💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 366
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 210
  • Дубай
Е, да си сложи връзка на очите ли? Хубав е Кен, няма нищо по-естествено да бъде загледан. Тя не е кьорава все пак. Всички модели по списанията може да са й синове, да не гледа? Друго ще е вече, ако се започне открит флирт и мераци за повече. Това не бих го разбрала.
Баш като мераци ми прозвуча на мен по едно време...

# 211
  • София
Аз като казах, още в началото , че Виолета ще изненадва се оказах прав. Точно на типаж ала Джаферович ми е, и май ще си я държат сините като пъзелистка. Е те и сините са ми фаворити за сега, гоелми са свежарки , особено Туньо, който мисля, че също ще изненадва с качества.
Оф до последно стисках палци за амазонките , да вземат стопанството , но уви. Има бая плява за чистене сред тях, особено Викито ( която в началото си мислех, че може да е нежду ала Мани или Елизабет, но уви...) и Радосвета наложащо. Мудева ми е на кантар. Иначе искам да видя още от Ситнилска и да покаже заложби.
Гатьо/ Пеньо още си живее в армията и на мисии.  Засега любимци от червените са ми викинга и Калоян. Съдията хем ме кефи, хем дразни. За другите нямам мнение.
От отшелниците искам да се върнат в играта, Васил, Дени и Радев, но без неговата си пандичка, че не ми се гледат пак ред сълзи, ред сополи като оригиналните панди миналият сезон.

# 212
😈 ,мерси за темата!
Като за първа игра всички бяха като зашаматени-кой обърка топките, кой ги забрави.
Но пък се смях с глас.Отбор гаднятори,няма да ми е любимия ,но ще ми бъде най-колоритния.Почна се още от увиването около
Пеньо,Гатьо или как беше.Този последния един път не уцели правилната ръка-разбраха се да вдигат дясната, а той другата.Онзи с гласеца как пък не спря да намила.Ясно е че не са особено умни, но пък затова интриганти.,набързо успяха да мишенират новите момчета.
Симпатизирам на Амазонките,без на тази Виктория(тя ли искаше капитанка да става),.Не стига, че искаше да опитва и още, Ами не спря да мрънка и реве.Ай префърцунване-като те е страх от мечки не ходиш в гората.
Старейшините -всички са ми хлъзгави и малко в повече демонстрират любезност.Дени и майка й - нещо,още не мога да определя-дразнещи са ми.Питах за този Момчил дали е участвал някъде, но по-скоро ми заприлича на някого с поведението си.Сетих се и на кого,Но😉няма да кажа(че ще се върнем много назад)

# 213
Баш като мераци ми прозвуча на мен по едно време...

Не се знае все пак какво снимат-режат-вадят от контекста. Поживем увидим.

Аз не изключвам истериите на Виктория да са само поза и за огромна изненада и възхита геройски да пребори всички страхове.
На първата игра сякаш беше доста активна.

Едит: Сега като се замисля, Деси Слава и тя май не му е връстничка. В края на краищата, ако на Кен не са му неприятни подобни мераци към него, кои сме ние да съдим?

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 00:50 от NotMyCircus

# 214
Цвети и Оряшкова определено са прецакани с тоя куц отбор.
Много приятна близначка също. И Ива. За Ситнилска още нямам мнение.
Мудева за момента ме изненадва приятно.
Аз не знам дали вече е коментирано (извинявам се, не съм прочела всичко), но Мудева беше състезателка по спортни танци и то една от топ танцьорките, гледала съм я много пъти в залите, танцува страхотно. Но друга ми беше мисълта, като танцьорка тя все пак би трябвало да има стабилна физическа подготовка, не бих се изненадала, ако се представя добре на игрите.

С което се записвам в темата Grinning Още съм назад в гледането, трудно ми е да се ориентирам кой кой е, има симпатични участници, но засега още не съм намерила "моя", ще трябва още да ги разучавам Grinning

# 215
  • София
Нареждам се и аз сред фенове и зрители. Благодаря за темата!
Харесва ми кастът, чак толкова големи дразнители нямам засега. Някои са ми идея по-симпатични от други. Неравностойни са отборите, както и битките.

