💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 417
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 465
Разочароващ избор. Днес съм с второ разочарование от него, въпреки отличната победа.

# 466
Браво на Дунев. Има дъщеря човека- грошове ще трябват. Туньо ще го изяде.

# 467
  • Варна
Хм,не очаквах да вземе грошовете..

# 468
  • in Wonderland
Аз съм разочарована, че така бързо склони да вземе грошовете. Трябваше да изчака да предложат още нещо. Не е гледал предишни сезони със сигурност.

# 469
Мария фактически не беше втора. Секунди преди Краси да завърши всички нейни дискове паднаха . А Пеньо имаше минимум 5 поставени

# 470
  • София
ГаНьо защо си тръгна със знамето?
А това на Амазонките остана?
Гладиаторите бяха спечелили тяхното на териториалната битка, а Амазонките - не, днес Мария можеше да го спечели и затова то беше там.

# 471
  • На Изток от Рая
Да беше се пазарил поне... Те всички уж вземи за себе си, ама кой знае как ще го обсъждат. Един за всички всички за един...

# 472
Дунев защо не преговаря? Можеше повече да измъкне, не е ли гледал предни сезони?😁 А и след толкова тежка битка, трябваше повече да предложат " стиснатата продукция ". Ама ми се струва, че Дунев събира пари за щерката.😉

# 473
  • София
Мария фактически не беше втора. Секунди преди Краси да завърши всички нейни дискове паднаха . А Пеньо имаше минимум 5 поставени
Но тя имаше 7 диска, които все пак са с 2 връщания повече, реденето не е от значение, след като им позволяват да ги върнат в правилната позиция всички наведнъж.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 00:27 от La Vikinga

# 474
Опаа,Дунев се облажи  рано ,рано с грошовете .
Но пък си заслужи! Играта беше дълга и изнурителна, все пак и по-възрастен, но издържа на темпото, което сам наложи! А предимствата понякога се изяждат много тъпо!

# 475
Но тя имаше 7 диска, които все пак са с 2 връщания повече, реденето не е от значение, след като им позволяват да ги върнат в правилната позиция всички на веднъж.
Не 🤪

# 476
  • Другата България
ГаНьо защо си тръгна със знамето?
А това на Амазонките остана?
Гладиаторите бяха спечелили тяхното на териториалната битка, а Амазонките - не, днес Мария можеше да го спечели и затова то беше там.
Вярно, че така беше.
Благодаря.

Сега ще видим реакцията на Старейшините като разберат за грошовете.

“Реакцията на племето беше много подкреПваща. Ние сме един ПРАЙД.
Това момиче, ОреШарска......“ , ГаНчо!

# 477
  • София
Евала на Ганьо, не очаквах да си признае, че е бил последен.
Учуди ме решението на Дунев за грошовете, можеше поне веднъж да откаже и да вземе повече, щом беше решил, че ще взима за себе си.
Браво на Мария, страхотна беше!

# 478
  • София
Гатьо го преживя и сам каза, че е бил последен.

# 479
В момента старейшините са силни и на добра позиция. Дунев съвсем правилно взе грошовете.

Общи условия

Активация на акаунт