💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 325
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, дали ще има повторение на игрите по някоя от телевизиите.  Тъй  като го дават едновременно със Фермата. Или пък на Фермата. За възрастен човек питам !
В нова плей има записи на предаванията без рекламите. На територията на България са достъпни за всички.

# 226
На мен много ми хареса как се представят до момента племето на "Старейшините" , засега се представят добре въпреки , че не всички са спортисти. При тях е въпрос на време да започнат интригите и разделението , интересно ще ми е да ги видя на реката.

# 227
Момичета, тази година резиденцията е същата сграда/комплекс, като от предният сезон нали ?

# 228
  • Sunshine state
Момичета, тази година резиденцията е същата сграда/комплекс, като от предният сезон нали ?
Да, същата е.

# 229
Стопанството и той е същото , реката и тя по-горе казаха вече , че и стопанина на стопанството е същия. Той между другото ми направи впечатление , че когато ги посрещна им каза за градината , че ще работят в нея от "сутрин до вечер"!   Все едно има някаква работа в нея , има работа за един човек , който да работи един час всеки ден и това е.

# 230
Анкетата за качество на епизод 3       (от 4-ти септември).   
Кликнете картинката.

# 231
Това момче в профил страшно много ми прилича на Георги от миналия сезон! Даже като го видя и си викам Абе този и в новия сезон ли е? 😂

Аз на първите секунди на лотката гласа му ми заприлича на този на Георги, викам си А това ще да е брат на Георги, но нищо такова не казаха във визитката
И по физиономия, глас, стойка, изравняване прилича на Георги

# 232
Може да имат друга роднинска връзка - да са братовчеди например.

# 233
  • София
Аз разбрах, че са приятели.

# 234
То не пречи и да са роднини. Или роднините не са приятели?

# 235
Леле,като не им помня имената и само връщам на първия пост да гледам за кой говорите 😁

Дяволо, страхотна тема, благодаря!

И аз не харесвам това разделение, дразни ме. Това сексистко, балканско държане на мъжете ме дразни неимоверно. Ние сме голямата работа, силни сме(физически), но не отчитаме колко сме глупави и накрая пак се завъртаме покрай жените защото не можем без тях. На фона на ежедневието ни ме дразни всичко това неимоверно. В племето на жените, както и в това на мъжете, има всякакви. Да имат си котви, дето ще ги влачат.
И аз не разбирам преиграват ли като отидат на реката или са си мислели, че са на хотел? Нали доказваш нещо там? Аз не се бутам, защото знам че не мога, ама те?

Старейшините са интересни, но и там ще се разделят на групи, въпрос на време е.

Кой викате е запалил огън?

# 236
Благодаря Дяволо за темата.
Хареса ми епизода. Не ме дразни толкова Цвети, още повече - беше права. Жените щяха да са на стопанството, ако я бяха послушали.
По-голямо мрънкало е Виктория и доста бездарна.
Грешката, обаче е на капитана Оряшкова. Трябваше да послуша даскалицата и да не я пускат първа. Имаше шанс да не обърка топката. И трябваше да спре Виктория да репетира на халките. Това им изгуби ценните 10-20 сек., които не им достигнаха.
Виолета ме дразни леко. За сега. Момчил е сприхав, но има и възможност. От 1 епизод е в коалиции Виолетка и ще дразни все повече.
Гатьо си е Гатьо. Толкова може. Сложиха мишената на гърба на двете момчета.
До тук е интересно.

# 237
  • софия
Брутроооо. Кафе, чай и каничка с мляко, днес изборът е голям.
 Дяволче, благодаря за чудната тема. С глас се смея на снимката на амазонките. Жесток кадър.
 На анкетата бях, като дете в сладкарница "дададададаа".
 За сега нямам много дразнители. Вики и Ганьо май са ми най-вадещи очото. С Крум много се смях, като анимационен герой е и покрай това, чакам с нетърпение на Неделчо анимациите. Пълно е с потенциални карикатури.
 Гладиаторите, милите, бяха, като мажоретки. Големи съчетания, големи размисли и страсти каква песен да изпеят. На играта мускул, мускул, тестостерон, после пак мускул и когато стигнаха до използване на мозъчни клетки се започна великото почесване.
 Старейшините са машина, според мен там социалната игра ще е огън и жупел. Ще бъдат интересен отбор.
 Амазонките направо ги забиха в трета глуха. Обаче им се радвам на момичетата. Голям потенциал има там. Вики и Радо.... не и запомни името трябва в най-скоро време да ги чистят и тогава ще имат някакъв шанс.
 Гатьо довечера ще се гъта май. Голямо пребиване се очертава. Стискам палци на Оряшкова да им натрие носовете на капитанската битка, макар, че като видях трасето не мисля, че има голям шанс срещу мъжагите.
 Ай, хубав ви ден и дано сколасам от довечера да си бърборя с вас в реално време.

# 238
Бисерите на патешката уста:

- Постоянно ми падат клепачите!
- Също сме хора, нищо че сме от слабия пол!
- Искам да се почувствам човек, не жена а човек!

# 239
Не го доизгледах вчера предаването, но прочетох коментарите ви. Нещо не я одобрявам тази цялостна концепция, направо е скучно предвидимо. Кой въобще се заблуждава, че жени и мъже са равни като физическа сила, за да направят изцяло мъжки и женски отбор? Мъжете пък от своя страна като са сами, почват да си играят на андрогенна доминантност и изглеждат нелепо.  Истината е, че добър отбор и интересна игра става и с мъжко, и с женско начало, както е и в живота- трябва да има баланс. Това засега не ми се гледа,  мудно е.

Общи условия

Активация на акаунт