Къде в Пловдив??? - 102

• 34 798
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
А като си говорим за подвързване на учебници, някъде около Джумаята дали предлагат?
Не е много близо, но не е и далеч. От две години нестандартните учебници и помагала подвързвам в книжарницата, която се намира до пешеходния мост.

Благодаря на всички за мненията за шалове. Ще видя на всички места.

# 226
А като си говорим за подвързване на учебници, някъде около Джумаята дали предлагат?
Не е много близо, но не е и далеч. От две години нестандартните учебници и помагала подвързвам в книжарницата, която се намира до пешеходния мост.
Това е книжарницата в пресечката към Хуманитарната гимназия ли?

# 227
Здравейте! Въпросът ми е към тези, които живеят в Кичук Париж и пътуват с автобус 37. Откъде минава сега в посока центъра, при положение, че ул. Даме Груев е разкопана? По-рано го хващах от спирката точно до парка Белите брези или спирката до Събота пазара. Сега не знам на коя спирка да отида и откъде точно минава. Благодаря на отзовалите се!

# 228
Здравейте. Някой посещавал ли е тези дни магазина за ученически униформи в Гранда? Има ли големи опашки?

# 229
Това е книжарницата в пресечката към Хуманитарната гимназия ли?
Не. Това е малка книжарничка в дясно от пешеходния мост, ако се застане с лице срещу него. Отсреща на книжарницата е магазина за спортни стоки, който де факто се пада в ляво.
Много я харесвам. Малка, но много заредена. Имат и хубави тефтери, книги, всичко за ученика.

# 230
Те ли ламинират учебниците или просто продават подвързии, защото повечето под подвързване последното имат предвид?

# 231
Здравейте. Някой посещавал ли е тези дни магазина за ученически униформи в Гранда? Има ли големи опашки?
Час и половина чакахме в понеделник, след работа.

# 232
Има ли някъде в Пловдив или около него басейн за плуване, където ще е възможност да се забавляват 9-10 годишни деца на рожден ден?

# 233
  • Пловдив
Има ли някъде в Пловдив или около него басейн за плуване, където ще е възможност да се забавляват 9-10 годишни деца на рожден ден?

Ходили сме на рожден ден на басейните на х-л Санкт Петербург, но беше преди доста време.
за 9-10 годишни ти трябва място с плитък басейн. А и не знам кой басейн все още е отворен /за открит говорим/.
за закрит - не знам

# 234
Здравейте, момичета къде в града мога да намеря магазин за безшевно бельо/колан за бременни или след операция? Благодаря предварително за помощта. Heart Прилагам и снимка за ориентир на това което искам:

# 235
За подвързването - не е ламиниране. Правят го на машина по размер на учебника, но материала е като найлоновите подвързии- мек. Нямам сниман учебник, а тези от миналата година ги върнах подвързани.

За басейн - средата на август на колежка детето беше на рожден ден на съученик на р-т Острова. Имало басейн, детето беше много доволно.

# 236
Не е ли вече студено за басейн?

Здравейте, момичета къде в града мога да намеря магазин за безшевно бельо/колан за бременни или след операция? Благодаря предварително за помощта. Heart Прилагам и снимка за ориентир на това което искам:
Скрит текст:
Търсете в санитарните магазини. Аз лично съм купувала такъв за възстановяване след отворена коремна операция, от санитарен магазин в хирургиите на Пещерско, на първия етаж са два магазина, от този зад вестниците.
По-различен е от показания на снимката, затваря се с велкро лепенка по ширина. Къде в града има подобни магазини, ще трябва друг да се включи.

# 237
На СПС и на Острова сме били на РД на басейн.

# 238
Здравейте! Препоръчайте ми фирма, от която сте доволни, за пране на холова гарнитура.

# 239
Не е ли вече студено за басейн?

Скрит текст:
Търсете в санитарните магазини. Аз лично съм купувала такъв за възстановяване след отворена коремна операция, от санитарен магазин в хирургиите на Пещерско, на първия етаж са два магазина, от този зад вестниците.
По-различен е от показания на снимката, затваря се с велкро лепенка по ширина. Къде в града има подобни магазини, ще трябва друг да се включи.
Много благодаря Heart
Дано се включи и някой който е купувал, защото онлайн няма как да преценя и да нацеля размер.

Общи условия

Активация на акаунт