът (и все пак зависи как растат ноктите), запили топ лака, обезмасли с безвлакнест тампон и нанесе нов лак, след което топ. Много пъти съм го правела и аз, действа https://www.youtube.com/watch?v=Ndt8jy7yqfo

Общи условия

Активация на акаунт