💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 410
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 270
  • España
Бисерите на патешката уста:

- Постоянно ми падат клепачите!
- Също сме хора, нищо че сме от слабия пол!
- Искам да се почувствам човек, не жена а човек!

Също и , че ще трябва да си легне между някакви страшни зверове ….. в същото време се опънала между съотборничките се ….😃😃😃!

Дяволче, разкошна тема , както винаги !

# 271
  • Дубай
Привет от мен! Пак съм аз и не съм спирал да следя какво се пише тук. Искам да Ви съобщя, че ЧакалКаст вече е “ЧакалКаст с Жоро” имаме ново студио, пак каним участници и правим интересни разговори. Очаквайте да покрием почти всички участници от сезона и също да влизаме в БГмама и да се консултираме с вас и вашите въпроси, които искате да зададем на участниците. Ако имате интерес да гледате 1вия ни епизод - Генчо, Жоро и Чакалов коментират новите участници, заповядайте: https://youtu.be/yQk7d47wO0Q?si=vRzWVXxQoj6trfBY

Благодаря,след малко го пуснах каста.... Жорето  се вписва идеално към теб, чакал.
Жоро да каже има ли роднинска връзка с Калоян. Simple Smile
Мисля, че не! Просто са тренирали заедно.

# 272
  • SF
Бисерите на патешката уста:

- Постоянно ми падат клепачите!
- Също сме хора, нищо че сме от слабия пол!
- Искам да се почувствам човек, не жена а човек!

Ох, Soney, много се смях с това и исках да го напиша във форума, но знаех, че ти вече ще си свършила тази работа. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Искала да се почувства човек, а не жена. Simple Smile Даже още се смея.

# 273
  • Дубай
Ох, бе Виктория!Бисери да искаш... Жените не са ли хора питам аз😆😉

# 274
  • Пловдив
Ох, бе Виктория!Бисери да искаш... Жените не са ли хора питам аз😆😉
Не, човекоподни са Joy

# 275
Записвам се и аз да следя темата. Тази година за пръв път гледам предаването. Нямам фаворити, но харесвам Цвети и Оряшкова от амазонките , Цветелин , Радостин , Калоян  от гладиаторите, Момчил , Красимир и Валентин от старейшините.
Относно Радосвета , тя има брат близнак , който ми се струва , че трябваше да е вътре на нейно място, защото е много по - подготвен физически или поне защо не са влезли заедно.

# 276
  • Дубай
Записвам се и аз да следя темата. Тази година за пръв път гледам предаването. Нямам фаворити, но харесвам Цвети и Оряшкова от амазонките , Цветелин , Радостин , Калоян  от гладиаторите, Момчил , Красимир и Валентин от старейшините.
Относно Радосвета , тя има брат близнак , който ми се струва , че трябваше да е вътре на нейно място, защото е много по - подготвен физически или поне защо не са влезли заедно.
От коментара става ясно, че го/ги познавате... Явно не е искал човека или двойките са били достатъчни вече като капацитет....Обаче Радосвета не беше зле в плуването за начинаещ, ще я видим нататък в игрите

# 277
Благодаря за темата, много работа е това, поздравления!
Много добро впечатление ми направи Оряшкова, изключително деликатен и добър човек, това е шампион с класа. Виждали сме и други наши спортисти, които на терен са добри, но 2 изречения не могат "да вържат". Единствено я съжалих на визитката, защото сподели, че е сама и трудно ще си намери половинката. Спортът дава много, но и взима... Направил я е силна, борбена жена, дисциплинирана и вероятно има много сериозна цедка за мъжете.
Поздравления и за Дунев - баща, атлет на 50год, който определено се доказа, в чудесна форма е, също изглежда много добър и търпелив човек!
4ти сезон ми беше много любим, кастът ми хареса страшно много, засега съм леко разочарована, но ще давам шанс на играчите, надявам се да видим отново плуването на Георги, комплексността на Филип, нинджа стил на Гого, много вдигнаха летвата!
Приятно изненадана съм от Крум, Теодора(близнак), Цвети, племето на старейшините ми е фаворит (без Моника и Елвиса).
Дългичко стана, моля да ме извините!

# 278
  • Дубай
Благодаря за темата, много работа е това, поздравления!
Много добро впечатление ми направи Оряшкова, изключително деликатен и добър човек, това е шампион с класа. Виждали сме и други наши спортисти, които на терен са добри, но 2 изречения не могат "да вържат". Единствено я съжалих на визитката, защото сподели, че е сама и трудно ще си намери половинката. Спортът дава много, но и взима... Направил я е силна, борбена жена, дисциплинирана и вероятно има много сериозна цедка за мъжете.
Поздравления и за Дунев - баща, атлет на 50год, който определено се доказа, в чудесна форма е, също изглежда много добър и търпелив човек!
4ти сезон ми беше много любим, кастът ми хареса страшно много, засега съм леко разочарована, но ще давам шанс на играчите, надявам се да видим отново плуването на Георги, комплексността на Филип, нинджа стил на Гого, много вдигнаха летвата!
Приятно изненадана съм от Крум, Теодора(близнак), Цвети, племето на старейшините ми е фаворит (без Моника и Елвиса).
Дългичко стана, моля да ме извините!
Елвиса обаче добре се справи в игрите, но ще е интересно да се види на реката.

