Къде в Пловдив??? - 102

• 34 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Morkovelka99, понеже реално не съм сменяла ще споделя моите светоусещания.
Повтарям се, че я посещавам в група, но някак успява да ме предразположи да споделям, харесва ми подхода ѝ за различната гледна точка на ситуацията, допада ми както се казва, водила съм сина си при нея поради драми в яслата.
Аз съм малко чешит и ако не ме грабни някой от раз трудно би ми се получило да се отпусна, а камо ли да се вслушам.
Пробвай да четеш подходящи книги, в опит сама да разбереш себе си /разбира се ако ти допада/. Пиши - купи си един тефтер и изливай себе си. Ако трябва по-късно прочети написаното все едно четеш чужд текст, запиши какви емоции/въпроси и т.н. изникват в съзнанието си.
Като цяло много хора изпадаме в дупки, дълбаем в проблеми, чувстваме се изгубени, искаме да избягаме.
Знам, че някои състояния изискват медикаменти, не съм специалист, но след като си направила първата крачка към психолога /на нашата географска ширина все още се гледа с насмешка на това и като глупост/ и нямш мисли за самоубийство според мен нямаш нужда от хапчета.

# 406
Десислава,  би ли казала име, може и на лс.

# 407
  • Пловдив
Ателие за поправка на дрехи в района на Гранд?

# 408
  • Близко съм
Откъде мога да закупя дамска раница? Горе долу на допустима цена? Пепко съм разгледала

# 409
  • Пловдив
Откъде мога да закупя дамска раница? Горе долу на допустима цена? Пепко съм разгледала

Всеки ден минавам покрай един магазин за обувки и чанти, на Д. Талев, близо до кръстовището с Н. Вапцаров. На витрината има поне 20 модела раници. Т.е. не туристически, че там няма значение дали са дамски или мъжки, а такива, които да се ползват като дамска чанта.
В този ред на мисли - във всеки магазин за чанти.

# 410
  • под тепетата
В подлеза на гарата.

# 411
  • Пловдив
Десислава,  би ли казала име, може и на лс.

Стефка Петкова - Еремита център по психотерапия

# 412
Моята раница я взех от магазин Матстар.

# 413
Здравейте.От къде мога да намеря бутилка спрей за олио?Нещо такова ,може и по -голяма ?

# 414
  • Пловдив
В Джъмбо, левчетата.

# 415
  • plovdiv
Моля за помощ-от къде тръгват сутрин автобусите за София,от къде се купуват билети,предварителната продажба ,колко дни е? В Гугъл информацията е  "мале,мале".Дори телефон за справка би ми бил полезен.

# 416
До обяд тръгват от автора Юг. Добре е 2-3 дни преди датата да се купят билети. Особено за първия автобус. На автогарата е касата за София, има табела.

# 417
Автогара Юг. Билети на място в едно малко офисче на автогарата, 16 лева
Предварително не знам, аз отивам половин час преди часа и купувам там.

# 418
  • Майничка
032638063 това е телефонът на касата.
В събота и в неделя понякога няма рейс в 7.30, а в 8.

# 419
Привет,
📝 къде могат да ми направят класически маникюр с обикновен лак
Предпочитам хубаво и чисто студио с прилежна маникюристка

Благодаря🌷

Общи условия

Активация на акаунт