💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 366
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 660
Излъга ги Дунев - според мен изцяло стратегически. Взе предимството и се опита да си осигуря някакъв комфорт в племето, за да не се превърне в мишена заради решението си. Все пак това е игра и целта на всеки е да стигне колкото може по-напред. Като добавим и желанието му да помогне на дъщеря си, съвсем разбираема става картинката.

И аз виждам два диска в ръцете на Оряшкова, не се наемам да коментирам дали тя е разбрала, дали ги е взела умишлено и т.н. Кофти, че продукцията отново дава поводи за съмнения, при това на толкова ранен етап.

# 661
  • Варна
И това е вярно.

Дунев може да каже каквото си иска на съплемениците си. Това е игра. Той я спечели честно и имаше право да избира. Има право и да блъфира, и да ги метне. Като нищо в един момент грошовете ще му ги вземат, за да върнат дъщеря му. Пък и да не е така - негови са си.

# 662
Ей, а всичко вървеше толкова добре- изведнъж тези два диска. И няма да направят изявление за нищо, така че вината ще остане в Мария, както и съмнението, че тя мами. Много тъжно- и да е вярно, и да не е вярно ще бъде като в приказката -"беше замесен в кражба, ама него ли го обраха или той открадна- не помня". Много ми е тъпо. Отнеха ми радостта от лекотата, с която гледах досега.

# 663
Точно пуснах отново вчерашният  епизод за да чуя, къде Дунев казва, че ще загуби за да помогне на жените. Вчера изглежда мухите съм бляла и това съм го пропуснала.😁 За жалост при мен точно тогава накъсва записа и има изрязани около 5- 6 минути. Така , че не ми се получи. 😔 Ама за сметка на това видях отново колко са свидливи от продукцията. 🫣 Може ли вече трети сезон едни прилични чаршафи да не купят за тази резиденция. Пак чаршафите са на топка по средата , все едно направо върху матрака спят. А съм на 100% сигурна , че не са нови матраците и доста хора се извъртяха през годините да спят върху тях. Ами гнусно си е. 🫣Стискам им палци на продуцентите догодина да си намерят спонсор-  фирма за спално бельо. 😁
 Другото , което ми направи впечатление е че Румен го изписваха в епизода , като приятел на Мудева. Е бива ли така.😁 То че и е приятел , приятел и е, ама гавра си е това . Поне в предните епизоди го пишеше учител, а в този са го понижили. От президент  до просто приятел на Мудева. 😁Дори и първото и име не беше изписано.Вземете се в ръце продукцията !!!Може ли гаф след гаф и то още на първите няколко епизода. Дори не ми се коментира гафа с дисковете на Оряшкова. То е ясно , че е бил поправен и никой не е бил ощетен.  Първо накрая дисковете бяха отделни десет, слепени нямаше. И второ тя беше съвсем малко по напред от ГатЮ. Той не би ли забелязал , ако тя го мине с цели две обиколки ? Той , че ГатЮ не е ядрен физик е ясно  и от самолет, ама чак толкова прост ме съмнява да е. 😁 А и Дунев, нали ако беше така тя щеше да е изравнена с него. А и двамата са професионалисти, няма начин да не са си броили обиколките. И няма начин, вярвам го с цялото си сърце , Оряшкова да лъже. На 99.9% съм сигурна , че е гаф на продукцията, както в предните игри, с топките и с мрежата.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 17:50 от Joy 05

# 664
  • Буркина Фасо
Аз изгледах отново финала на епизода. Ами излъга си човека, Димо изобщо не беше даже намекнал леко за такова нещо,че може да потрябват за някой друг. Направил си е стратегия, как да излезе най-чист пред племето.
как може да се твърди, че е излъгал, като той няма задължението да казва истината?
иначе и аз де зачудих как жената след като изоставаше с почти 1 обиколка от двамата мъже изведнъж се оказа пред червения. но това ни го показаха по ТВ.

# 665
  • Sunshine state
Какво точно е казал като лъжа? Аз уж внимателно гледах, а не останах с такова впечатление.
А това с Мария и двата диска е абсурдно, за мен тя изобщо не се е усетила и в мен не остава никакво съмнение за каквото и да било.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 17:58 от Pupitka

# 666
Ама какви бяха точно думите на Дунев? Защото от коментарите тук съвсем се обърках? Grinning

Не беше ли нещо от рода на, че ще може да ги използва да помогне на някого, което по същество изобщо не е лъжа? Rolling Eyes

Щеше да е лъжа, ако беше споменал, че Димо мотамо му е казал, че с тях може да помогне на Никол. А тя изобщо не беше спомената.

