💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 46 219
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник на mi_si и всички празнуващи днес!💐🍀🥳
Бъдете здрави, благословени и с гордост носете имената си!

# 106
# 107
Честит имен ден, Миси! 💞 Да си здрава и много щастлива. Продължавай да ни събуждаш с усмивка и да носиш новото преди всички.☺️🙃

Линде, никога не губи позитивната си нагласа към живота 🍀💞

# 108
Честит празник на всички които празнуват днес.
Бъдете здрави.

От стори на Керем

# 109
Честит празник, момичета! 🍀🍀🍀
Новини от Бирсен, писала е, че днес ще снимат плаката към “Двама непознати”, снимките започват отново на 17.08, а в петък може би очакваме тийзър❤💙
Вече нямам търпение да ги видя отново заедно и се моля на всички всевишни сили и пчелички-преводачки да имаме превод😄

# 110
Страхотни новини, благодаря Коко ⚘
Новини от Бирсен, писала е, че днес ще снимат плаката към “Двама непознати”, снимките започват отново на 17.08, а в петък може би очакваме тийзър❤💙
Вече нямам търпение да ги видя отново заедно и се моля на всички всевишни сили и пчелички-преводачки да имаме превод😄

# 111
Инфо:

Керем с  Mehmet Nart на сета

П.С.
Благодаря ви за страхотните пожелания, да ви се връщат стократно! Hug

# 112
Керем в Инстаграм

Рускините пишат, че в серията в четвъртък  ще има сцена 18+, а след това скандал и раздяла. Да видим дали ще познаят 😉

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 15:13 от tina-latina

# 113
  • София
От сета: Heart Eyes Nature Sparkles

Линде, Hug

PS: Beste Sultan Kasapoğulları
Тя сподели с бележката "7-ми зареждане".

Това е палатката на Атеш. Свещи, изгасени светлини, романтика и двамата седят на леглото.🔥🔥🔥
И това е след вечеря.😏

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 15:29 от Dilemi

# 114
  • Dupnica
Честит празник на всички празнуващи днес на Успение Богородично! Flowers Four Leaf Clover

Миси, Бъди здрава и ни радвай всяка сутрин със зареждащи поздрави и прекрасно начало на деня Heart

Heart

# 115

Това е палатката на Атеш. Свещи, изгасени светлини, романтика и двамата седят на леглото.🔥🔥🔥
И това е след вечеря.😏

Дилеми, благодаря за разяснението. Flowers Hibiscus Мислех да ви питам какво толкова се вижда в този кадър, че в туитър въздишат, аз нищо не виждах. Joy

Нови снимки с фенове от Русия на сета

Коко , благодаря за новината за Ханде. Ще чакаме раздвижване значи тези дни. Преводът мен не ме притеснява, но друго си е на български.

# 116
Здравейте! Flowers Hibiscus

Миси, честит празник! Flowers Hibiscus Желая ти да бъдеш здрава и много щастлива. Нека късметът е с теб и да постигаш всичко с лекота. Все по-ентусиазирана за темата да бъдеш и поздрава рано сутрин да не го пропускаш. Satisfied

Линде Flowers Hibiscus

Коко, чудесна новина. Flowers Hibiscus

Още от сета

Арзу е станала баба. Пишат, че Ханде е посетила бебето и снахата Назлъ в болницата.

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 16:09 от midnight__sun

# 117
Flowers Herb  Днес е Голяма Богородица - закрилница на майчинството, жените и семейното огнище. Честит ни празник!🌞🍀🌻💐💝 на всички именници в темата ни 🌷
Нека мир и любов да цари в домовете ви Нека недоимъкът и болестите да са далеч , а здравето и късмета да са винаги с вас!
Да бъде !🍀mi_si Благословена да си ... деня ми е слънчев с твоето "Добро утро момичета!" Sparkling Heart

Клюките, полу-истините, хипотетичните вариации относно Керем и Ханде не спират ... от всякаде и всички. Нищо не е научено, нищо не се е променило, нищо не е същото!
НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ...

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 20:41 от Yassy_N

# 118
  • София
Предположения и догадки на фенове след 1-ви трейлър на 7-ми епизод: Sunglasses

- "От първия ден Лейля се застъпваше за децата пред Атеш, защото децата са оставени сами. Децата на Вахит Арджали трябваше да бъдат семейство за Атеш, но децата станаха семейство за Лейля."

- "Представете си, че наистина сте влюбени в някого, но светът е срещу вас. Тези, които смятате за свое семейство са лъжци и измамници и има вещица, която ви заплашва. Да избереш любовта означава да отидеш в затвора и да пратиш всички останали там. Горката Лейла 💔"

- "Този поглед на Лейла, гледаща Фюсун. Изглежда е намерила начин да не й помогне. Тъй като има шоу с рокли на Arcalı, мисля, че козът на Лейля срещу Фусун ще бъде да открие, че тя краде моделите от рисунките на майката на Aтеш."😏

- "Голяма бъркотия ще стане! Атеш заложи капан на Лейла, защото знае коя е тя! Той ги представи официално, ще ги има във вестника и телевизията. Ще я разпознаят всички, които е измамила, с които е сключила уреден брак. Вижте самодоволната усмивка на Атес и отчаяния поглед на Лейла! "Trollface

"Атеш играе. Мисля, че има информация за нея, може би не знае всичко, но не мисля, че е наивен
От самото начало казах, че не бих искал да го имам за враг."

"Съгласен съм, че изглежда много малко вероятно женкар като Атес да се влюби толкова бързо в някого и да е толкова сляп. Възможно е Лейла да е толкова зле, откакто е притисната в ъгъла от лелята. Както и да е, това не изглежда добре за Атес и той ще трябва да преодолее предателствата."

"И аз мисля това..Тази негова промяна е твърде странна, той е умен и умен човек, който е имал много жени, толкова лесно ли се очарова? Не мисля така."

- "Може би  Атеш е заложил капан на Лейла! Лейла пък намира в бюрото на Атес документ, в който се посочва, че той иска да изпрати децата в чужд пансион! А той обеща на Лейла, че няма да ги изпрати! "

- "След като се развълнувах, мога да кажа, че не мисля, че нещо ще се случи. Няма смисъл, след като е била с Атеш, Лейля да отиде при бандата, а Фюсун все още да я чака. Тя вероятно ще получи обаждане от тях и ще си тръгне. Или може би Атеш няма да го приеме. Искам да кажа, че все още не сме разбрали намеренията му дали са искрени или не. Все пак нека не се надяваме и може би ще ни изненадат."

- "Ако Атеш наистина не подозира нищо, а е толкова влюбен в Лейля, сърцето му ще бъде разбито, когато разбере истината. Знам, че ще се разплача, Керем е адски добър в такива сцени💔😭
Лейла, няма да ти простя, трудната й ситуация е само извинение."
Disappointed Relieved

Дали  са такива нещата и това ще се случи, предстои да видим в четвъртък! Satisfied

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 19:44 от Dilemi

# 119

Керем и Еврен ( Берит ) се последваха в Инстаграм

Общи условия

Активация на акаунт