Пазаруване от Fashion days - тема 5

• 73 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Аз поръчах яке на черния петък-бях питала за него тук/Канейдиан пийк/.Поръчах 2 номера,защото не бях сигурна.М-ката дойде без пуха на качулката.С-ката беше наред-добре,че се оказа,че тя ми е номера.Обадих се и казах ,че освен размера,липсва и пуха/за да не стане ,че аз съм го взела/.Казаха ми да пиша в причина дефектна стока.Върнах М и до сега не се е появил този размер като наличен.явно взимат това предвид.

# 586
  • София
Понеже teta75, а и други казаха, че нещата които са поръчали са били носени и ползвани, затова може да ги въртят из някои от чужбинските им сайтове. Моето дефектно яке го чаках към 2 седмици, нереално дълъг срок, при нормален 3-4 дни..явно отдалече пристигаше..

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 12:11 от elix

# 587
Моят куфар бързо пристигна. Може просто да е бил върнат, без да е отбелязано че е дефектен /криви колелца/, и за това да са го пуснали отново в обръщение.

# 588
Дочаках я тая чанта! Вече си мислех, че няма да се появи, нищо, че е в Спиди от 9-ти. Какъв е тоя график, не разбирам, техен куриер от 9-ти до днес е идвал три пъти за други неща. Ето я. Напълних я вече. Не съм я мерила да кажа кое къде е, но е средна големина и в никакъв случай не е 19 см там, където бяха отбелязани.
Скрит текст:

# 589
  • Пловдив
Тет, покажи Скечърсите?

# 590
Здравейте! Имам следното питане до тези, които редовно получават пратки до изибокс. Пуснах пратка до шкаф, находящ се в магазин Била в нашия град. Дава ми валиден ПИН код за взимане до 12.30 ч. на 1 януари. Нямах възможност да отида по-рано да я взема и днес няма да мога. Утре този магазин Била е затворен, празничен ден все пак. Ако отида на 2 януари сутринта, ще мога ли да си взема пратката, въпреки че ПИН кодът е валиден до 1 януари на обяд? Thinking В крайна сметка 1 януари е почивен ден за някои обекти, това не се ли взима предвид при определяне на срока за взимане? Thinking

# 591
Предвид че куриерите няма да работят на 1.01, е малко вероятно да я вземат за връщане точно на първи, но на 2.01 бих отишла рано още с отварянето на обекта да си я взема.

# 592
По скоро няма да може да я вземете, пратката ще е в кутията, но пинът няма да е валиден, няма да ви я отвори, случвало ми се е, но с автомат на спиди, така че със сеймдей може и да има разлика.

# 593
Има текст в общите условия, че кутиите, “разположени в търговски центрове с работно време” са “изключение за доставка 24/7”, което аз го тълкувам, че може и извън срока да се вземе, защото реално кутиите се намират да го наречем в обект с работно време.
Може и обаче ПИН-а да не проработи…
Те пък и такива общи условия са написали, че…
Било забранено да се получават козметични продукти в кутии на Изибокс.
Аз от Емаг толкова козметика съм поръчвала до кутия и никога не е имало проблем..

# 594
Ами няма варианти много, освен на втори рано да се пробва.
Е, аз бих писала и на сеймдей, и на ФД....ама както си реши.
Максимум 24ч пише, че стоят пратки по ЧП, коледа, НГ.
Все пак е имала време да я вземе.
Като я върнат, си пуска нова поръчка, ако цената е същата...
Все пак да им пише, друго няма какво..

# 595
Има ли нов код за отстъпка Simple Smile

# 596
2083-0051-1973-8767 за 10%
Валиден до 31.10

# 597
  • Пловдив
За много години!
Актуалният код за 10%, валиден до 31.10.2024г:
2083-0051-1973-8767

# 598
Да е честита новата година!

Кодът още вчера го качиха...

# 599
Благодаря за кода!
Много успешни покупки през новата година!

Общи условия

Активация на акаунт