Къде в Пловдив??? - 102

• 34 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Можете ли да ми кажете дали
някъде мога да намеря по- големи пластмасови кутии за еднократно съхранение на храна? Подобни на тези, дето в някои магазини стоят сладки, които се продават на грамаж. Тоест те така - в тях им ги карат, но не съм виждала да продават такива кутии.

# 211
  • Пловдив
някъде мога да намеря по- големи пластмасови кутии за еднократно съхранение на храна? Подобни на тези, дето в някои магазини стоят сладки, които се продават на грамаж. Тоест те така - в тях им ги карат, но не съм виждала да продават такива кутии.

в Метро най-вероятно.

# 212
  • Пловдив
Някой с препоръка за фризьор/ бръснар за мъжко/ момчешко подстригване?

# 213
В Алати съм виждала такива и са стотинки.

# 214
Добър салон за красота, с добър колорист, в който да има и маникюр/педикюр/боядисване/постригване и терапия за коса. Да вляза сутринта и да изляза след 5 часа готова отвсякъде.
(Пък ако има и козметичка за кола маска вътре, въобще цена няма да има мястото)

# 215
  • Пловдив
В книжарницата до Яворов и аз повече не бих подвързвала. Миналата година и един срок не издържаха подвързиите, за разлика от предишните години.
В кой Офис 1 подвързват? Този срещу Метро или в началото на Генерал Данаил Николаев.
Срещу Метро.

# 216
  • Пловдив
И аз отдавна търся добър колорист, но не откривам. Не ми трябва фризьорка, която просто боядисва, а човек, който знае как да постигне цветове, нюанси и тонове, различни от стандартните в каталога.

# 217
От къде мога да си купя лек шал. От тези, с които може да наметнеш раменете си, ако захладнее навън или влезеш в църква. Търся нещо, което да не е скъпо, но да изглежда добре. Среден/евтин ценови клас.

# 218
Откъде мога да си купя такива чанти/кутии за съхранение?

# 219
  • Пловдив
Хубави шалове има в магазин Дафне - на Главната и в МОЛ Пловдив.
Също на Главната има един магазин за дамска мода, мисля че се казваше Роси - там също съм виждала страхотни шалове. Имат и сайт, може да разгледате.

# 220
От къде мога да си купя лек шал. От тези, с които може да наметнеш раменете си, ако захладнее навън или влезеш в църква. Търся нещо, което да не е скъпо, но да изглежда добре. Среден/евтин ценови клас.
От Хумана. В магазина на бул. Българияима винаги шалове на символична цена. Всякакви видове от коприна, през памучни до вълнени.

# 221
Някой знае ли цена ( ориентировъчно) на тетрадки А4  60 листа в Джъмбо?

# 222
  • Пловдив
Някой знае ли цена ( ориентировъчно) на тетрадки А4  60 листа в Джъмбо?
Мога да ти кажа довечера със сигурност, тъй като още пазя касовата бележка.
Но варираха около лев и нещо А5
И 3-4 лв. - А4

# 223
  • Пловдив
За шалове и аз препоръчвам да огледаш някоя втора употреба има страшни находки и разнообразни десени.

# 224
  • гр.Пловдив
А като си говорим за подвързване на учебници, някъде около Джумаята дали предлагат?

Общи условия

Активация на акаунт