Къде в Пловдив??? - 102

• 34 817
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Търся ресторант, в който да отпразнуваме рождения ден на мъжа ми. Искам да му организирам изненада, става въпрос за 10-12 човека, като по възможност да може да ми помогнат и с някаква украса тип малко балони и големи надуваеми цифри и надпис честит рожден ден.

# 196
Зависи какъв тип храна харесвате, на колко години става, бюджети...
Във всеки ресторант можеш да си занесеш украса и цифри - купуваш и надуваш.
Централ парк последно бяхме на нещо подобно.
Ти си помисли на него какво ще му хареса.

# 197

Проблемът с украсата е, че ще бъда на работа в този ден и смятам веднага след това да го изкарам просто на вечеря за пред него, а там да ни чакат приятелите ни, тоест нямам физически време да правя украса.. За ресторант нямаме кой знае какви предпочитания, вкусна храна и да не е някакъв джангър 😂

# 198

Проблемът с украсата е, че ще бъда на работа в този ден и смятам веднага след това да го изкарам просто на вечеря за пред него, а там да ни чакат приятелите ни, тоест нямам физически време да правя украса.. За ресторант нямаме кой знае какви предпочитания, вкусна храна и да не е някакъв джангър 😂
Препоръчвам ресторант Рандеву в Кичука. Отговарят на всички твои критерии, готвят много вкусно, правят се всякакви тържества там. Преди години и на мен ми правиха подобна изненада там за РД.

# 199
  • Пловдив
От мен - "Алианс" в Кършияка. Вкусно и бюджетно. Съдействат и да тържества Blush

# 200
  • Пловдив
Е колко да не ти е нов? Ако не е от онези изтумбените, няма нужда. А тя умората си е отделен въпрос.

За мен има значение, има и разлика. Но няма да убеждавам никого в нищо.

# 201
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча фирма или майстор за циклене и лакиране на паркет?
В Артистико попитахте ли?

# 202
  • Пловдив
За ресторант препоръчвам пицария Специале до Мол Пловдив. Имат робот-сервитьор, от който пускат Happy birthday, само трябва да предупредите, че ще има рожденик Simple Smile Храната е много добра, обслужването също. Препоръчвам да запазите маса поне два дни по-рано.

# 203
Здравейте! Знаете ли къде в Пловдив продават шоколадови бонбони калинки, срещали ли сте ги в някой от магазините?

# 204
  • Пловдив
Освен Лили Барутчиева, може ли препоръка за психолог за възрастен?

# 205
Здравейте! Знаете ли къде в Пловдив продават шоколадови бонбони калинки, срещали ли сте ги в някой от магазините?
Лекси?

# 206
Мисля, че съм виждала и в Т-маркет при насипните бонбони. Не знам дали ги има постоянно обаче.

# 207

Такива съм купувала преди от Лекси. Към момента не знам дали ги има, защото не са ми трябвали и не съм търсила. Можеш и да звъннеш по телефона да питаш.

# 208
Калинки има в търговиите на Брезовско шосе - складовете на Сигнал 2, Рожен, Братя Гарабедян, Бета 12... Всички търгуват с турски стоки.

# 209
  • Точно където трябва
Къде със сигурност мога да намеря бели ластични връзки за обувки? Знам за магазина на малката главна, но е скъп и неудобен.

Общи условия

Активация на акаунт