# 279

Жоро да каже има ли роднинска връзка с Калоян. Simple Smile
Мисля, че не! Просто са тренирали заедно.
И аз така смятам, в противен случай нямаше да пропуснат да го споменат. Вместо на всяка страница някой да се чуди, роднини ли са или не са, нека Жоро лично да каже и да се свърши с тази мъка. Simple Smile

# 280
Дяволче, благодаря за страхотно оформената тема! 🤗 Получи ли ми CV-то? 🤪

В анкетата и аз отговарях основно с "да". Wink По традиция съм за червените. Доволна съм, че пак ще гледам любимеца си Жорката... 2.0. Крум също го харесвам. Снощи имах чувството, че двамата с Димо цяла нощ са пили и пели хайдушки песни. 🤪😄
Тоз младеж също ми е симпатичен:

Както и Момчил, Ива, Дунев, Мария... много са.

Никой не ме дразни. Нали е ШООЛ, какво да им се дразня. 🤪

# 281
Част от играта е да издържиш както на жегата, труда, глада, студа и т.н., така и на психическия тормоз от някои съплеменници. Те затова са вкарани - да дразнят и предизвикват. Струва ми се, че хора като Цвети не го съзнават и тепърва ще патят.
Харесва ми Цвети, но Гого беше железарка във всяко отношение. Струва ми се, че на нея и липсва това ниво. Това ако ги сравняваме като калистеници.

# 282
Скрит текст:
На мен всичко си ми харесва, с изключение на някои протяжни монолози и нагласени диалози в първия час, ама пълнят време. Да имаше начин да се направи малко по-органично и динамично, че така се изморяваме преди да сме гледали същинската част. Без да мисля, че съм опознала участниците- всички образи са интересни. Много добра работа на каста. И по Виктория плюете, ама усещате и психологическото си превъзходство над нея. И това ви прави горди и щастливи, че вие не сте мрънкала. От дивана е лесно. Но ако сте 40 кг с непознати хора насред тъмното- може и вие да ревнете. За колебанието и на басейна- иска и се, много и се иска да успее. Какво по-естествено от това. Разбира, че губи шансове всяка секунда. Открили са типажи, които сами по себе си са вселени. Много какво имат да ни разкажат. Ще ми е тъжно ако заради Пеньо останем с превратни впечатления за професионалните войници, че са тъпи сексисти. Но при него това ни показват. Помните ли в сезона на Андрей имаше едно много скромно момче войник, което откара седмици самотно и печели битки. Не титан на мисълта, но никого не обиди. Докато Пеньо с бутонките. (моето впечатление е, че не иска да е Пеньо заради един друг хомосексуален герой на Тупарев от ББ и да не правят акоциации с него-
за пръв път чувам как военните се наричали с малки имена по фамилията-
Скрит текст:
комплексиран тип, "малък си, ще мълчиш"- Пеньо, Пеньо, животът е такъв, че малките вече знаят повече от нас, а и там сте равни, не сте в Северна Корея). Всичко ми харесва и ме забавлява. Само малко динамика да вкарат и в първата част.

Ами много така си се наричат. Мъжът ми повечето, с които е бил в казарма го наричат по съкращение на фамилията. И другите му приятели от казармата са така - по фамилия или производно на фамилията.

# 283
Ех, Гого, извънземното, което летеше по арената. Даже брак му предложих тук. Цвети е наистина "малка" (тук цитирам Пеньо) буквално. Явно голяма самота, спорт, който ти укрепва себеуважението и увереността, но липса на социални умения. Много приятна Оряшкова- зрелост и мъдрост има в жената. Дано предаването помогне поне някой достоен мъж да я забележги и да и потръгне в личния живот. Да не забравя и сладурите отшелници, сънуващите храна. Много светли души ми се виждат тези млади хора. И това ми вдъхва оптимизъм.
Like_Smoke- на всички ни се казва, че животът е труден и кратък и заради това да си събираме акъла, ама не на всички ни се получава. Хората имат разни начини да си отреагират стреса- логорея, дуднене, ядене и т.н. Но в психологически план изпитваме удоволствие, като се мислим за по-съвършени от миньончето Виктория. За мен сълзите и са искрени и може и да се откаже. Съвсем не е офис живот, на който е свикнала, няма флиртове, няма кой особено да те пожали. Ако не си се срещал в живота с такава действителност може и да се шокираш...

# 284
В момента, в който футболистът манекен надяна престилката на голо в кухнята и изпунтира Фифката от миналата година, автоматично загуби симпатиите ми Stuck Out Tongue Winking Eye

Жените Амазонки са такива шматки, че все едно аз съм се клонирала 7 пъти и сме отишли в ИВ.  Ще им стискам палци, ама само от женска солидарност. Първо взеха грешната топка, после при изкачването на кулата пък съвсем ги забравиха топките... Дано тази дезориентация да е само в началото заради притеснението.
Освен това няма ярки персонажи сред тях, няма лидери, а и физически не са кой знае колко подготвени конкретно за това предаване, с две-три изключения. Мария изглежда много готина като човек, но не е стратег, лидер или мотиватор. И в чисто спортните игри няма да върши много работа, освен в грубата сила.

Останалите племена са ми... бива, ама не мога да намеря една или няколко ярки личности, които да ме залепят за екрана. Ще гледам, ама по-вяло, просто бледнее сезонът в сравнение с миналогодишния. Поне засега. Пък може и да ме изненада...

Общи условия

Активация на акаунт