Къде в Пловдив??? - 102

• 34 825
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
За съвременните компютри няма нужда от антирефлекс, поне така са ми казвали.
А и честно казано разлика не усетих, имала съм със и без.

# 181
Аз съм доволна от оптиката на пл. Мара Малеева, (кръстовището на бул. България с ул. Васил Левски), до денонощната аптека. 80 лв. рамки са най-скъпите, 80 лв. стъклата, но аз държах да бъдат хелиоматик, преди да се наложи да нося диоптрични очила, вместо слънчеви имах такива, без диоптър.

Мисля, че ако имат антирефлекс, са удобни за нощно шофиране.

# 182
  • Точно където трябва
Моите трябва да са с диоптър. Нищо не разбирам. Ще чета какво е антирефлекс, хелиоматик и така.

# 183
Някой знае ли каква е цената на консервните домати на борсата в с.Първенец?

# 184
Моите трябва да са с диоптър. Нищо не разбирам. Ще чета какво е антирефлекс, хелиоматик и така.

Хелиоматик си променят цвета на слънце, стават много тъмни и нямаш нужда от слънчеви очила с диоптър. Сестра ми от години е само с такива стъкла. Скоро си прави нови очила на Мария Луиза, Оптодент.

# 185
  • Точно където трябва
Знам, че са се препоръчвали много оптики, но не ми е трябвало и не съм запомнила. Търся такава с отзивчиви, компетентни и търпеливи консултанти, с голямо разнообразие от рамки. И да не ми свалят кожата. Трябва ли рамките и стъклата да са от едно място?

# 186
От години сме клиенти на оптиката на площада до сградата на общината. Намира се през два магазина от аптеката, която е на ъгъла срещу сградата на радиото и телевизията. Голям избор на рамки във всички ценови диапазон, избор на стъкла, търпеливи оптици, които знаят какво да ти посочат.
Ние конкретно сме контактували предимно с Мария, но другата дама също е много компетентна и любезна.
Имат и офталмолог, който прави прегледи със записан час. Млада, компетентна лекарка, която преглежда подробно, а не само да бърза да ти избери диоптъра.
По късно мога да напиша име на оптиката и офталмолога.
Доволна съм и от Леонардо, но само този, който е срещу театъра. Само там ми препоръчаха компетентно рамки за диоптрични, затъмнени стъкла, точно каквито исках.

# 187
Ели, пробвай ако искаш и оптиката в ДКЦ2, която е на ресторант Стадиона. Жената е изключително любезна и търпелива, ама изключително. Имат евтини рамки, имат и евтини стъкла, избор има голям, имат и по-скъпи естествено.

# 188
Здравейте.Искам да поръчам от Глово супа за децата,че сме в ремонт и няма как да готвя.Кой ресторант бихте препоръчали?

# 189
Щом е за супа Soupe pause, на Железарска.

# 190
  • Близко съм
Бихте ли ми казали, знаете ли, познавате ли семейства с бебе момиченце имащо нужда от дрешки(1- 6,7 месеца са дрешките)

# 191
  • Пловдив
Бихте ли ми казали, знаете ли, познавате ли семейства с бебе момиченце имащо нужда от дрешки(1- 6,7 месеца са дрешките)
Предложи ги във ФБ групата  МаМи В нУжДа.

# 192
Някой може ли да препоръча фирма или майстор за циклене и лакиране на паркет?

# 193
  • Пловдив
За съвременните компютри няма нужда от антирефлекс, поне така са ми казвали.
А и честно казано разлика не усетих, имала съм със и без.
Компютърът ми е нов, но мониторът не е. Има разлика, умората е различна.

# 194
Е колко да не ти е нов? Ако не е от онези изтумбените, няма нужда. А тя умората си е отделен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт