Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 650
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 105
Не знам със сигурност, не съм специалист, но мекото масло Пилос в хладилника
ме смути.

# 106
  • София
Калиграфският комплект - днес го разгледах в Лидл - няма интерес към него. Имаше 15-16  комплекта днес.
Имаше хлебопекарни, вакумиращи машинки и куп други продукти от предишни брошури.
Някой питаше за лаковете за нокти - имаше останали бройки, както и топ лак.
Тази вечер купих къдрава салата за 0.79 лв. Дано оцелее до утре. Simple Smile И едно топено пушено сирене, което се оказа доста добро.

# 107
  • София
Накисни обилно салатата в голяма купа със студена вода - утре ще е топ.

При мен маслото Пилос си е с нормална за масло консистенция в хладилника. Дали нямаш проблем със самия хладилник?

# 108
Днес пазарувахме, взех св.врат, картофите ги подминах, бяха много кални и не ми харесаха на вид. Намерих от хваления шоколад Шогетен, който се яде охладен, взех за проба. Продукти за почистване взех, от дисковете за тоалетна чиния - ще ги сравня с оригиналните и ако ми харесат ще купя пак. Търсих Роте грютце, нямаше.А, и едно италианско розе имаше в един от клошарските с -30% намаление.Някой знае ли по каква причина намаляват алкохол? Любопитно ми е, при нас редовно има.

# 109
Не, нямам проблем с хладилника, просто сравнявам с досегашното, което си
беше доста твърдо и малко след изваждане. Сега не е така.
Имам дълбоко замразено още едно масло, но пак на Пилос. Ще видя и от
него какво ще излезе.

# 110
# 111
  • София
sisi_91*, благодаря за новата брошура!
Лично за мен - нищо интересно.

# 112
Аз май вместо краве масло вече се ориентирам към веган блока- веган маслото, к. стои до другото масло, - няма вредни съставки, но е приятно солено. Също толкова вкусно като другото масло, пробвах го и за готвене. В момента е на промоция. Вероятно ще е по-добре за холестерола от другото масло.
Скрит текст:

# 113
Спомням си, че се споменаваше назад тортата червено кадифе. Хубава ли е?

# 114
Подарявам
Скрит текст:

# 115
  • София
Спомням си, че се споменаваше назад тортата червено кадифе. Хубава ли е?
Аз изобщо не можах да я преглътна. Беше ми суха и безвкусна. Черното кадифе ми харесва, макар в темата да са казвали, че преди е било по-хубаво. Има дребни парченца шоколад и е с крем маскарпоне. Състав не съм гледала. Толкова рядко се яде подобно нещо вкъщи, че гледам да е докарано на вкус. Simple Smile

# 116
Здравейте!
Някой да има сушилника на Wileda от тази седмица:
Скрит текст:
Интересува ме дали е стабилен. А ако е ползван повече време - дали се бели покритието и здрави ли са пръчките?

# 117
  • Бургас
Продукти за почистване взех, от дисковете за тоалетна чиния - ще ги сравня с оригиналните и ако ми харесат ще купя пак.  Не са лоши и стигат за по-дълго време от оригиналните, но вече не са в постоянния асортимент, за съжаление. Така че ако ти харесат, зареждай докато има Simple Smile

Търсих Роте грютце, нямаше Предполагам че знаеш, но за всеки случай - стои в хладилната витрина при разните колбаси, сирена  и други от тематичната седмица. Защото аз първия път го търсех на нормалните регали и се ядосвах, че го няма

А, и едно италианско розе имаше в един от клошарските с -30% намаление.Някой знае ли по каква причина намаляват алкохол? Любопитно ми е, при нас редовно има.  Когато нещо не е в редовния асортимент и останат малко бройки или просто трябва да разкара, го намаляват, без значение че си е в срок

# 118
Благодаря, брада! Ще заредя от тоалетните дискове; ротето го търсих точно там, в промоционалния хладилник; а за алкохола не се оплаквам, добре ми дойде винцето, вече знам и защо е намалено. Беше от италианска седмица останало. Благодаря ти Flowers Hibiscus

# 119
Днес проверих маслото на Пилош в самия магазин - и малките и големите опаковки си бяха нормално твърди за масло - нищо по-различно от останалите марки, и със сигурност не беше меко.

И за който питаше за Рьоте грутце - във филиала на Лъвов мост имаше два пълни кашона.

Общи условия

Активация на акаунт