Пазаруване от Fashion days - тема 5

• 73 725
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Момичета, има ли код за намаление?
2083-0051-1973-8767 за 10%
Валиден до 31.10

# 616
  • София
Някой дали е поръчвал пуловери или жилетки на марката Oltre? Ще съм много благодарна, ако сподели отговарят ли си на размера.

# 617
Някой дали е поръчвал пуловери или жилетки на марката Oltre? Ще съм много благодарна, ако сподели отговарят ли си на размера.
Аз не съм.
Влизам да споделя, че за пръв път ми се случи да ми изпратят грешен артикул. Поръчах бяло-червени мъжки маратонки, пратили ми сиво-черни, друг модел, но на същата марка. Казаха по телефона, че ще ми пратят код за компенсация - знаете ли за колко процента са тези кодове и след колко време ги пращат?

# 618
10 лв ми пратиха на мен заради дефектен куфар, който върнах с рекламация.
Реално мога да го ползвам за сума под 100 лева, иначе ползвам другият за 10 процента. Двата кода не се комбинират, тоест мчога да ползвам само единия.

# 619
Здравейте, направила съм поръчка на 03.01 предиобед и все още стои на статус “Поръчката беше платена”. Последно поръчвах началото на декември и за това време пристигна тогава поръчката и я бях забравила даже…  Има ли някакво забавяне в момента? Поръчаното ми трябва преди петък, а така като гледам едва ли ще се случи…

Ъпдейт, свързах се с тях по телефона, поръчката да съм я очаквала към 18.01 ми обясниха от КЦ. Иначе пишело 11-12.01 в системата им.  Безумие…14 дни да се чака поръчка. Не поръчвайте от ФД, ако нещо ви трябва спешно.

# 620
А, ще поръчвам аз, защото са единствените, които бързо връщат пари при върната поръчка.

# 621
Аз имам две поръчки за една седмица, доста бързо ги придвижиха нещата. Но като цяло, като ми трябва нещо спешно, гледам да не разчитам на зададени за доставка срокове.

# 622
Някои продукти идват по-бавно, зависи в кой склад са.

# 623
Явно зависи, да. При мен никога не са се бавили, да не говорим, че последния път ми върнаха парите деня, след който предадох пратката на Еконт.

# 624
Днес получих една пратка, но искам да я върна. Попълних формуляра за връщане и чакам куриер, обикновено Спиди идва рамките на деня, но ако днес не дойде, знаете ли дали мога да я върна сама в офис на Еконт? И на кой адрес се изпращат?

# 625
  • София
tooclose, влезте си в заявката за връщане в профила. Ако генерираната товарителница започва с 1006...., значи е към Спиди. Може да отидете в техен офис и сама да си я оставите за връщане по тази товарителница. Не знам как стои въпросът, ако е към Еконт.

# 626
И аз с въпрос за връщане. Искам да върна пратка през easybox, минах по всички стъпки и ми прати смс с ПИН код, но никъде в пратката няма данни за номер на поръчка, изпращач и т.н. Нали няма да има проблеми? Предполагам, че те се ориентират по кода, който са ми пратили и така може да свържат пакета с изпраща?

# 627
Барбалена, да, няма никакъв проблем. Изпращането на ПИН кода е обвързано с профила, от който е генерирано връщане, което пък е обвързано с номер на поръчка. Малко по-бавно се случват нещата при връщане през easybox, това е единственият проблем - кога куриерът ще вземе пратката оттам.

# 628
Петя, благодаря Hug Занесох пратката малко след като писах

# 629
За пръв път ми се случва кода за 10 % да не намаля.
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A3%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%B … -nike-p6427360-1/
Някой има ли представа защо?

Общи условия

Активация на акаунт