# 216
Записвам се в най-добре оформените и поддържаните теми за най-интересното ми бг шоу реалити. Ще ми е драго отново да чета и комуникирам с приятни събеседници 😎

# 217
  • Варна
Моника само викаше Айде бе и на пъзела седеше отстрани..
Виктория - много зле...
Симпатизирам на Дунев, Ива и Цвети като физически способности! Близначката и Туньо също се представиха чудесно днес!

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 01:35 от Smurfie

# 218
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oтново страхотен епизод.
Изненадана съм от Туньо (що за име?) ,за мен той е изненадата на епизода.
Гледаш го един такъв смотан и слабичък,а мина набиранията като маймунка.Отделно си личи,че има чувство за хумор и ще е забавен.

Цвета Мрънкалото си продължава и в този епизод,но си признавам,че беше права.Онази русата как й се извери "тихо,бе" беше грозно и аз ако съм на Цвети,ще го помня и при първа възможност ще я номинирам.

Гатьо си е Ганьо,типичен мутренски,балкански профил. Нека стои дълго,за да ни забавлява. Тошко+ ямболския Бек в едно.
Виолета продължава да ме дразни. Какво се е нахвърлила върху Момчил и това е..като обсесия наистина.
Ще номинира момчето и това е.
Крум ме разби с този глас,с глас съм се смяла.

# 219
Здравейте и от мен. Diavolo, мерси за невероятно добре направената тема.

Мисля, че решението да отделят мъжете и жените е с цел да покажат на по-тъпите зрители, че първите са много по-силни от вторите, което е напълно ненужно. Играта беше интересна, но някак не ми беше приятно като знаех от самото начало, че жените ще изостанат. Иначе съм приятно изненадана, че момичетата минаха задружно стената.

Най ми харесва отбора на Старейшините, но американката доста вкисва атмосферата в групата. Закачката ѝ с  модела може да е с цел да го приобщи към нейния лагер. Ласкае го и той се връзва.

Момчил е голяма работа - първият участник, който запали огън с клечки.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 01:50 от LadyCharming

# 220
Всъщност, Туньо е Трифон Симеонов, има лека интелектуална самоирония и ирония по принцип при него, която ме радва, ще видим по-нататък.😉

# 221
Да, Туньо ще се окаже скрита лимонка. Показа точен мерник и каза, че се е готвил цяла година за формата.

# 222
Нелепо е това деление на мъжко и женско племе. Явно са искали да си гарантират по този начин по-малко изгонени жени и съответно по-голям шанс за женска победа накрая. Всяка година разправят как не всичко е сила и жените имат своите предимства, ама все едно и също става. Жал ми е за тези, които отиват на реката и спят под звуците на чакали. Защо някой изобщо ще иска да се подложи на такива условия плюс дългите изтощителни игри под жаркото слънце плюс спането под дъжда и всичките рискове за здравето, глада и мизерията срещу толкова скромна награда? Head Band

# 223
Трети поред епизод не проумявам какво търси Радосвета във формата и какво по дяволите си е мислела като се е записвала на кастинг.

И понеже във всички сезони присъства сценария "голямата работа" да бъде победена от сравнително жалък аутсайдер, съм склонна да сложа 5 лв., че  Ганьо ще си замине от Виктория. И когато това стане, смехът ми ще се чуе до другия край на България.

# 224
  • Sunshine state
Оряшкова, Цвети, Теди и другата руса със С беше фамилията ги измъкнаха момичетата до пъзела. Останалото в отбора е плява. Виктория ме дразни напоследък доста - настояваше да мине още веднъж на металното съоражение при положение, че знаеше че шанс и излишно им загуби време. Много нахална. Дано я изритат скоро.
Мария е много приятен и разбран човек, дано остане по-дълго. Лошо впечатление ми направиха мъжете - нагли, с непокрито самочувствие и агресивни.
Радвам се за старейшините, бях за тях. Дунев е богатство за отбора. Виолета е нахална, устата и конфликтна. Добре, че Момчил и останалите мъже са възпитани и за сега не поддават на простотията й.
Мартин е приятна изненада - справи се учудващо добре с плуването. Туньо беше шемет на желязото. Владо обаче ги замота.
Стопанинът на стопанството е съшият като миналата година - спокойно може да участва във филм на ужасите. 😂

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 03:34 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт