Къде в Пловдив??? - 102

• 34 876
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Спийди до Военна болница е до 13 часа днес

# 346
Къде мога да отида днес на преглед за предполагаемо изкълчване на крак в областта на глезена?
Слагаш веднага студено и го вдигаш малко да не се движи. Можеш да направиш компрес с листа от прясно зеле или настърган картоф. Може и някакъв гел с ибопруфен.
Сефте ли ти се случва?
Ако е счупено нещо и се надуе, много боли и не можеш да стъпваш е едно. Ама да се мъкнеш по спешни заради изкълчване...

# 347
  • Пловдив
Знаете ли къде могат да се поръчат от тези малките знаменца, с които уккрасяват улиците, опънати на въженца?  Ама да може и надпис да се отпечата.

# 348
  • Майничка
В рекламните агенции.

# 349
  • Пловдив
duhi_puhi, редовно ми се случваше като по-млада, когато спортувах активно, но и тогава познавах травматолог и отивах веднага при него. Това… преди сто години. Пък и на болка носех. Сега сякаш е по-различно, а попитах точно, за да не се мъкна по спешните кабинети и да правя калабалък ведно с наистина спешните случаи. Минах преглед де. Благодаря ви!

# 350
Дайте ми идея от къде да си купим спалня с гардероб на сносни цени и качеството да го бива?Днес обикаляхме с мъжа ми до Виденов и Идея, изпокарахме се и сега се чудя къде да гледам.

# 351
  • Пловдив
Спалнята ми е от Текрида. Гардероба от Икеа.

В Дизма също може да погледнете.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 20:58 от miraluba

# 352
Някой ходил ли е на констелации в Пловдив, останали ли сте доволни? Имате ли препоръки за някой ? Как протича една такава среща и колко са необходими за резултат?

# 353
Някой ходил ли е на констелации в Пловдив, останали ли сте доволни? Имате ли препоръки за някой ? Как протича една такава среща и колко са необходими за резултат?
Сефте чувам това понятие.. попрочетох малко, не е моето, абсурд да си губя времето с това.
....Например:  По-големите братя и сестри имат предимство пред малките; първата съпруга трябва да бъде уважена като първа.
Ей такива подобни като попрочета, рязко ме отказват..
Къде ги намирате тия секти.

# 354
Това не са секти, а си е метод в психологията. Помага при определени ситуации.

# 355
Духи бе 🤣🤣🤣🤣. Къде ги видя тези работи бе 😂😂😂. И аз за първи път ги чувам 🤭. Ами уж помагали на хората  да си наместят "чакрите" 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️. Още не мога обаче да разбера как протича една такава среща и наистина ли има полза.

# 356
Ма я не се занимавай с глупости. Малка си още чакрите да ти наместват с такива сеанси 😜
Рови Гугъл, всякакви щуротии изкачат, може в тубата да има и клипчета...
Къде ги намирате тия работи...
Има полза - да те вкарат в някой филм и да ти изкарат някой лев 😁😁😁 то така ако ставаше...

Това не са секти, а си е метод в психологията. Помага при определени ситуации.
Препоръчай на девойката.

# 357
Знамената където ги шият за 6-септември ли където са по булевардите
Знаете ли къде могат да се поръчат от тези малките знаменца, с които уккрасяват улиците, опънати на въженца?  Ама да може и надпис да се отпечата.

# 358
  • Майничка
Според мен, по-скоро тип украсата в Капана.

# 359
Такива знаменца имаше в Джамбо. Миналата година купих с надпис честит рожден ден. Доста дълго беше въженцето, с много знаменца, а цената беше ниска. Естествено има уловка- сам ги нанизваш на въженцето.

Общи условия

Активация на акаунт