Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2023

• 125 018
  • 843
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Здравейте, Taklamakan на SHL в Elinor е на 305.00 лева с добавен код: esen15 става 259.25 лева. Има една бройка май. Ако има желаещи ...

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 18:47 от bubanka

# 646
# 647
  • Стара Загора
Абсолютно вярно, само дето не знаех за този код Blush

# 648
  • София
Byredo от Парфюми шоп с капачка ли идват?
Да Simple Smile

# 649
  • София
Във скинс ако имате регистарция, в архивите https://www.skins.nl/en/archives/?p=1&properties=eeab3530965f024a64e10ffaa6713af4

# 650
# 651
Май май ще спираме с пазаруването при тези цени 🤣

# 652
От много време го няма стария урожай! Simple Smile
Много хора вече не споделят оферти и не пишат в темата. Благодаря на момчетата, че са постоянни! Аз също съм в лек застой.
Няма я тръпката от лова на парфюмни изкушения и бързите реакции към кошницата. 😂

# 653
И аз вече нищо не търся. Насочих финансите другаде. Че е време за "израстване" както се казва. Ама ще продължавам да зяпам и да информирам къде какво ново има. Не трябва да ни умират хубавите теми ❤️

# 654
И на мен ми е носталгично какви удари имаше едно време. Нотино както каза някой по-нагоре почнаха да се стискат откъм подаръци. Също ми прави впечатление, че напоследък по-малко находки се споделят било защото просто няма толкова често такива, било защото на малцина им се занимава регулярно да следят по сайтовете и да споделят. Нямам фейсбук и разчитам на споделената тук информация. Парите, които давах преди за парфюми отидоха по други направления.

# 655
  • София
А тези sample discovery sets на Killian винаги ли са така изчерпани или просто е нещо моментно? От 3 вида обща има само 1 сет наличен. И сет от 5 единични ми е трудно да направя, защото почти всичко е изчерпано.

# 656
Идват черни петъци това-онова.Все ще се появи някоя оферта пак.

# 657
Мдааа, офертите вече не са това, което бяха, а и подаръците са силно ограничени и неизкусителни.
На пук на липсващите оферти, ще ви предложа един дребосък, който ми е много любим:
https://parfium.bg/cartier-l-envol-de-cartier-parfium-za-myje-edt

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 23:26 от лорелай

# 658
А тези sample discovery sets на Killian винаги ли са така изчерпани или просто е нещо моментно? От 3 вида обща има само 1 сет наличен. И сет от 5 единични ми е трудно да направя, защото почти всичко е изчерпано.
Не са налични  по принцип и не е въпрос на дебнене. Дори да се появят една-две, друга наличност се изчерпва

# 659
  • Стара Загора
Здравейте, в Parfumi-Shop има наличности на Dior Homme Parfum. Цената е 349.99 лева, с кода за отстъпка -7% излиза на 325 лева. Скоро не бях виждал оферта за него.

Общи условия

Активация на акаунт