💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 327
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 195
Според и мен и двете американки са хвърлили по едно око - Дени на Румен Радев, а Виолета на Мастагарков Sunglasses

# 196
  • Другата България
Че тя може да му е леля!

# 197
Според и мен и двете американки са хвърлили по едно око - Дени на Румен Радев, а Виолета на Мастагарков Sunglasses
Да бе, Румен ще остави естествено чаровната мис България заради мис патешка уста, как пък не, да не е толкоз закъсал

# 198
  • Пловдив
За Виолета съм на същото мнение.

Много харесвам синия отбор. Всички са готини.
От Гладиаторите харесвам Цецо и Радо.
От Амазонките - русата с дългата плитка, Ива и Цвети.

Туньо като типаж ми напомня за Неделчо.

И последно да кажа... Добро впечатление ми прави, че този сезон няма чужденци.

# 199
Голяма мадама е тази Теодора. Всичко си има, пък и характер, женственост...

# 200
  • На Изток от Рая
Днес я видях тази ревла Виктория в мола, там поне страшни животни няма:grinning: Според мен, ако не се откаже сега, ще я номиниратще, ще симулира някаква игра и ще си замине по живо по здраво

# 201
  • София
Румен днес е предложил брак на Теодора, така че няма драми с Дени. 😁

Бай Ганьо е същински Тошко, от втория ден заплашва с шамари, казва на друг да мълчи.

# 202
  • Другата България
Цвети и Оряшкова определено са прецакани с тоя куц отбор.
Много приятна близначка също. И Ива. За Ситнилска още нямам мнение.
Мудева за момента ме изненадва приятно.

# 203
И на мен Туньо ми напомня за Неделчо, още от визитката😉.

# 204
  • София
Амазонките не са толкова зле като каст, слабо се представят Виктория и Радосвета. Нямат обаче силен лидер, някой, който всички да слушат, хаотични са. Мисля, че ако бяха в смесени отбори, щяха да изпъкват.

# 205
Виктория дали не си е мислила гледайки предишните сезони, че това на реката е за пред зрителя. Снимат там нещо и после хоп в хотелче.
Май направо си го каза. А Неделчо и Туджаров толкова се стараха да убедят всички, че това не е вярно.

# 206
Предходните два епизода ги минах малко на диагонал, но този го пуснах от началото и още доглеждам.
Харесва ми кастинга.
Не е особено честно делението само на мъже и жени.
Някои от мъжете са дразнещи - Пеньо, пискливият рефер също.
За момента май фаворит ми е Цвети - много ме впечатли това момиче още в началото - респект! Flowers Hibiscus

# 207
  • Вестерос
Скачам и аз в темата, гледах паралелно. Доволна съм от резултата

# 208
Е, да си сложи връзка на очите ли? Хубав е Кен, няма нищо по-естествено да бъде загледан. Тя не е кьорава все пак. Всички модели по списанията може да са й синове, да не гледа? Друго ще е вече, ако се започне открит флирт и мераци за повече. Това не бих го разбрала.

# 209
Като я гледам русата ревла и си мисля, защо не вземат да ги учат тези деца в училищата, че "някакви много страшни животни" в България нямаме.
Ох, не знаете вие колко е страшно... И аз съм като нея. 😥За мен всички пълзящи твари там са "много страшните животни" и не се е намерила сила, коато да ме успокои. На палатка никога не съм била по тази причина, няма и да бъда! Ужасно е да изпитваш такъв ужас от пълзящи гадини, ама никой не си го е пожелал сам.

Общи условия

Активация на акаунт