💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 346
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 480
  • Брюксел / София
Реакцията на племето на Ганьо била “подкреПВаща”, според него . Мн просто момче!
Дунев постъпи правилно.
Оряшкова, ако пиша правилно името, се представи страхотно, а и е свестен човек.

# 481
Гатьо го преживя и сам каза, че е бил последен.
И Мани 1 казваше, че е силен играч.

# 482
  • Буркина Фасо
жълтата скочобра Виктория беше за тази битка. калта щеше да я нахрани Smiley

# 483
Невероятен Дунев. Единици са олимпийските вицешампиони и той доказва и на 50 години, защо е бил точно той 94 година.

# 484
Защо Дунев се прибра по тъмно, а останалите - не?

# 485
Ама вярно са си истински прайд гладиаторите🏳🌈😁

# 486
  • Другата България
Естествено, че постъпи правилно Дунев, той допуска, че така ще може да “плати“ за дъщеря си, кой родител няма да го направи за детето си! Те са силни, в изгодна позиция за момента, племето като цяло.
Но очаквам да не останат очаровани, да видим.

# 487
Браво на Дунев. Логично взе грошовете. Племето в момента е в доста силна позиция по всички параграфи. А е ясно, че грошовете са важни за всеки играч. Очаквам останалите уж да демонстрират разбиране, но да недоволстват зад гърба му.

# 488
Според мен Дунев скоро ще бъде цел на всеки за гласуване. Прекалено силен. И то на 50 години. На съветите е ясно че всеки ще праща него на елиминации. Изненадва ме всеки ден колко е силен. Дано да стигне по-напред!

# 489
  • Другата България
Да, както казах - слага мишена на гърба си.
Аз също искам да стигне колкото се може по-напред, не вярвам да му дадат чека.

# 490
Не мисля, че ще е мишена. Полезен им е. Ранното пращане на номинации и елиминации само ще му донесе грошове. Със сигурност първа мишена ще е Момчил. Виолета не го понася. Ама и той ще се върне по-богат

# 491
Дребното русо девойче взе много да ме дразни с глезотиите си. Пица щяла да яде.🙄 Тя все чака някой да я гледа, да я слуша, да и съчуства, път да и направи... А като нацупи джуни и пусни някоя сълза и направо изтръпвам. 😬Изобщо не понасям такива кифленски глезотии.
А Мудева все повече почва да ми харесва с начина си на мислене.

# 492
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оряшкова и Дунев са уникални спортисти и двамата, страхотни хора и шампиони. Гатьо нямаше шанс на последното изпитание, липсват му търпение и здрави нерви.
Неочаквано за мен, но брокерката от САЩ започва да ми допада, ще видим как ще е натам.
Амазонките им симпатизирам с изключение на червенокосата и русото мрънкало, другите са ми ок.

# 493
  • Пловдив
Браво на Дунев, очаквах да вземе грошове, но не очаквах да са толкова малко за такава изморителна битка. Освен това предимството им щеше да е направо смешно. Старейшините като цяло са много комплексен отбор и ще се справят и без някакво предимство.
Хвана ме яд за Амазонките, те гладни, няма да им дадат храна, а огън.

# 494
  • Буркина Фасо
Гатьо го преживя и сам каза, че е бил последен.
играта приключи след като имаше победител.
втори и трети бяха за момента, а не до края на играта.

Общи условия

Активация на акаунт