💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 46 219
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Превод на фрага:

Лейля: Хайде, да си пожелаем нещо, но да не го казваме, става ли?
Атеш: Добре.
Лейля: Какво искаш от мен?
Фюсун: След 2 месеца ще има заседание в съда. Ще ми донесеш всичко каквото има срещу Атеш.
Якуп: Това не е шега, ясно? Ще се съгласиш с всичко, което казва тази жена.
Атеш: Спокойно, няма никой тук.
Мерием: Гледах го в летните телевизионни предавания, но не вярвах, че може да се измие кола така. Оказва се истина.
Берит: Всички в тази къща са влюбени един в друг.
Мерием: Лейля, ще трябва да продължиш тази игра от същото място, където я оставихме, няма друг изход.
-Г-н Атеш, коя е тази дама до вас?
Атеш: Лейля, моята любима. (Гадже 😆)

# 91
Вече сме на 7 еп., а за родителите на Лейла нито дума, човекът в болницата явно го забравиха , защото вече дори не го споменават. Пак мошениците ще имат много екранно време.

# 92
Вижте какво изрови Лейля от кабинета на Атеш . Какво е според вас?

П.с. Загрях. Grinning Документ за записване на децата в пансион в чужбина.

# 93
  • София
Миси, Мики благодаря за фрагмана и превода. Flowers Hibiscus

-Г-н Атеш, коя е тази дама до вас?
Атеш: Лейля, моята любима/приятелка/.

# 94
Вижте какво изрови Лейля от кабинета на Атеш . Какво е според вас?

Формуляр/заявление за изпращане на децата в колеж/интернат.

Мики, благодаря за превода. Flowers Hibiscus

# 95
  • София
Искам да ви поздравя с песента "Грях ли е?". Една малко позабравена, но много хубава песен на Тони Дачева и Найден Милков. Тази песен си заслужава да бъде слушана отново и отново... Грях ли е да обичаш и да бъдеш обичан. С годините човек все повече си задава този въпрос. Какво повече може да иска човек, освен да обича и да бъде обичан. Да има до себе си човек, който ще го подкрепя винаги и ще го следва до края на дните му. Човек, който ще е там, до него, независимо от всичко. Това е истинската любов. Тя е страст и чувства, тя е спокойствие и тиха подкрепа, тя е в малките ежедневни неща, които правим за любимият човек. Нека си подарим една усмивка и се потопим заедно в нестихващата любов.
(Това е едно мое малко отклонение, но и едно искрено признание в любов към моят най-верен другар, толкова години вече, който е до мен в най-трудният ми период, през който преминавам в момента.)  

И за да не съм в спам нека да си припомним една друга, много красива любов. Може би и те си задават този въпрос "Грях ли е..."?

# 96
Понеже знам, че сутрин няма как Миси да изпреваря,
се появявам сега своя поздрав да отправя.
Честит имен ден , ранобудна пчеличке!
Не спирай всеки ден рано-рано да се появяваш ,
своя сутрешен поздрав никога да не забравяш
и настроението ни с весели колажи да оправяш!
Бъди много здрава, щастлива, обичана и сбъдвай мечтите си!
Надявам се да съм успяла усмивка да ти подаря,
за всичко, което правиш, искам да ти благодаря!
Благодаря ти, че те има!
❤️

# 97
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Yellow Heart

Sparkling Heart

П.С.
Днес е Голяма Богородица, така че се почерпете за моя имен ден, макар и виртуално:

Скрит текст:
Скрит текст:
Мики, Kissing Heart

# 98
Миси, честит имен ден! Много щастие ти пожелавам, много обич и винаги любимите ти хора да са близо до теб! 

# 99
Здравейте, 🌞

Миси, честит празник и от мен! ⚘

Тази сутрин рускините са писали, че ТНТ е спрял сериала още след първи епизод, защото резултатите са били много зле, дали има нещо вярно?

Хубав ден на всички!

# 100
  • София

Миси, Честито да е името ти.
С пожелание да имаш много здраве и късмет,
любов и светлина навред!

Нека св. Богородица да бди над теб!

# 101
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Миси, честит имен ден! Всеки ден започва с твоят сутрешен поздрав, благодаря ти за всичко, което правиш за нас! Да си здрава, весела и щастлива, да си заобиколена от хора, които харесваш и да се чувстваш обичана. Hug

# 102

Бесте Султан е явно новият режисьор на сериала

# 103
Честит празник мили момичета!
Здраве и благополучие на всички Вас и семействата Ви!

Миси, честит имен ден!

Хубав ден и прекрасен празник!

# 104

Бесте Султан е явно новият режисьор на сериала

Аз от сторитата й разбрах , че се сбогува със сериала, това бил последният им танц. За следващата серия няма да я има.

Да, наистина сериалът е изчезнал от програмата на руския канал THT , причината не се знае засега.
https://tvmag.ru/article/serials/2023-08-14-tnt-ostanovil-pokaz- … eremom-byursinom/
Общоруската телевизионна премиера на турския сериал „Ако обичаш много“ се състоя по TNT на 7 август. А проектът трябваше да излезе в ефир в понеделник. Днес, 14 август, публиката трябваше да покаже втората серия от оригиналния формат, където епизодът продължава почти два часа.
Въпреки това, от самата сутрин сериалът със звездата „Почукай на вратата ми” Керем Бурсин не се появи в телевизионната програма на TNT. Причините, поради които турската мелодрама изчезна от ефирната мрежа, не са известни. Нашата публикация изпрати официално запитване до телевизионния канал TNT.

Припомняме, че това не е първият случай в нашата телевизия в последно време, когато след излъчването на първите епизоди с турско съдържание предаванията се отменят или отлагат от праймтайм в неудобен час. Най-често подобни размествания бяха свързани с ниски рейтинги.

Общи условия

Активация на акаунт