Третокласници - 2024/2025

• 22 314
  • 408
  •   1
Отговори
# 405
Плуването на 5 мин. от нас има басейн. Добре, че спомена да отворя сайта ... и треньорката е напуснала, а така хубаво ги юркаше. Сега трябва да видя кой от другите, някой ако ходи да препоръча, моля!
Скрит текст:

# 406
Здравейте! Да се изкажа и аз. Не планирам да ги записвам на занималня. От спорта на дъщеря ми организират и може са я пусна, ако иска. В офиса трябва да ходя в четвъртък и мисля да ги взимам с мен. Давам им 20-30 лева и ги пускам из Бизнес парка. Имат 15 книги за четене и мисля да ги натискам само за това. Не вярвам да успея, но ще се опитам. Когато работя от къщи ги пускам да излизат сами. Момчето играе в градинката зад блока, а момичето ходи и при приятелки в квартала. Не смея да ги оставям сами за цял ден, но ги пускам да излизат сами в границите на квартала.

# 407
Моят ще отиде на лагер - морски, имаме и няколко планирани състезания - 3 по математика, 1 по ментална аритметика.
Аз ви бях писала преди каква ни е програмата за лятото, сега ще е нещо подобно:
юни месец - подготовка за финала на Математика без граници
юли - лагер за 5 дена, и подготовка за менталната аритметика. Това за него е супер удоволствие, защото се решават задачи в един сайт през телефона. И понеже ужасно добре му се отдава, буквално - за награда - му давам да влиза в сайта и да решава, и да ги разбива Simple Smile
Инак, през седмицата - около 2 часа предиобед и 2 часа следобед, алтернативно, се сменя: четене на книжка, решаване на състезание, малко английски, и му купих Четене с разбиране за 3 клас.
Аз пък не съм фен на това да лентяйстват и мързелуват. Презпо-голямата част от времето ще сме на морето, така че и аз правя много за децата. Водя ги на плажа, купувам им сладолед, пускам ги с ролерите да скиторият - без да мрънкам. Те пък, ще четат книжка, а няма само да висят на телефона с аверите си. Не знам как изглежда отстрани, но не е супер амбициозна програмата, нито ги лишава от летни емоции. Предните лета бяха по час и половина/2 пъти дневно. Сега мисля да увелича на 2 пъти по 2 часа.
Като следобедните часове са с едно или две деца, и на всичките раздавам по листи за писане. Което е най-бързо, получава награда. Никое не ми е мрънкало, защото харесват наградите Simple Smile

# 408
  • София
Моята девойка ще чете книжки предимно  през ваканцията. През Юни имат занималня в училище с посещения в музеи, тя ще е до обяд. Една седмица е на дневна занималня с керамика и е записана на още два лагера- един през Юли и един през Август.

Общи условия

Активация на акаунт