Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 86

• 36 943
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Мечето, поразтърсих се в интернет и според информацията, Амоксиклав предизвиква разстройство. Ако е било само тогава и не е имало друг епизод, нямаш температура, гадене, втрисане, болки в мускулите- не се тревожи. Може да си вземеш биозин мама, ако прецениш. Прогестеронът предизвиква запек, но ти приемаш доста неща, сред тях амоксиклав. Не се притеснявай! Пожелавам ти положителен резултат!
NadezhdaML, много ти благодаря! Успокои ме!

# 361
Направи си за всеки случай и един ковид тест. В момента има комбинирани за ковид и за грипове.

# 362
  • София
Направи си за всеки случай и един ковид тест. В момента има комбинирани за ковид и за грипове.

Има ли в аптеките такива комбинирани? В момента вкъщи аз съм се тръшнала...

# 363
Момичета, днес мина моята 1ва пункция. Лекарката каза, че съм имала доста кистозни фоликули. Аз бях още под упойка и не можах да осмисля въпросите си. На някоя случвало ли се е? Означава ли, че са били презрели?
Нещо каза от сорта на това, че от единия е издърпала 2 игли

# 364
  • София
Кистозни фоликули? За пръв път изобщо разбирам за подобно нещо. Може вярно да са презрели, но как пък така разбра, че са кистозни?
Извинявай, но това къде се случва, Вели?

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 14:12 от NadezhdaML

# 365
Мече, дано да си по-добре. Искам да попитам защо пиеш Амоксиклав? И към всички стандартно ли се изписва антибиотик преди трансфер?

# 366

Има ли в аптеките такива комбинирани? В момента вкъщи аз съм се тръшнала...
Да има в аптеките, към 17 лв струва.

# 367
  • София
Момичета, днес мина моята 1ва пункция. Лекарката каза, че съм имала доста кистозни фоликули. Аз бях още под упойка и не можах да осмисля въпросите си. На някоя случвало ли се е? Означава ли, че са били презрели?
Нещо каза от сорта на това, че от единия е издърпала 2 игли

Никога не са казвали нищо за качестовтото на Я при пункция - обикновенно само бройката на извадените Я, чак на другият ден ембриолозите дават тази информация.

# 368
  • Пловдив
Мече, дано да си по-добре. Искам да попитам защо пиеш Амоксиклав? И към всички стандартно ли се изписва антибиотик преди трансфер?

Изписаха ми го, заедно с другите лекарства. 5 дни трябва да го пия.

# 369
  • София
Мечето, пробиотикът би трябвало да даде резултат. Какъв приемаш? Омнибиотик е добър.
На мен не са ми изписвали преди трансферите антибиотик.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 15:06 от NadezhdaML

# 370
  • гр. София
Аз и двата пъти имах изписан АБ след пункция, преди трансфер.
Всеки лекар явно си има различен протокол.

# 371
  • Пловдив
Мечето, пробиотикът би трябвало да даде резултат. Какъв приемаш? Омнибиотик е.

Имам Лактофлор, затова пия него. Но май ще трябва да го сменя.

# 372
  • София
Мечето, пробиотикът би трябвало да даде резултат. Какъв приемаш? Омнибиотик е.

Имам Лактофлор, затова пия него. Но май ще трябва да го сменя.

Исках да напиша, че омнибиотик е добър. Малко по-скъпичък от останалите, но си заслужава.

# 373
Момичета, днес ми е шести ден след ЗЕТ...и от вчера съм с ужасна кашлица, хрема, отпадналост, без температура обаче. Пия биозин мама, пия стодал за кашлицата. Но имам чувството, че нищо не помага. Едвам си поемам въздух, а болките в гърлото са също така ужасни. Много ми е притеснено. От една страна чакането до теста ме изнервя, от друга страна това състояние ме срива допълнително и физически и психически.
Осъзнавам, че нищо не мога да направя освен да чакам и да се надявам, но просто откачам! 😔

# 374
  • София
аз изкарах нещо подобно - за гърло много лимони, мед и чай, друго само с разрешение на доктор

Общи условия

Активация на акаунт