Пазаруване от Fashion days - тема 5

• 73 728
  • 736
  •   2
Отговори
# 600
Харесах си една раничка от Desigual, но във fashion days е изчерпана. Някой поръчвал ли е от официалния сайт на марката? Пише, че доставят с бг пощи, а на тях им нямам вяра…

# 601
Погледнете и в About you

# 602
Поръчах до немски адрес, даже не съм видяла за бг пощи, но и да бях, пак нямаше да се занимавам с тях

# 603
Здравейте! Имам ваучер за подарък от Fashion days, който изтича скоро. Направих поръчка с него, но не съм сигурна дали артикула ще ми стане. Видях следната информация в сайта им:

Правилно ли разбирам, че след изтичането му не мога да използвам ваучера повече? А ако реша да върна продукта? Ако някой има опит и сподели ще съм благодарна.

# 604
Здравейте! Имам ваучер за подарък от Fashion days, който изтича скоро. Направих поръчка с него, но не съм сигурна дали артикула ще ми стане. Видях следната информация в сайта им:

Правилно ли разбирам, че след изтичането му не мога да използвам ваучера повече? А ако реша да върна продукта? Ако някой има опит и сподели ще съм благодарна.
Да, правилно разбирате.

# 605
Епик дейс...нещо харесахте ли си изгодно? Аз май не...

# 606
Всичко, което следя е с по-високи цени от днес....
Епично наистина!

# 607
Всичко, което ми е в любими е с много по-ниски цени /някои чанти с по 130 лв/, но нещо не се спирам на нищо засега.

# 608
  • София
При дрехите, които съм маркирала като любими има повишение, при едни обувки има понижение с епичната разлика от -2лв...

# 609
  • София
При любими не виждам никакво намаление при мен. Сега ще хвърля едно око да видя дали нещо няма да изскочи. Но някои, които пише Епик са със същите цени като преди, та намаление не виждам реално да има.

# 610
  • София
Моите любими и с левче не са намалени. Може пък утре да е техният ред...

# 611
В моите любими има завишени цени и никакво намаление.

# 612
Моите любими са изчерпани както обикновено 😁

# 613
Здравейте, направила съм поръчка на 03.01 предиобед и все още стои на статус “Поръчката беше платена”. Последно поръчвах началото на декември и за това време пристигна тогава поръчката и я бях забравила даже…  Има ли някакво забавяне в момента? Поръчаното ми трябва преди петък, а така като гледам едва ли ще се случи…

# 614
Момичета, има ли код за намаление?

Общи условия

Активация на акаунт