Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 906
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм пробвала този хак и даже повече запилих и бях само по база, но не ми хареса крайният резултат-стана дебело и грубо, не ми беше по вкуса така Sad
Antoaneta Peteva 614247, много ти благодаря за линка!

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 22:45 от karmilla

# 316
Кармила, каква е логиката да е станало дебело щом си била по база?

# 317
Гледах преди време клипче на Елена арт, до седмица ако е маникюрът (и все пак зависи как растат ноктите), запили топ лака, обезмасли с безвлакнест тампон и нанесе нов лак, след което топ. Много пъти съм го правела и аз, действа https://www.youtube.com/watch?v=Ndt8jy7yqfo
Това ми е редовен номер. Само, че сама се открехнах ва този начин без за гледам клипчета. На 2-3-4-5 пъти ми пада и лака и топа на люспа и една вечер(след 1-2 чаши вино) си викам " бе що пък да не го мина с буфера тоя топ, за да стане грапав и да не се хлъзга новия" . И така и стана и си издържа цял месец😁 Понякога, ако нямам време, но са много израстнали, правя същото, само че запълвам израстналото с база и тогава лак и става екстра за "на бързо". Но това е без да има отслояване и т.н. иначе не бих си го позволила. Я кажете Шейн пак ли има само с карта да се пазарува и много ли се бавят нещата и там?

# 318
Не знам каква е логиката, аз също мислих че над цветна база ще застане, но беше ужасно. Другото е, че си загубих адски много време, а резултатът ми не беше задоволителен и съжалих че развалих единия маникюр и по-добре да бях направила нов от-до. И аз не бях гледала този клип, просто пеших да запиля и оставя базата и да лакирам. Може някой път да пробвам пак, но няма май да е скоро. За мен просто не бееше задоволителен резултата и маникюрът не изглеждаше така както изглежда чисто нов и нещо не ме изкефи. Иначе за когото работи е чудесна алтернатива да си разходва продуктите, да сменя по-често цветове и дизайни с по-малко усилия и време. На мен лично ми отне много време и ми беше по-изнервящо накрая.
Шейн плащам с карта, не знам дали има друга опция. Дрехи съм поръчвала само и до сега 3 пъти като първите 2 дойдоха за 7 дни точно, а последната ми поръчка за около 10.

# 319
По съшия начин преправям и аз понякога. Особено ако предстои да ходя някъде, а нямам време за цялостно правене на нов.
Моите пратки пристигат бързо десет дни.

# 320
Antoaneta Peteva , може ли да обясниш кой е белият лак за този фантастичен маникюр?

# 321
Много лесен и мързелив начин, без пилене и печене, е да се зпълни израсналото с обикновен брокатен лак с леко изтегляне тип омбре. За спешни случаи е идеално! Simple Smile

# 322
Здравейте момичета! Гледах едно клипче с магнитна пудра, смесена с база. Някоя от вас дали има ли такава пудра да даде отзив и линк? В алито има доста видове, но ми се иска да поръчам нещо изпробвано.

# 323
Момичета, поръчах база на Коди, която е 30мл как по лесно да си пресипвам в бутилката с четка ?

# 324
В китайските магазини продават мини фунийки за козметика, пробвай с такава.

# 325
Запалихте ме с аерографа, само такава джаджа не съм купувала още. Мисля, че е време. Омбре се прави най-добре с аерограф.  Благодаря за линковете

# 326
Antoaneta Peteva , може ли да обясниш кой е белият лак за този фантастичен маникюр?
За основа съм използвала млечно бял лак за френски (miss Dolla 01) ,а за преливката е класически бял. 😊
Много нежни стават с млечно бяло ,ще ви оставя още една снимка от това лято с  млечно бяло и перлен пигмент. 

# 327
За основа съм използвала млечно бял лак за френски (miss Dolla 01) ,а за преливката е класически бял. 😊
Много нежни стават с млечно бяло ,ще ви оставя още една снимка от това лято с  млечно бяло и перлен пигмент. 
. О и аз бях с такава комбинация на краката!

# 328
Така ли трябва да ми изглеждат ноктите след кисненето и изстъргването на лака ? В момента са грапави и неравни. С пилата фино махам останалото. Така ли се прави?

# 329
Да, така изглеждат след сваляне на гела с течност. Илюстрация на това защо не харесвам сваляне с киснене.

Общи условия

Активация на акаунт