Също така - ако е гледал предишните сезони поне малко, Дунев със сигурност знае, че правилата се променят в движение и всичките високопарни думи на водещите за предназначението на спечелените амулети и прочие също са си един голям кьорфишек и се използват както продукцията реши/позволи.

Така че думите му нито противоречат на дрънканиците на Димо, това, че останалите започват да си досъчиняват разни неща по тях, си е техен проблем, нито отсега, поне за мен, е ясно, че на по-късен етап той няма да ги използва да помогне на някого друг освен себе си Grinning

Pupitka, и аз изобщо не разбрах в какви големи лъжи го обвиняват.

# 667
Joy, това за изписването на Румен като приятел на Теодора не е лично към него. И аз се възмутих като видях, че изписват Дени и Никол просто като нечии дъщери.😃 Явно това е идеята, те са бедстващите близки на някого.

# 668
  • Sunshine state
Ами думите, че евентуално ще помогне или ще му предложат разговор с дъщеря му каква лъжа са? Ставало е в предишни сезони и не е недопустимо, че да се приеме като лъжа. Глупости са това. Човекът си разиграваше теории за в бъдеще и си размишляваше на глас.

# 669
  • София
Нищо чудно и да му е внушено от редакторите или да е изрязано. Мен ми е все едно и да е излъгал, не виждам драма, част от играта, но повече залагам на екипа.

# 670
  • Sofia
Изчетох ви най-накрая.

Не критикувам Дунев,че взе лично предимство вчера,но за мен лично е по-хитро да не го правиш на първото капитанство и на първата игра.Защото,колкото и да се правят на разбиращи и толерантни останалите,второ може и да нямаш.
Тук идва и разликата с Оряшкова.При нея не мисля,че изобщо щеше да стои дилемата "лична изгода или за благото на всички",независимо къде се намира племето.
А пък и парите бяха достатъчно малко.Не виждам и как точно биха помогнали на дъщеря му.Освен ако в даден момент не му предложат да я откупи.Защото тя друг шанс да влезе в играта няма.Не я виждам да победи в каквато и да е битка при Изгубените /и не само при тях😉/.

Аз нещо изтървах- какъв е планът за племето Изгубени? Дано някой мъж от там влезе в Амазонки и жена в Гладиатори, че така строго разделени полово ще е тегава работа да изкарат до втори етап, Амазонките не ще видят бял ден
Жена при Гладиаторите за сега няма как да влезне,защото никой от тях няма жена-роднина при Изгубените.

# 671
Лъжата не е голяма. Просто Димо каза, че парите може да му потрябват по-нататък в играта, а Дунев каза пред съотборниците си, че според Димо парите ще му трябват за дъщеря му. При това нямаше и намек, че  Изгубени още са в играта.
Негово право е да вземе грошовете, ако реши да излъже – ОК, така е преценил да се измъкне от ситуацията, а наше право е да преценим и всеки за себе си да му сложи етикетче какъв човек е.

# 672
  • Sunshine state
Изчетох ви най-накрая.

Не критикувам Дунев,че взе лично предимство вчера,но за мен лично е по-хитро да не го правиш на първото капитанство и на първата игра.Защото,колкото и да се правят на разбиращи и толерантни останалите,второ може и да нямаш.
Тук идва и разликата с Оряшкова.При нея не мисля,че изобщо щеше да стои дилемата "лична изгода или за благото на всички",независимо къде се намира племето.

Абсолютно съм съгласна с това. И аз така мисля.

# 673
Това, че Дунев е споменал директно дъщеря си, явно съм го пропуснала Simple Smile

Нищо Simple Smile Съчинил си е, а не е трябвало според мен. Можеше да постигне същия ефект с по-малко приказки, но на място.

# 674
  • София
И аз мисля,че Дунев трябваше да вземе предимствo за племето.Все пак това е първо капитанство,да не говорим колко нелепо прозвуча това тяхното "един за всички" .
Аз лично се поставих на негово място и си казах по ягодите,след това търчане сега трябва да се правя и на патриот и направо зяпнах след неговия избор Simple Smile
После ме довърши с изявлението си пред съплеменниците си.
Накрая му се ядосах като зрител.Така де -той иска по някакъв начин в играта да влезе дъщеря му,която ,как да кажа, не е за този формат...Нищо лично,то си личи колко е добричка и сладка Никол,караше ме да се усмихна на визитката й.Тя е за Сървайвър с по-леките игри,а с тази нейна доброта и чар ще плени всички и няма да я номинират. Simple Smile
Като цяло след снощния епизод смятам ,че червените са най-сплотени,при жените е змиярник,а сините...те са най-интересни.Събрани са стратези и дори допускам,че може да има саботажи ,за да влезне някой роднина от изгубените.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 18:42 от avicom

Общи условия

Активация на акаунт