Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 655
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 120
Някой взе ли от спортните детски панталони от този четвъртък? Интрересува ме в кръста за слаби деца ли са? Питам за по - големите размери. 😊

# 121
  • София
Може и да е коментирано, но се включвам да похваля препарата за почистване на съдомиална на WC5. За пръв път го ползвам, направо светна и е като нова. Не очаквах чак толкова добър резултат.

# 122
  • shumen
При нас имаше картофи и днес намалени и взех.

# 123
Съвсем нормално си е маслото пилос.
Какъв е съставът на това веган масло или квото е там?

# 124
Може и да е коментирано, но се включвам да похваля препарата за почистване на съдомиална на WC5. За пръв път го ползвам, направо светна и е като нова. Не очаквах чак толкова добър резултат.
Радвам се, че и други доволни има. И аз го харесвам.

# 125
Съвсем нормално си е маслото пилос.
Какъв е съставът на това веган масло или квото е там?
Ingredients: Shea butter oil* (43%), water, coconut oil* (21%), rapeseed oil* (11%), salt, ALMOND* (1%), emul-sifier (sunflower lecithin*), carrot juice*, lemon juice*, natural sunflower oil flavour.

*Organic.

May contain traces of NUTS.

# 126
Маслото Пилос е добре, хубаво и твърдо, но  ирландското, което взех предната седмица беше меко.

# 127
  • In transit
Ирландското май винаги е една идея по-меко от нормалното. Такива са ми наблюденията.
Загледах състава на веганското масло вчера, от любопитство, но не се вдъхнових. Ще си карам на истинско масло.

# 128
Да, по-меко е ирландското, било от млякото нещо си. Кравето си е екстра, че и полезно.

# 129
Днес купих намалено биволско масло от италианската седмица. Доволна съм.

# 130
  • In transit
В понеделник в един от варненските филиали видях, че са изкарали залежали/забравени стоки от Делукс. Имаше гъби, филе от риба тон и още две-три неща. Цените бяха много добри, т.е намалени. В коша имаше Коломби с 30% и малко смачкани кутии.
Обаче вчера в нашия филиал не видях нищо и се чудя, дали просто във въпросния филиал са чистели забравени количества? Някой да е забелязал подобни стоки в хладилниците?

# 131
Днес видях в Лидл Плюс ,цяла нова секция с намалени нехранителни продукти с карта. Коментирали ли сме го - кога се появи това ..нещо съм го изтървала в брошурата( някои неща ги имаше и там намалени , но нещо съм спала пак Wink )
Иначе ,в понеделник ще ходя за някакъв уред за косене 6 в 1 и ще видя какво още сега Wink

# 132
Днес видях в Лидл Плюс ,цяла нова секция с намалени нехранителни продукти с карта. Коментирали ли сме го - кога се появи това ..нещо съм го изтървала в брошурата( някои неща ги имаше и там намалени , но нещо съм спала пак Wink )
Иначе ,в понеделник ще ходя за някакъв уред за косене 6 в 1 и ще видя какво още сега Wink

От миналата седмица е.
Част от артикулите в асортимента са намалени попринцип, а с Лидл+ има допълнително намаление върху вече намалената цена без карта.

# 133
Подарявам
Скрит текст:

# 134
Подарявам:
Скрит текст:
подарен

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 16:01 от Viara T

Общи условия

Активация на акаунт